- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Kajete si mnenieto za....
Eminem-Ass like that!!!! Haresva li vi?Na men syper mnogo mi haresva i klipa sushto?pesenta e ThE BeSt
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Ami samo klip4eto me kefi - pesenta ne chak tolkova zashtoto ne si padam po tozi stil muzika![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
това за първи път го чувам. но най-вероятно отговора ще е "не".
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Совите не са това, което са.[/i]
Ако ви се дояде ябълков пай, идете в мотела Roadhouse. Паят там е превъзходен.
Po-princip ne sam ot nai-golemite fenki na tozi stil muzika,no Eminem mi haresva i pesnichkata sashto ne e losha![]()
i na men ne mi napravi osobeno vpe4etlenie. Stava za slu6ane , no ne mi haresva osobeno!ne6to sqka6 i kuca.
![]()
![]()
celta opravdava sredstvata!
Не ми е много готина.
g/d biva...pyrvite 2-3 pyti mi be6e qka ma posle mnogo mi iztypq6oto v kafeto seeeki den q slu6aaah dobre 4e ve4e ne q puskat
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Еминем рокс, но тази песен и клипа съкс![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
яка е песента, ма бързо омръзваиначе клипа е як
Любовта е най-висшата степен на омразата
EmIneM pravi super qki klipove !!!Първоначално написано от amy lee
![]()
az mnogo q haresvam pesenta i nemoje da mi obruzne osobeno ako q vidq po Mtv q osilvam na max!!!super qka e!
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
кефи ма как ги реди![]()
И мени...И клипа е як...Като ги гледам ония "мацки с джанти 19 ки" направо се чувствам слабичкаПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
EmIneM pravi super qki klipove !!!![]()
az mnogo q haresvam pesenta i nemoje da mi obruzne osobeno ako q vidq po Mtv q osilvam na max!!!super qka e![/quote]
Stasi na tvoito mnenie sum!
Първоначално написано от stasi_girl
stasi na tvoito mnenie sum![]()
abe xora kak mojete da slushate eminem odvart nisto na eminem ne slusham ujas
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
And We Don't Give A Fuck If You Don't Like His Shit...Първоначално написано от BAD_GIRL_
Определено не е най-добрата му песен ама пак ме кефи.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Slushame go ?!vseki si ima mnenie!!Първоначално написано от BAD_GIRL_
E kato ne slushash kvo ot tova?! Zna4i ne razbirash ot muzika?! Eminem prai super qka muzika ama qvno ti ne si fenka na tozi stil sorry 4e nqma ni6to ob6to s Amet ?!axaxaxax !!!!!Първоначално написано от BAD_GIRL_
![]()
![]()
![]()
![]()
Eminem e mn gotin i prai super qka muzika koito ne i se kefi zna4i ne razbira!!!