Цитирай Първоначално написано от мутра
Такива разбирачи като вас съм ги гледал та ми е омръзнало.Влиза един такъв като вас драги ми експерти.Току що се записва,никога не е влизал в зала,не е тренирал нищо.Обаче пича има хонда купена от татко му и хоп решил да става мутра.Пита той:какви протеини,амикиселини трябва да пия.А за бианаболите и стероиди нещо да ми кажете?Искам да си купя щот това са глупости че са вредни.Купува си пича всичка най-яки забранени и позвалени химии.Идва една седмица.Тренира си той мисли се много як.И така продължи извесно време.Тренира си той.Спря да тренира беше по заякнал малко.Аз тренирах тогава 1 година и половина нон стоп без химии и пак бях по як.И тогава катастрофирах с кола,не ходих извесно време на фитнес.Заминах на почивка като се оправих,върнах се и паднах с мотора си .В залата едва ли ме мислиха за умрял.През това време ми хръмна и идеята да се откажа.Втълпиха ми я какви ли не доктори.Изчаках към една седмица да ми се пооправи рамото от падането и се върнах в залата.Всички ми казаха че не съм мръднал не съм свалил нищо защото е качено чисто.Шефа и той ми каза че изглеждам много добре.Стана ми интересно какво е станало с оня пич химика.Казаха ми че спрял за 1 месец.Изпикал си всичката химия,спаднали му "мускилите",мързяло го да тренира и се отказал.Още като него съм ги виждал има ги и сега и ще продължава да ги има.Та пийте си "протеините" правете си каквото щете.Само със зобане нестава.Много пот трябва да се хвърли в залата за да станеш нещо.Ефекта на протеина за мускулите е временен ,но за цялото тяло остава завинаги.Скъсявайте си живота той си е ваш.А и то не излиза евтино всеки месец да се тъпчеш с тия боклуци.
Ако не вярвате на всичко това спомнете си за древните спартанци и римляни които са тренирали с колове и камъни и са разчитали само на обикнове хранене.
Ако някой си направи труда да прочете тоя ферман няма да остане разочарован.Нямам за цел да убеждавам никой просто вижте впечатленията на човек занимавал се с този спорт години.
Поредният комплексар .. "много съм як и карам само на чисто" .. ми карай си на чисто .. преди време вземах "химия" ако така го наричаш и спрях .. все още не съм я изпикал .. спаднах с 2 кила, но така станах по-релефен .. ако се мислиш за много здрав .. идвай в Габрово и да видим кой е по-здрав .. поздрави !