.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Ечемик

Guest

Ечемик

ИМАМ ЕЧЕМИК...
    Сърби ме и е гадно от днеска ми се получи ... как да го премахна с кво да го мажа(има ли въобще начин) ...
    ?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    Град
    София
    От бабини рецепти съм чувала,че трабва да го търкаш с злато(златен пръстен например),не съм сигурна дали ще помогне,но надявам се да мине бързо

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Цитирай Първоначално написано от Tiffany
    От бабини рецепти съм чувала,че трабва да го търкаш с злато(златен пръстен например),не съм сигурна дали ще помогне,но надявам се да мине бързо
    I az sym 4uvala za sy6toto i ako o6te ne se e podulo mnogo okoto i e4emikyt ne e mnogo golqm kato go natyrka6 minava.. pone na ba6ta mi mu pomogna..

UsmiHvai Se DoRi k0gaTo Ti e TyJno, ZasHtoTo Nik0gA nE zNaeSh k0i sHte Se VliUbi v uSmivKaTa Ti!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    тц..злато съкс!на мене не ми
    помага.земи едно парченце чесън,
    срежи го и се намажи със сока на
    чесъна.не, не щипе вобще, и помага
    супер много.като се понамажеш 2-3
    пъти минава веднага.само внимавай
    да не попадне в окото, щот мноо лошо става
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    вярно е сичко написано горе,но също помага и бирената мая(да я пиеш де,не да си я мажеш)

Фен
    Град
    Iowa
    абе т'ва нее ли едно такова песачинка в окото ? как така САС ЗЛАТО !?

Не, не е песачинка, по-скоро е като пъпчица ако мога така да се изразя, просто като израстък. Със златен пръстен като се потърка и изчезва, поне при мен помогна, но съм сигурна че и другите методи ще помогнат.. ако не се махне в краен случай се маха с лазер, на една приятелка така и го отстраниха

Повече от фен
    Град
    Варна
    И на мене ми беше излязла една на очото преди няколко години и една съученичка ми каза, че някой трябва да ти го удари и аз си го ударих самичка(просто с пръст го пернах) и ми мина

Град
    Na zadnata sedalka
    Никакви удари, никакво перване, така може да се спука и да стане по-лошо! Има капки, които помагат за разнасянето на въпросната масна тъкан! В доста от случаите се прибягва и до оперативна намеса!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    вярно е сичко написано горе,но също помага и бирената мая(да я пиеш де,не да си я мажеш)
    .. на хапчета. Пий я профилактично - една до две таблетки сутрин, заедно с малко витмани примерно и забравяш за ечемици.. И мен ме мъчеха постоянно и това е решението..

Също и това с лука. От пръстена няма голяма файда.

Лек ден

eye_eye
    Guest
    А чиста бира върши ли работа?
    Питам сериозно...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    да забрави за бабините златни пендари

бирената мая наистина помага в тези случай! бирата - не /за жалост/.

обикновено е сложно следствие на дефицит на витамини от Б групата и А. ако сиситемната употреба на бирена мая ти е финансов проблем - можеш впоследствие да я замениш с Б-комплекс + А/най-добре с Е/.

но това си е инфекция и ако се развива бурно - на спец, където настоявай капките или кремчето което ще ти предпише да са БЕЗ кортизонови деривати!

p.s. с гратис бирена мая можеш да се снабдиш от приятели работещи в бирена фабрика или заводче за хляб. но е по-гадна за пиене. дръж я на студено и тъмно, и ако ти донесат литър - дай насам

Повече от фен
    Turkalqi zlaten prusten,ne natiskai mnogo.Na men mi e pomagalo. \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си