.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

Затъпявали се от тия неща ???

Някой знае ли дали ставаш тъп ако пиеш алкохол и пушиш цигари.

Xax...ami..da!Do izvestna stepen i taka moje da se kaje...
    Shte ti dam 1 primer-pri 50 gr vodka umirat priblizitelno 100 mozachni kletki,a mozachnite kletki(makar i mnogobroini)ne se vazproizvejdat
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

gangsta
    Guest
    Ето защо толкова изпростях.Добре че не пия и не пуша вече

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Абе не знам дали се затъпява,ама знам че супер вредни за целия ти организъм. ДА ЖИВЕЙ ВЪЗДЪРЖАТЕЛСТВОТО!!!

Град
    София
    Da,6te ti izmrat vsichki mozuchni kletki...

Голям фен
    Град
    sofia
    ne mi stana qsno - towa da piesh i da pushish ot vreden nawik se prewurna v kriterii za umstwenia bagaj li?!?!?

Доколкото знам алкохолът и цигарите не вредят на мозъчните клетки. Единствено от тревата се затъпява.

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Jenq
    Shte ti dam 1 primer-pri 50 gr vodka umirat priblizitelno 100 mozachni kletki,a mozachnite kletki(makar i mnogobroini)ne se vazproizvejdat
    В тялото всички клетки се сменят и възпроизвеждат и специално тези на мозъка с голям темп(дори и тези на костите се обновяват). Трябва с години да пиеш по 200гр водка примерно и преди да затъпееш сигурно ще имаш доста други проблеми(цироза да кажем).
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Фен
    Град
    ch.city
    хахах ми сигурно
    но ,няма да е много очевидно
    много леко ще се забелязва

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    И дайте всички са да станем трезвеници. Аз не пия,
    щото не ми е кеф, но пуша. Каква ще е тръпката ако поне веднъж месечно не удряш по една водка. Изобщо не съм привърженичка на битовия, хроничния, комплексарския и не знам още какъв алкохолизъм. Ама хора, ако само мислим как да си пазим здравето....ако не пиете, кво 100 години ли ше живеете?

Give me your best shot motherfucker!

Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Цитирай Първоначално написано от Jenq
    В тялото всички клетки се сменят и възпроизвеждат и специално тези на мозъка с голям темп(дори и тези на костите се обновяват). Трябва с години да пиеш по 200гр водка примерно и преди да затъпееш сигурно ще имаш доста други проблеми(цироза да кажем).
    Naistina mnogo se izvinqvam ako gresha Sportexz...prosto go prochetoh v edna statiq,a i edno predavane gledah takova po TV-to i mi se stori malko veroqtno da lajat horata!
    Otnovo-SORRY
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

Be ne gi razbiram mnogo mnogo no nali mozucnhite kletki v povecheto dqlove ne se regenerirat i za tova se poluchava bolesti ot roda na alchaimer..sindroma na ... i t.n., a se regenerirat samo keltkite na kostniya mozak no bavno i zatova pri infekciq[zarazqvane s rakovi kletki] e nujna transplantaciq zaradi bavnoto vuzstanovqvane i burzoto razprostranenie na tea kletki. A za tova dali se iztupqva ot alkohola...cigarite i t.n.....DA ako e produljitelna i redovna upotrebata do 7-8 godini she si prolichi lipsa na koncentraciya...nesmisleni razsujdeniya...

Guest
    Da 6te se zdrajam ot alkohol i cigari i razni drugi opqnqva6ti ve6testva.S vremeto postepenno 6te dobiq svrah vazmojnostite na 4ove6kia mozak i 6te stana nai golemia trezvenik sas super razvit intelekt.Za kakvo sa mi tiq ve6testva da me karat da se 4ustvam velik za nqkolko 4asa i posle pak da si si sa6tia obiknoven 4ovek.

еми не, но ако скачаш на един крак след залез слънце със сигурност. По-тъп въпрос не ти ли дойде в главата ?!? И защо мислиш, че хора на твоята възраст половината от които пушат и пият ще могат да ти дадат верен и точен отговор на толкова сложен въпрос ?!! Всичко зависи от вида на алкохола, количеството ... както и при цигарите. Но ако си почнал да пиеш и пушиш не ти трябва да затъпяваш повече, вече си показал че си достатъчно тъп.
    По дяволите, научете се да пишете на кирилица и без смешни правописни грешки...

Супер фен
    Еми според мен много се затъпява от трева и алкохол смеска...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

На4и от алкохола не то4но се затъпява,ама има нещо такова.

Ина4е от трева наистина по4ваш да забравяш, да си супер отвеян, въобще не обръщаш внимание някой като ти приказва (имам предвид като не си напушен) и други такива...тъй 4е не е мноо хубаво секи ден да пушиш,макар 4е аз познавам хора дет толкова са свикнали на тревата,4е въобще толко не им влияе и въпреки,4е пушат супер много пак са си съвсем нормални
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    А ако са поотделно дали се поумнява... ебати тъпите мнения.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Фен
    Град
    anywhere but here
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    mn si prava
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

ГАНДЖА
    Guest
    ОФ,деца мои...много глупости пишете...НЕ СЕ ЗАТЪПЯВА ОТ ЦИГАРИ И АЛКОХОЛ...ТЕ НЕ ВРЕДЪТ НА МОЗЪЧНИТЕ КЛЕТКИ...ОТ ТРЕВАТА СЕ ЗАТЪПЯВА(ТЯ ИМ ВРЕДИ)

Повече от фен
    Град
    Sofia
    po tup ot tebe-ne

Фен
    Град
    anywhere but here
    Цитирай Първоначално написано от ГАНДЖА
    ОФ,деца мои...много глупости пишете...НЕ СЕ ЗАТЪПЯВА ОТ ЦИГАРИ И АЛКОХОЛ...ТЕ НЕ ВРЕДЪТ НА МОЗЪЧНИТЕ КЛЕТКИ...ОТ ТРЕВАТА СЕ ЗАТЪПЯВА(ТЯ ИМ ВРЕДИ)
    ti informiran li si vaobshte po vaprosa
    drunkash pulni gluposti, vseki shte ti kaje kolko mozuchni kletki se unishtojavat s 50 gr. alkohol. moje da se porazrovish i da proverish
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    NE! Zatupqva se ot slednoto:

4ALGA

SAPUNENI OPERI

SLAVI TRIFONOV

BIG BROTHER

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Цитирай Първоначално написано от zeleni_o4i
    drunkash pulni gluposti, vseki shte ti kaje kolko mozuchni kletki se unishtojavat s 50 gr. alkohol. moje da se porazrovish i da proverish
    Зелени очи,гледам че ти е навик да се изказваш неподготвена.Хаиде покажими една такава статия,където пише че се затъпява от алкохол!Не говоря за убиване на мозъчни клетки,говоря за затъпяване.Щото има разлика.

Фен
    Град
    anywhere but here
    Цитирай Първоначално написано от WannaBe
    Зелени очи,гледам че ти е навик да се изказваш неподготвена.Хаиде покажими една такава статия,където пише че се затъпява от алкохол!Не говоря за убиване на мозъчни клетки,говоря за затъпяване.Щото има разлика.
    obqsni mi q, pls,shtom si tolkova informirat

Цитирай Първоначално написано от WannaBe
    obqsni mi q, pls,shtom si tolkova informirat
    Ми кво да те информирам,алкохола минава през черния дроб,после през бъбрека,уврежда си ги хубавичко,и навлиза в кръвта.Каде виде затъпяване?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си