.

Виж резултатите на анкетата: Levski ili CSKA

Гласували
91. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • LEVSKI

50 54,95%
  • CSKA

35 38,46%
  • drug

6 6,59%
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 113

Тема: LEVSKI ili CSKA

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Samo Levski!
    Sinqta lavina,tam kadeto mine,nishto ne raste!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow
    ИМА СЪЛЗИ КОИТО ПРЕСЪХВАТ,ИМА БОЛКА КОЯТО ОТМИНАВА,НО ИМА ОТБОР КОЙТО НЕ СЕ ЗАБРАВЯ - ЦСКА СОФИЯ !!!
    Ми как ще забравиш отбор дето пада 0:5, 2:7 и т.н.

Левски - ЦСКА 7:2 (разказано от цесекар)

Ние, всички цесекисти,
    до един рецидивисти,
    викнахме до небесата
    Най-добри сме в страната.
    Ала Гунди прокурора
    ни наказа с 3 гола
    Богданов, при все новак,
    Ни набута един, и то как !

Майстор Янко от далече
    още два ни ги навлече,
    па и Сашо по крилото
    оформи го на таблото.

Вуцов е като скала,
    Денев круша е в торба,
    Пена, Цецо, Зафирчето,
    уж са все добри момчета,
    но се днеска само маят
    и не могат да играят.

На терена стана каша
    и не знам коя врата е наша,
    коя - ваша.

Резултат голям и страшен,
    всеки беше тъй оплашен,
    пребледнели генерали,
    пожълтели адмирали.

И когато съдията
    даде края на играта,
    всички просто онемяхме,
    и тогава проумняхме
    че със вас шега не бива,
    Левски - туй е страпна сила!
    Ето вече четвърт век
    всеки умен, здрав човек
    ваш привърженик е верен,
    бил той бял или пък черен!

Даже славният Пеле
    поразпитал е добре
    дали няма тъй да може
    някой в Левски да го сложи,
    че да може най-подир
    да намери килипир.

Затова ви аз разправям,
    че едничко ни остана:
    Да сме тихи кат водата,
    да сме ниски кат тревата,
    и когато постените,
    по оградите, вратите,
    даже и на храма Невски,
    прочетеме САМО ЛЕВСКИ,
    мирно всички да се спрем,
    кротко чест да отдадем.

САМО ЛЕВСКИ!!

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Мечтател, май много мечтаеш, а? Коментарите ти са повече от смешни и тъпи. Но кво може да се очаква от едно говедо!? Айде "МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУ" и марш на село
    и Интер

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Почти сички били ваши юноши!!!??? ХАХАХАХАХАХА. В основния ви състав само Домовчийски и "Копи" са ваши юноши бе, и на тва викаш почти всички??? За капак и двамата са куци коне
    и Интер

Град
    София
    ЦСКА
    Е са кво се впрягаш...
    Живота е песен!

извинете, че се намесвам в този ... гхм ... спор но ми се ще да попитам - абе хора, не сте ли минали тая възраст, в която се спори кой е по-добър? аз тва го правих в 6-ти клас с извинение. пък и не виждам за какво толкова сте се заръфали. и двата отбора са на едно дередже.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Фен
    Град
    Вкъщи
    Добре ве като обяснявате тука колко са добри ЦСКА и че който разбира от футбол е от тях що не печелят купата а????

Цитирай Първоначално написано от gazovia
    Мечтател, май много мечтаеш, а? Коментарите ти са повече от смешни и тъпи. Но кво може да се очаква от едно говедо!? Айде "МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУ" и марш на село
    Почти сички били ваши юноши!!!??? ХАХАХАХАХАХА. В основния ви състав само Домовчийски и "Копи" са ваши юноши бе, и на тва викаш почти всички??? За капак и двамата са куци коне
    първо: говедо ще викаш на баба си. и си ходи ти на село да видиш кво е говедо. после си пусни Animal planet да видиш и кво е червен маймунски задник да напрайш разликата.
    второ: засега са сами Копи и Домовчийски, ама треньора налага още. например Мариан Огнянов. и така нататък.
    и последно: виж Ибрахима Гай и тогава приказвай кво е куц кон.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Пич, всеки вижда, че Ибрахима Гай е най-добрия защитник в Бг и за твое "голямо щастие" скоро може да заиграе и за националния. А и повече няма да споря с отрепка като тебе, щото не си ми на нивото! Гледай си смешното отборче и се кефи на цигани като мариян огнянов
    и Интер

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Цитирай Първоначално написано от DespaiR
    Добре ве като обяснявате тука колко са добри ЦСКА и че който разбира от футбол е от тях що не печелят купата а????
    Важното е, кой е шампиона. А купата е за провалилите се отборчета, които, както се вижда, излагат, и без т'ва, жалкия ни футбол.
    и Интер

Фен
    Град
    Вкъщи
    Лисицата като немогла да стигне гроздето и казала че е кисело

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Ми Бербо и Марто ги вкараха, все бивши ЦСКАри
    и Интер

Фен
    Град
    Вкъщи
    Мнението беше поправено но както и да е.
    ама БИВШИ цесекари разбрали са къде е истината

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Ами станали са футболисти в ЦСКА и след тва естествено са продадени в чужбина (на запад), а не като ФК Резил Подхуене, които продават "звездите" си в анадола
    и Интер

Голям фен
    Град
    United We Love You
    bulgaria ima prirodni bogatstva , bulgaria ima duh neslomim , bulgaria ima ot vsichko po malko, no samo edin LEVSKI futbulen tim.
    Mujdukat i drugi timcheta razni,mujdukat no LEVSKI blesti, i opitvat se s LEVSKI da krachat i krachat no LEVSKI leti..
    т. 2, 9

Фен
    Град
    Вкъщи
    А бе квото искаш дрънкай факт е че феновете на левски са повече (вижда се от анкетата)и факт е че не са такива селяни като цесекарите. А може би цесекарите са толкова буйни щото губят и се нервят от тва немогат да понесат загубата

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    А бе квото искаш дрънкай факт е че феновете на левски са повече (вижда се от анкетата)и факт е че не са такива селяни като цесекарите. А може би цесекарите са толкова буйни щото губят и се нервят от тва немогат да понесат загубата
    Както и да е...Нали знаеш, качеството за сметка на количество. Нормално е да са повече, след като 'сички педали и цигани са им фенове
    и Интер

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Както и да е...Нали знаеш, качеството за сметка на количество. Нормално е да са повече, след като 'сички педали и цигани са им фенове
    zashto obijdash? pedali i cigani?! qd te e che levski imat poveche fenove i che sa po obichan otbor li.. emi qd shte te e nqma nakade
    т. 2, 9

Фен
    Град
    Вкъщи
    Пхахахахахахаха фенове са им щото са добри кво значение има дали са педали цигани лесбийки негри или кфито се сетиш още. Те не са им фенове само щото са педали и мангали ами щото ЛЕВСКИ са добри

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Пхахахахахахаха фенове са им щото са добри кво значение има дали са педали цигани лесбийки негри или кфито се сетиш още. Те не са им фенове само щото са педали и мангали ами щото ЛЕВСКИ са добри
    Аха, ОК. Мерси за просветлението
    и Интер

CSKA
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    само Левски
    http://levski.bg/

ДАММ левскиии

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Аз пък изобщо не се интересувам от футбол,но съм от ЦСКА,защото са червени
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Пич, всеки вижда, че Ибрахима Гай е най-добрия защитник в Бг и за твое "голямо щастие" скоро може да заиграе и за националния. А и повече няма да споря с отрепка като тебе, щото не си ми на нивото! Гледай си смешното отборче и се кефи на цигани като мариян огнянов
    ами да говориш едновременно за Ибрахима Гай и за тва че някой е циганче е смешно. а да наричаш тая изцепка добър или най-добър още повече. и при положение че нивга нито си ме виждал нито нищо не говори за нивото ми, щото тва говори за твойто.
    и недей ми дрънка за педали и т.н. щото колкото от тя Левскари толкова са и ЦСКА-ри. и за да не плямпам само празни приказки като тебе ще те светна, че като съм ходил с шал на Левски и са ми викали да не минавам през определени места да не си искарам боя точно от цигани.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Никъде не съм споменавал, че имам нещо против негрите, че да ми праш асоциации между Гай и мангалите. Циганин и негър са две напълно различни неща
    и Интер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си