- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- LEVSKI ili CSKA
LEVSKI
Първоначално написано от DespaiR
Kak se radva na uspehite na BG otborite prosto se kefq![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Честито на всички Левскари
честита ни победа![]()
![]()
![]()
OT LEVSKI mn qsno!!![]()
BIG ФЕН НА the O.C
edinstvenoto ne6to po xubavo ot edna kofa med sa deve kofi med
(me4o PUX)
ами не че не се радвам - напротив. но щеше да е по-добре да ги бяхте отстранили, че после, като продължат за УЕФА да ни с паднат на нас. и ние да ги отстраним. в рамките на шегата.Първоначално написано от Nekasa4a
а за победата - ЧЕСТИТО. все пак БГ отбор бие, а това е хубаво.(единственото достойнслво на БГ шампионата между другото...)
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Aide bez da se 0bijdAme ama ti gleda li sn06tniq ma4 ?? Az 6t0t0 g0 gledah i t0q citat za D0m0v4iiski ne mi se struva mn veren! Ak0 ne si gledal ma4a gledai p0vt0reniet0 6t0t0 be6e mn d0bra sre6ta! -Първоначално написано от gazovia
Голмайстори: 41' 10.Христо Йовов, 65' 10.Христо Йовов, 69' 17.Валери Домовчийски
Sam0 LEVSKI Ale ale ale
само да допълня че и Йовов е възпитаник на нашата школа. и да не забравяме и Живко Миланов.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
si4ki 4orbari da go duHat
SAMO LEVSKI
ЦСКА да го духат!
ЛЕВСКИ също!
SAMO LEVSKI
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
![]()
FORZA LEVSKII !![]()
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
има има истина една и тя е само Левски София!
Да нахлуем дружно в сектор "Г",
за да няма повече свине,
няма няма вече ЦСКА,
има само Левски София!
-----------------------
В България има природни богатства,
България има народ неслоним,
България има от всичко по малко,
но само един - Левски футболен тим!
Мъждукат и други тимчета разни,
мъждукат, но Левски блести,
опитват със Левски да кpачат