.

Виж резултатите на анкетата: Levski ili CSKA

Гласували
91. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • LEVSKI

50 54,95%
  • CSKA

35 38,46%
  • drug

6 6,59%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 113

Тема: LEVSKI ili CSKA

Яхях тук стана бойно поле, и се пак Левски са на върха сорри Цскарчета - ДОЛуууууууу

Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!

ами едно е да "прецакаш съперника" и съвсем друго да влизаш в уговорки с други отбори. и сега се сетих за един скеч на "Каналето", ако се не лъжа. ставаше дума за едно първенство в което има 3 отбора - червен, син и оранжев. червения и синия си оспорвали титлата, а оранжевия продавал точки. ами докато Левски е синия отбор, то ЦСКА и Литекс са другите 2, дето само влизат в уговорки помежду си.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Фен
    Град
    ch.city
    аз съм за Левски!

а на вашето отборче по-ще му подхожда това

Цитирай Първоначално написано от blackboy
    аз съм за Левски!

кво пък са ти направили прасетата?
    прасетата са вкусни и не си уговарят мачовете с литекс
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Фен
    Град
    ch.city
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    Цитирай Първоначално написано от blackboy
    аз съм за Левски!

кво пък са ти направили прасетата?
    прасетата са вкусни и не си уговарят мачовете с литекс
    хахах ,че са вкусни вкусни са
    ,че не оговарят не оговарят
    ама ,че са прасета не отричам

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Аз съм Левски

Супер фен

:)

аз с глупави спортове не се занимавам :P но според мен ... по техничния футбол е по хубав ... демек цска ... но не ми дреме за тоя спорт и грам

- КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО?
    - ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО!
    - КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО?
    - ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО!
    - УРААААААА

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    Цитирай Първоначално написано от gazovia
    Цитирай Първоначално написано от DespaiR
    А бе квото искаш дрънкай факт е че феновете на левски са повече (вижда се от анкетата)и факт е че не са такива селяни като цесекарите. А може би цесекарите са толкова буйни щото губят и се нервят от тва немогат да понесат загубата
    Както и да е...Нали знаеш, качеството за сметка на количество. Нормално е да са повече, след като 'сички педали и цигани са им фенове
    zashto obijdash? pedali i cigani?! qd te e che levski imat poveche fenove i che sa po obichan otbor li.. emi qd shte te e nqma nakade

Хахаха ти кфо бройл/а ли си ги?
    Феновете на уеФскиспор бяха повече преди десетина години ама от тогава доста измряха поради простата причина, че 70% от сините "фенове" са от старата генерация.Малко са младите фенове на уеФскиспор(стаа вапрос за фенове а не за такиа кат вас дето са от уеФскиспор просто щото синъото по им харесфа или родителите им били от уефскиспор и за тфа).
    ЦСКА към днешно време има повече фенклубове от синия "обор на народа"...Така че не се изказвайте неподготвени.

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Фен
    Град
    вкъщи
    Който бие ...

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Има една приказка: не 'сички уефскари са боклуци, но 'сички БОКЛУЦИ са уефскари
    и Интер

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    7:1 7:2 6:0 5:0
    poveche pobedi imame nad vas otkolkoto vie nad nas
    po napred sme v evropeiskata klasacia na Uefa
    vie osven s 7-te si poveche ot nas komunistichesko specheleni titli nqmate s kvo da se pohvalite ...
    sqka godina si vi biem po 1 pyt pone...
    CHorbari kolkoto i da ni mrazite pak sme po dobri

Ima edna kletka kanari , edno depo jeleznichari , edin kazan s chorbari i 6 MILIONA LEVSKARI !!!! SAMO LEVSKI !!!
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Едно поздравче за 'сички говеда. Понеже не разбират български, ще им го кажа на майчиния език: "Мууууууууууууууууууууууу ууууу"
    и Интер

Моля придържайте се към по-спокоен тон на разговор и избягвайте груби изказвания, съдържащи обиди към потребител или група потрбители.
    Не публикувайте снимки с обиждащи текстове.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

LEVSKAR
    Guest
    БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА! БИЙ БИЙ БИЙ!
    ДАНЧЕТО ХРИСТОВА ВМЕСТО ДА ГРАЧИ ЗА РАЗНИ СЪРЦА ДА ХОДИ ДА Я ЕБЕ КУБИНСКИЯ ПЕНСИОНЕР

Цитирай Първоначално написано от gazovia
    Едно поздравче за 'сички говеда. Понеже не разбират български, ще им го кажа на майчиния език: "Мууууууууууууууууууууууу ууууу"
    Аз тва не го разбрах, преведи го на човешки за нас,Левскарите, и на свински за вас, ЦСКА-рите

малкият принц

ЛЕВСКИИИИИИ ОЛЕ-ОЛЕ-ОЛЕ!

а имам да кажа нещо и на Lil` Bow Wow
    не ни натичай уефскиспор а Левски както аз ви наричам ЦСКА. защото:
    1. тия дето викат уъ на л-то са толкова сини, колкото и червени.
    2. тва "ф"в средата е неадекватно
    3. това "спор" накрая нещо ми говори за турски отбор. а пък е най-голямата тъпотия на света, най-необмисленото и кво ли още не да наричаш Левски турски отбор. при положение че е кръстен на Апостола (знаеш ли воъбще кой е Левски) този отбор няма как да е турски. ако беше така щяхме да сме си сменили името преди да си проходил. освен това турците са мюсюлмани и не ядат свинско, а ние ви идяждаме във всеки мач.

малкият принц

Guest
    CSKAAAA

Lil` Bow Wow-ne reg.
    Guest

а ти с тия заучени стихотворения не си интересен даже на ЦСКА-рите. айде зами кажи, ама с факти, как пък реши че сме турци. ти колко Левскари познаваш - 10,20? а колко има?2, 3, 5 милиона? и всички са турци? ама ти май си вундеркинд. какви гениални изводи прайш? земи кандидатствай в "менса". не че ща земат, ама поне ще ги разсмееш.
    Ахахаха много си тъп ти говедо.
    уеФскиспор сте защото сичките ви футболисти се продават в Анадола - кривия,гонзо,иванков...
    Тфа са факти селянино,каде ги видя тия 5 милиона е?Милион мангала 200 000 педала и максимум 300 000 дядки да са ви фенове.Тфа е.
    Ся ти с тея не заучени тъпотий дето говориш земи млъкни щото си жалък.

LEVSKAR
    Guest
    Нещо да кажа на Лю Баф Ваф: На колко си годинки моето момче? Ти си бил мъничък (вижда се от правописа), когато ЛЕВСКИ стана шампион три пъти (втория път), та си видяло вашето отборче, да става шампионче и ти си направило ляв завой. Затова всички левскари ти изглеждаме старци. Батю ти Лю Баф Ваф, пикльо дето още не му става пишката, много ли те кефи?

Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow-ne reg.

а ти с тия заучени стихотворения не си интересен даже на ЦСКА-рите. айде зами кажи, ама с факти, как пък реши че сме турци. ти колко Левскари познаваш - 10,20? а колко има?2, 3, 5 милиона? и всички са турци? ама ти май си вундеркинд. какви гениални изводи прайш? земи кандидатствай в "менса". не че ща земат, ама поне ще ги разсмееш.
    Ахахаха много си тъп ти говедо.
    уеФскиспор сте защото сичките ви футболисти се продават в Анадола - кривия,гонзо,иванков...
    Тфа са факти селянино,каде ги видя тия 5 милиона е?Милион мангала 200 000 педала и максимум 300 000 дядки да са ви фенове.Тфа е.
    Ся ти с тея не заучени тъпотий дето говориш земи млъкни щото си жалък.
    сега жалкият си ти, мойто дете. ти да не си мислиш, че като продадохте Бербатов в Германия сте станали Германци? ай не ма изнервяй. важно е кви са футболистите докато са тук. а ето какви са вашите - продадохте това, дето сега му се кланяте. продадохте го с 8:0. и защо? защото не ги греело ръководството. ами ей тия по трибуните? а уговорените мачове? а ПРОДАДЕНИТЕ титли? и как смееш тогава да говориш за това че нашите играчи са били продадени някъде? и да ме наричаш жалък? абе жалкия си ти, бе мойто момче. и сега, след като показа, че всичко ти е тъмна Индия млъкни поне да не се излагаш

малкият принц

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    levski estestveno
    f@nt@zi@

Фен
    Град
    Вкъщи
    Добре че Ливърпул се излигавиха да може и свинете да намажат нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми