- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- LEVSKI ili CSKA
Яхях тук стана бойно поле, и се пак Левски са на върхасорри Цскарчета - ДОЛуууууууу
![]()
![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
ами едно е да "прецакаш съперника" и съвсем друго да влизаш в уговорки с други отбори. и сега се сетих за един скеч на "Каналето", ако се не лъжа. ставаше дума за едно първенство в което има 3 отбора - червен, син и оранжев. червения и синия си оспорвали титлата, а оранжевия продавал точки. ами докато Левски е синия отбор, то ЦСКА и Литекс са другите 2, дето само влизат в уговорки помежду си.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
аз съм за Левски!
а на вашето отборче по-ще му подхожда това
![]()
кво пък са ти направили прасетата?Първоначално написано от blackboy
![]()
прасетата са вкусни и не си уговарят мачовете с литекс![]()
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
хахах ,че са вкусни вкусни саПървоначално написано от мечтател
,че не оговарят не оговарят
ама ,че са прасета не отричам![]()
![]()
![]()
аз с глупави спортове не се занимавам :P но според мен ... по техничния футбол е по хубав ... демек цска ... но не ми дреме за тоя спорт и грам![]()
Само ЦСКА
- КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО?
- ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО!
- КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО?
- ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО!
- УРААААААА
Феновете на уеФскиспор бяха повече преди десетина години ама от тогава доста измряха поради простата причина, че 70% от сините "фенове" са от старата генерация.Малко са младите фенове на уеФскиспор(стаа вапрос за фенове а не за такиа кат вас дето са от уеФскиспор просто щото синъото по им харесфа или родителите им били от уефскиспор и за тфа).
ЦСКА към днешно време има повече фенклубове от синия "обор на народа"...Така че не се изказвайте неподготвени.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Който бие ...![]()
![]()
![]()
Има една приказка: не 'сички уефскари са боклуци, но 'сички БОКЛУЦИ са уефскари![]()
![]()
![]()
и Интер
7:1 7:2 6:0 5:0
poveche pobedi imame nad vas otkolkoto vie nad nas
po napred sme v evropeiskata klasacia na Uefa
vie osven s 7-te si poveche ot nas komunistichesko specheleni titli nqmate s kvo da se pohvalite ...
sqka godina si vi biem po 1 pyt pone...
CHorbari kolkoto i da ni mrazite pak sme po dobri
Ima edna kletka kanari , edno depo jeleznichari , edin kazan s chorbari i 6 MILIONA LEVSKARI !!!! SAMO LEVSKI !!!
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Едно поздравче за 'сички говеда. Понеже не разбират български, ще им го кажа на майчиния език: "Мууууууууууууууууууууууу ууууу"
![]()
![]()
и Интер
Моля придържайте се към по-спокоен тон на разговор и избягвайте груби изказвания, съдържащи обиди към потребител или група потрбители.
Не публикувайте снимки с обиждащи текстове.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА! БИЙ БИЙ БИЙ!
ДАНЧЕТО ХРИСТОВА ВМЕСТО ДА ГРАЧИ ЗА РАЗНИ СЪРЦА ДА ХОДИ ДА Я ЕБЕ КУБИНСКИЯ ПЕНСИОНЕР
Аз тва не го разбрах, преведи го на човешки за нас,Левскарите, и на свински за вас, ЦСКА-ритеПървоначално написано от gazovia
малкият принц
а имам да кажа нещо и на Lil` Bow Wow
не ни натичай уефскиспор а Левски както аз ви наричам ЦСКА. защото:
1. тия дето викат уъ на л-то са толкова сини, колкото и червени.
2. тва "ф"в средата е неадекватно
3. това "спор" накрая нещо ми говори за турски отбор. а пък е най-голямата тъпотия на света, най-необмисленото и кво ли още не да наричаш Левски турски отбор. при положение че е кръстен на Апостола (знаеш ли воъбще кой е Левски) този отбор няма как да е турски. ако беше така щяхме да сме си сменили името преди да си проходил. освен това турците са мюсюлмани и не ядат свинско, а ние ви идяждаме във всеки мач.
малкият принц
CSKAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
Ахахаха много си тъп ти говедо.Първоначално написано от мечтател
уеФскиспор сте защото сичките ви футболисти се продават в Анадола - кривия,гонзо,иванков...
Тфа са факти селянино,каде ги видя тия 5 милиона е?Милион мангала 200 000 педала и максимум 300 000 дядки да са ви фенове.Тфа е.
Ся ти с тея не заучени тъпотий дето говориш земи млъкни щото си жалък.
Нещо да кажа на Лю Баф Ваф: На колко си годинки моето момче? Ти си бил мъничък (вижда се от правописа), когато ЛЕВСКИ стана шампион три пъти (втория път), та си видяло вашето отборче, да става шампионче и ти си направило ляв завой. Затова всички левскари ти изглеждаме старци. Батю ти Лю Баф Ваф, пикльо дето още не му става пишката, много ли те кефи?
сега жалкият си ти, мойто дете. ти да не си мислиш, че като продадохте Бербатов в Германия сте станали Германци? ай не ма изнервяй. важно е кви са футболистите докато са тук. а ето какви са вашите - продадохте това, дето сега му се кланяте. продадохте го с 8:0. и защо? защото не ги греело ръководството. ами ей тия по трибуните? а уговорените мачове? а ПРОДАДЕНИТЕ титли? и как смееш тогава да говориш за това че нашите играчи са били продадени някъде? и да ме наричаш жалък? абе жалкия си ти, бе мойто момче. и сега, след като показа, че всичко ти е тъмна Индия млъкни поне да не се излагашПървоначално написано от Lil` Bow Wow-ne reg.
малкият принц
Добре че Ливърпул се излигавиха да може и свинете да намажат нещо![]()
![]()