- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- malko kritika kum userite
emi poprincip vsi4ki ste mnogo gostini i naistina pomagate na horata, oba4e ima malko izkliu4eniq.
1-vo temi ot sorta na She-Devil (ne iskam neshto da q obidq) "da se zabrani vlizaneto na gosti" . emi sujalqvam ama e adski glupavo i otgani4eno. s kakvo pravo predlaga takiva nelepi neshta. s kakvo e pove4e ot gostite , tova 4e ima nqkolko ot tqh koito puskat bezsmisleni temi .. i kakto tq predloji da se regnat e kato se regnat pak shte gi ima. mnogo e glupavo takova "samochuvstvie" na useri, koito si mislqt che sa koi znae kakvo samo shtoto sa vlizali 1 godina vuv foruma.
2. kogato cheta dadena tema (ne pisha v tqh , shtoto ili mnenieto, koeto imam az veche e napisano , ili neznam kak da pomogna v dadeniq sluichai) i userite osven che ne davat otgovor na zadadenite kum tqh vuprosi ami i napadat choveka kato go sudqt bez dori da go poznavat. toi si ima svoi jivot , svoe mnenie i razbirane. primerno na temi ot sorta na 13 sum pravih se.. i se zadava nqkakuv vupros . i userite na otgovarqt na vuprosa a vednaga se nahvurlqt " ooo na 13 i veche pravish seks ti si basi tupata kurva" nz si kvo ..e mi sujalqvam obache ne sa vi pomoliii da davate mnenie za tova koi kakvo iska i moje da pravi s jivota si. kato vi zadat dadeni vuprosi opitaite da otgovarqte na tqh , ako ne mojete ne sudete horata izlishno.
Sujalqvam , ako sum obidila nqkoi. az pone kato otpravqm kritika kum nqkogo se izvinqvam ako s neshto sum go obidila. i kritikata mi ne e za da karam horata da se chuvstvat zle , a za da vidqt dali ne postupvat greshno. Priqten den.. ( i sujalqvam che napisah cql roman))
Think. Believe. Dream. Dear!