- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Зависима ли съм от цигарите?
abe pu6a cigari ot 8 mesecaama otna4alo mnoo ma hva6ta6e ma ve4e prosto mi e qko ta ne se 4yvstvam pristrastena..p1k vikat 4e ot nqkolko sedmici 4ovek se pristrasqval taka li e naistina
Редактирано от:ЦвЕтИт0-заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица!![]()
Ami ako se otkaje6 na vreme,moje i da ne se pristrasti6.
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ami daa otkazvai gi navreme, ako si pu6ila samo 8 meseca kakto kazva6 moje bi nqma da ti e tolkova trudno da gi otkaje6!
![]()
celta opravdava sredstvata!
пробвай 1 седмица да не запалиш нито 1 цигара и ще разбереш дали си пристрастена.![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Ааааабе глупости,как така ще си пристрастена?!?
Както казва горната мацка недей да пушиш една седмица и ше видиш.
По-добре спри цигарите,докато още можеш,че после............
...хващаш рак и умираш в адски мъки. Всички мои познати, които пушат са болни от рак!
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
драги гостеако пробваш долу-цитатнатия начин и си пристрастена ,тогава още на 2-рия ден ще да разбереш ,че този начин е убийствен
![]()
Първоначално написано от chupacabra:)
Съгласна съм с chupacabra- пробваш 1-2 седмици да не палиш и ще разбереш.
А колко редовно пушиш![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Тка става като някви деца палят цигарки от 12 годишни заради ``гъзарията``.Funny or tragedy?!
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!
mdaaa pristrastena si mila moq![]()
Don`t try to fix me i`m not broken!
[/url]
kfo ima da te fashtat cigari,be momeeeeeeeeeee...au 4e si zleПървоначално написано от nqkoqsi
![]()
hahaha
a sa da ti e kef ... na 25 veche dah nqma da mojesh da si poemesh ... a da hodish 10km pesha shte e smartonosno za organizma ti ... nikoga nqma da mojesh da protichash 100m za po-malko ot 2 min
spirai gi ako iskash da si zdrava ... ne si zaslujava gazariqta
Az da vi kaja 4e sam pristrastena kam cigarite pusha ot 6-ti klas![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Ти си знаеш, как се чувстваш?
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
ako ot si4ki dupki ti izliza dim na4i e kusno da spresh ... hahahaha
M2O Musica allo stato puro!
verno si e probvai da ne pu6i6 malko i 6e vidi6.az primerno edin mesec pu6a 6ot mi se pu6i i si pu6a kolkoto mi se pu6i i sled tfa polovin godina ne moga da gledam cigari![]()
Лош подход.Ако заболееш от рак на белите дробове ще умреш заради 1 месец от годината.по-добре ги спри!Първоначално написано от Анонимко
![]()
-------------------------------------Първоначално написано от Desert Rose...
Ама толкова ли сте "умни" всички? Как за осем месеца ще се е пристрастила? Това да се пристрасти огранизмът отнеме толкова много време. А нейното е на психическа основа и може да ги спре когато поиска, стига да го иска! А вече дали може да контролира психиката си, си е изцяло друг проблем.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
истината боли ... доста боли и мен ме боли като 4ета мненията как тези които пу6ат 6те се разболеят от рак и си давам сметка колко сам глупава и колко слаб характер имам .. но ако не се лажа ако пу6и6 и ако в един момент се откаже6 организма ти може да се из4исти ... но трябва го направи6 на време ... незнам кога 6те доиде и моито време да се откажа маина ,...![]()
Лош подход.Ако заболееш от рак на белите дробове ще умреш заради 1 месец от годината.по-добре ги спри![/quote]
ama ne az kato kazvam 4e pu6a kolkoto mi se pu6i nqmam v predvid po 5 kutii cigari na den.edna kutiq po princip izpu6vam za 2-3dena
Незнам,за да не се чустваш притеснен това незначи че си пристрастен.Аз лично пуша някъде около 1 година... в началото никога не съм се чуствала така... винаги ми е било яко ... дали аз съм пристрастена ?Ох едвали,защото веднага мога да ги оставя без дори да се замисля,за мен цигарите са просто една газарийка нищо повече...
mne misli takaПървоначално написано от mISs_wEaslEy
prosto opitai da ne pu6i6 3-4 dena
![]()