- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Va6ia stil...
Az v4era si haresah strahotni kecove na Mania...no kakto i da e,tuk slojete niakoi snimki,dori i da ne sa va6i,na va6ia stil na obli4ane-gumenki,kecove,maratonki,dre6ki...Kak ste RNB,smaknati,nekvi fracli...
Sled malko 6te sloja i moia stil kaf e![]()
Аз съм Casual.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Елииии, какво си се побъркала на тая тема?![]()
а моя стил ... деба, откъде да знам. нямам стил.
караме го нещо средно между неглиже и още нещо неизвестно ... леко "даркърски" ... пхах!![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
нямам точно определен стил.нося както кецки така и обувки с токчетанося както къси полички така и смъкнати дънки и дънки с ниска талия.някой ако знае какув ми е стила да каже
![]()
![]()
нямам определен "стил"
обличам се както ми харесфа
но във всеки случай не с някфи "фещЪн" дрешки!
нося кецове
модела е то4но такъф![]()
само че мойте са черни със шарени връзки..
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
браво ели, добре се ориентираш ...![]()
както и да е...
къф ми е стила... хм.. еми... аве откъде да знам !!?
аз съм си аз
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Нещо такова:
Само дето мразя скъсани дънки.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
fanko-tehno-rokadjiiski stil , it's very cool
Ami...i az mai spadam kam tazi grupichkaПървоначално написано от bebe`16
![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
i az sam nqkade tamПървоначално написано от Jenq
vsi4ko zavisi ot nastroenieto i slu4aq...v momenta sam s roklq i visoki obuvki no dove4era znae li se...
![]()
![]()
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Спортно елегантен.Ризи,дънки,дънко и гащи,маратонки,чехли,почти винаги къса коса и задължително маркови черни очила.Зимата и есента задължително кожени якета.
много си го е*а стила с извинение.
дънки и тениски къв стил е?
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
това е моя стил![]()
Ами незнам точно няма име.Ходя с кецове (Globe) леко смъкнати панталони(преди бях с дънки ама ми умръзна да мязам на лайно)те не се точно смъкнати ами са по-широки (Molecule) некви тениски все различни марки нямам си точно определена любима.Която ми хареса тя е.Суичер (Element,Billabong,Globe,Mammut)и...горе доло такъв ми е стилът на обличане.
Аз не съм роб на стайла![]()
emmm, hodq s kecove, 6iroki pantaloni i dynki. drehite sa mi nai-ve4e 4erni na cvqt, za6toto mi e liubimia cvqt, a i msilq, 4e mnogo mi otivaobi4am da nosq razni grivni s 6ipove, da si nosq liubimata rani4ka s kartinka na KORN i tva e v ob6ti linii...a be preplitatm razni stilove, prosto taka mi haresva
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ми аз съм фен на смъкнатите панталони...потници и такива нещо...харесвам черните...Обувки не мога да нося посмъртно повече от 10 секунди...Хмм снимкиии...
Тфа са ми кецовете
ахм а тия нещица ме кефят
![]()
кецове:
http://www.fsgirls.ca/catalog/images...irls_1_006.jpg
модела е този, само че са чисто черни и естествено няма капка розово, другите ми кецоже са: http://www.hip-hop-clothing-mall.com...tfarmshoes.jpg
но са червено-бели
иначе имам и няколко чифта маратонки, само че не намерих снимка на тях![]()
а за дрехите-обичам спортни неща, по-широки панталони, а отгоре-блузи или потници(според времето все пакнапоследък се кефя и на спортни поли. общо взето това е
а забравих-и анцузите:р
Everything around you is HIP-HOP!!!
Oooo strahotni sa kecoveteПървоначално написано от bad4e
![]()
![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
и аз имам такиваПървоначално написано от Elitooooo
само 4е са с по-разли4ни жразки
![]()
Нещо като това
или това
Стилът ми е спортно елегантен.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
ема mil4eto_, то по цветове няма нищо общо просто моделите са такивапо принцип на черните ми кецове дясната връзка винаги е бяла, а другата според дрехите, иам зелени жълти червени черни сини бежави оранжави квито се сетиш
а на другите кецове едната си е бяла др червена.а summer_love да ти кажа кефи ме мноо момиче с вратовръзка даже наскоро мислех да си взимам да видя кво ще излезе ама не си намерих офертна
обаче е яко
Everything around you is HIP-HOP!!!
raznoobrazen mi e stila....nosil sam gi tiq maratonki v momenta sam s Puma Ferrari
Mi ko da kaja kot mi gramen pogleda tva si zimam ako ne e nad vazmojnostitemi de tva e![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!