.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    homeless

Дискмен? - ок, обаче къф? :)

Ае проблема е, че искам да си взема 1 дискмен, обаче не знам къф... Хабер си нямам от техника и какъв трябва да е един качествен дискмен... Та ако можете да дадете някой друг съвет - кво да търся, кои марки са хубави, кво трябва да има самия дискмен...абе всекъф stuff
    Here in my shadow I'm safe I'm free...I've nowhere else to go but I can't stay where I don't belong.....

взе ми думите от клавиатурата. тъкмо това си мислех да питам.
    е?
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

aBeP4e
    Guest
    Sony

Фен
    Град
    Sofia
    KUV DISC MAN BE MAINA Q EDNO MP3!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    hei az v4era kupih na Philips kazaha mi 4e bili mn hubavi-nai noviq model (uj) za 100 kinta 4ete mp3 i e mnogo qk

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    hei az v4era kupih na Philips kazaha mi 4e bili mn hubavi-nai noviq model (uj) za 100 kinta 4ete mp3 i e mnogo qk
    Ami i az sam go vijdala toq...mn gotin
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

Guest
    моя е за 140 с0ни и чете мп3...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Моя дискмен е на SONY ,имам си от около 1 година и съм много доволна.Колкото до парите немога да ти кажа,щото ми го донесоха от чужбина,ама иначе мисля,че са около 100 лева.Пък може да намериш и по-ефтини.

Фен
    Град
    sofia
    аз вече от година и нещо имам дискмен panasonic един такув сиво-син много съм доволна от него,а и почти всички от компанията ми имат такъв

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ами аз не мога да ти дам съвет,но като отидеш в магазина,от който мислиш да си купиш дискмен,питай продавача и той би трябвало да те обясни.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Попринцип по-добре е mp3 player(Diva light не са лоши)
    Но щом искаш КАЧЕСТВЕН Си-ди плейър,вземи си най-добре LG или Samsung

Guest
    Ако иска6 дискмен вземи си вземи Prillips. Имам модела еXp 521 препоръчвам го ,но сега си взех MP3 player Samsung YP-F1X-Z с 1GB памет чете MP3,WMA,OGG и ASF формати. Батерията издържа достатъчно - до 9-10 часа. Има перфектен и удобен дизайн и малки размери за разлика от дискмена!

Голям фен
    Град
    ..::SHUMEN::..
    I az sam na mnenie, 4e MP3 player e po-dobre da si vzeme6.
    Moq e Panasonic SL-SX430 - nqkade okolo 100 i ne6to be6e, ne sam sigurna za6toto e ot USA.
    Vsi4kite mi priqteli koito si vzeha po-eftini(pod 100lv, nqkakvi 6ibani marki) sega sajelqvat,6toto postoqnno im zasi4at,a Panasonic imat Anti-skip sistem.Abe pitai v magazina, tam 6te ti obesnqt po-dobre.
    I CAN'T GET NO SLEEP

Guest
    Moiat e Sonaschi.
    No sa6to i Sony e hubava marka...

Голям фен
    Град
    големото село софия
    моя е пЪнЪсоник
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    btw iskam da kaja za 4e diskmen koito 4ete mp3 vsa6tnost e mp3 pllayer...az imam i djoben mp3 player koito se palni s muzika samo ot pc-to i moje da izpolzva kato prenosima pamet -toi e na Diva light i hora nikoga ne si kupuvaite na tazi marka-3 pati mi se razvalq za 18meseca i kato im go pratq mi pra6tat nov no tva e super tapo da se razvalq tolkova barzo

Голям фен
    Град
    големото село софия
    btw iskam da kaja za 4e diskmen koito 4ete mp3 vsa6tnost e mp3 pllayer
    хахааххаха, тва па откъде го измисли!?
    хахахахаха, леле по някой път направо се чудя на простотиите, дето раждат малките ви мозъчета
    'дискмен, който чете mp3-ки се нарича мп3 плейър'
    ти мислиш ли с главата си?
    естествено, че има и дискмени, които четат mp3-ки... даже повечето...
    т.е. както четат обикновени дискове, така и дискове с МП3 формат

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    btw do predi 2h i si misleh 4e diskmen koito4 ete mp3 vsa6tnost ne e mp3 player no kato go kazah na edin pi4 i toi mi se izsmq i kaza 4e sam super tapo i ne razbiram ot takiva ne6ta....vsa6tnost ve4e i az neznam moje da sam bila prava... i ne mi vikai 4e sam malka 6toto ne sam na 13-14-15 god !

Голям фен
    Град
    големото село софия
    btw do predi 2h i si misleh 4e diskmen koito4 ete mp3 vsa6tnost ne e mp3 player no kato go kazah na edin pi4 i toi mi se izsmq i kaza 4e sam super tapo i ne razbiram ot takiva ne6ta....vsa6tnost ve4e i az neznam moje da sam bila prava... i ne mi vikai 4e sam malka 6toto ne sam na 13-14-15 god !
    кажи му, че той е супер тъп
    дискмен, койт чете мп3-ки и мп3 плейър НЕ Е едно и също ...
    и не съм ти казала, че си малка...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Вземи си Philips aз имам такъв, моя е на 2 години и
    е без грешка. А колко пъти пада върху цимент не мога да ти кажа точно. Старичък е, за това не чете ем пе тройки, само че мене тва ме устройва по няколко прични. Звука на аудио дисковете е по добър, верно са само 20 парчета, но знам кое кое е. Освен това от една песен много лесно се преминава на друга, а ако е с ем пе тройки скача по-трудно, което мене много ме изнервяше. Поне така беше с плейъра на бро, също Philips, но четеше и ем пе тройки. Освен тва и моя си има антишок, не папа мноол батерии, и дори да съм вечеряла върху диска, рядко скача. Анти шока ми яде яко батериите, но не се включва често....Аре успех ти

Give me your best shot motherfucker!

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Аз те съветвам да си вземеш мини-диск много по компактен и пак има 300мб с музика четат мп3 имат радио и анти щок аз имам такъв на Самсунг много съм доволен от него но не го ползвам вече защото ми донесоха преди 1 седмица от Австрия мп3 плеар и така просто е с много повече памет и съм си качил почти всичката музика от пц-то на него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си