- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашата почивка това лято?
Предлагам в тази тема всеки да напише къде беше това лято на почивка,с кой,как си прекарахте,кое няма да забравите от лятотоВие сте
![]()
ami az toova lqto ne sym bila specialno na po4ivka, no bqh 2 sedmici v sofiq pri maika mi i posle za moe ne6tastie prekarah o6te 1 sedmica na selo. - i na dvete mesta be6e ujasno i malkoto vreme ostanalo ot lqtoto mislq da si go prakaram vky6ti!
![]()
celta opravdava sredstvata!
ami az bqh v szp, daje v4era se vyrnah... mi mai ni6to osobeno.. nito lo6o nito hubavo..nz, stranna po4ivka, moje bi za6toto treto poredno lqtp hodq tam...
аз това лято го прекарах цялото на работа. не съжалявам иначе. запознах се с много свестни хора, с които времето минава още по-бързо и забавно. даже съжалявам, че ще трябва да ги напусна![]()
Мм това лято ходихме на море с родителите ми в Черноморец, едно малко хотелче ... беше готино, времето беше хубаво ... сега сепртември месец ще ходим на една от станциите от работата на баща ми... на балкан![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
След няколко дена заминавам за Гърция![]()
![]()
![]()
и Интер
бях на море с нащеяко беше бях в бургас и мога да кажа че има мноо яки спасители там и мноо яки хорица
Pri mene ne be6e lo6o i tova lqto,no moje6e da bude i po-dobre))No ne se oplakvam.Bqh na more v bg,posle v Gurciq i se radvam ,4e otidoh,be6e super!Posle se pribrah i po drugi mesta hodih i si prekarvah qko.No sega e leko tupo,6toto bne6to vseki den vze da vali
((Lqtoto si otiva
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
За мен лятото още не е свършило като свърше ще ви кажа.![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Тва лято, както предишните 19 лета и като гледам още много предстоящи лета бях, съм и ще съм в Бургас.![]()
И аз съм си на Бургас...The best of the best...
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!
az pa beh na sozopol za sedmitza v italia za mesetz i polovina i sa kato se vurna u bg moe pak nekvo more da prasna :P hahahh
В СоЗоПоЛ!Със ПрИяТеЛи.БешЕ МнОгО ЯкИчКо.
ейй във черноморец е супер, преди няколко години и аз бях тамПървоначално написано от Breakaway``
а моето... ми то почивка е много силно казано
аз пък тази година не бях на моревместо това малко се поразходих за концерта на сабат, а след това- към берковица за експлойтед
после... сякфи глупости ф квартала, но тфа лято... просто е незабравимо
ама като свърши съвсем, тогава ще ви кажа![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата