.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84

Тема: Kezove...

haha mi modeli,ako stava vapros kecove za sk8-nai populqrnite-Globe,Gallaz,C1rca,Etnies...
    ne mi se misli sega,utre 6te ti pratq snimki
    a se kupuvat...be poobikoli malko,vij iz Board-shopovete
    ama kato se zamislq ti 6tom daje imenata na modelite ne znae6... na tebe ne ti trqbvat markovi kecove,kupuvai nqkakvi bg bokluci 4e da mirqsa6
    kecovete trqbva da se...hm...uvajavat

Фен
    Град
    в отвъдното
    Nosq kecove 1vo 6tot ma kefqt 2ro 6tot sa super udobni 3to 6tot sa mi v stila
    !!!PEACE!!!

Голям фен
    obojavam kecovete! no ne nosq ot onezi, koito sa kato gumenki. i te mi haresvat 4stno kazano, no drugite mnogo pove4e. mm, za men nqma zna4enie markata...pyrvite mi bqha na Mania, o6te sa mi zdravi no im izlezna dunaprena i mi obivat. zatova ne gi nosq. sega sam s edni pak na Mania, savsem zdravi sa, za mnogo malko pari gi vzeh edni takiva oraznjevi s bejavo sa..mn si gi obi4am
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Guest
    Некви смешни са ми тия кецки, сигурно са удобни де да знам ма ми приличат на луноходки . Аз ходя с състезателни обуща sparco (шумахер използва същата марка :P ) със супер тънка подметка са и трудно се свиква да ходиш по павета примерно ама иначе са ми яко комфортни. Са в жегите ходя с джапанки а имам и едни чехли тип илиенци Фйешан които са върха на шукарията .

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Ся съм с това
    (летен модел на DVS)много са ми удобнички и здрави харесвам си ги

иначе имам един зимен Airwalk ебахти кеца не е мръднал..толкова носене е видял...пък и много топлят

Искам да си взема това:

ама никаде немога да си намеря , ако някой знае плс да ми каже ще го черпвам 1 Heiniken

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Пфууууууууу, то да не повярва човек колко много хора носели кецове и им харесвали...Аз пък ги мразя...смятам, че са отвратителни, спарват крака и освен това едно момиче обуто в кецове направо се обезформя....тва си е мойто мнение. Аз не нося такива глупости. Лятото сега си ходя с джапанки или някакви чехли с ток, а пък зимата си имам равни ботушки и обувки пак с ток. Нося и маратонки през пролетта и есента, когато съм спортно облечена, но по-рядко, предпочитам спортната обувка. Ама кецове не бих обула за нищо на света...
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

nikoga ne kazvai 'nikoga'
    i az do predi polovin godina se obli4ah tip "barbi" i ne sym si i mislela 4e nqkoga 6te obuq kec,no sega ne mi slizat ot krakata :P

Цитирай Първоначално написано от HouseMania
    Ся съм с това

иначе имам един зимен Airwalk ебахти кеца не е мръднал..толкова носене е видял...пък и много топлят

Искам да си взема това:

ама никаде немога да си намеря , ако някой знае плс да ми каже ще го черпвам 1 Heiniken

Абе незнам кво си (момче или момиче),но само ти казвам че тия на DVS са женски(ако някой не загрява,последната картинка)и са най,ама най-евтинджоските!Има ги в BoardShop!

и тва, че са евтинджозни някакъв проблем ли има? ти си ги купаваш, щото те радват, а не за да викаш - копеле, скивай ми кеца!! струва 20 пенсии на баба ми!!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Евтинждоски са всички кецове!

Ape бе кецовете са най-яките обувки аз имам едни стари на Converse сега съм с Аdio и ми е тъпо,че открих кецките едва преди година-две

Guest
    Цитирай Първоначално написано от just
    Евтинждоски са всички кецове!
    Zavisi...ako si nekoia naduvka,kadeot is4ko ti e original,edva li 6te si zeme6 kecove za po 100-tina leva

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Цитирай Първоначално написано от just
    Ся съм с това

Искам да си взема това:

Абе незнам кво си (момче или момиче),но само ти казвам че тия на DVS са женски(ако някой не загрява,последната картинка)и са най,ама най-евтинджоските!Има ги в BoardShop!

Ако ги имаше нямаше да питам за тях...ама..нищо де ходи си там с джапанките тип "прашка" плюскай кебапчета и си щракай с пръсти по кръчметата...пък аз ша си купя евтинджоски кецове....sucker

Голям фен
    [quote="GeRyTo"][color=blue][b]Пфууууууууу, то да не повярва човек колко много хора носели кецове и им харесвали...Аз пък ги мразя...смятам, че са отвратителни, спарват крака и освен това едно момиче обуто в кецове направо се обезформя....

shto da se obezformq momi4eto kato e s kecove
    spored men, pyk mnogo dobre sedqt edni kecove na momi4e ama ne sega da e oble4eno v nekvi rozovki dre6ki, nekvi takiva sladurski
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    HouseMania ..много ме кефят
    кецките,които имаш
    и които искаш да имаш ...а ако разбереш нещо за тея последните дето търсиш... call me ..щото и мене ме кефят... и ако са "евтинджоски" още по-добре

Повече от фен
    шШШшШш кецовете рулират мене адски си ме кефят(и много мой авери)
    Ся съм с едни кофти Мания(който се оакзаха маса издръжливи)обаче се каня си зема некви или Globe или DC...и зъм сбрал парици
    Иначе ми е тъпо,че във Варна няма много магазини за готини чепиЦи И ако се ходи до Софията ще е готино от там да си вземем

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Цитирай Първоначално написано от MaD_CaT*
    HouseMania ..много ме кефят
    кецките,които имаш
    и които искаш да имаш ...а ако разбереш нещо за тея последните дето търсиш... call me ..щото и мене ме кефят... и ако са "евтинджоски" още по-добре
    Ми е-бей ама много пара ше дойдат да му са невиди

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Цитирай Първоначално написано от monka
    obojavam kecovete! no ne nosq ot onezi, koito sa kato gumenki. i te mi haresvat 4stno kazano, no drugite mnogo pove4e.
    The same ! Аз сега съм с едни кецки на Runners , сиви с едни оранжеви ленти , ако намеря снимка ще ви покажа :P

Guest
    Кви са тия кецове Runners и тем подобни?!?!? Не е ли Globe, Etnies или Circa значи е боклук.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ся съм с това

Искам да си взема това:

batka otidi v edna ot 2te insomnii,tam dvs dal gospod...

Повече от фен
    Град
    Sofia

Za men kecovete sa nai-iakoto neshto,koeto moje da sushtestvuva.Purvo 4e sa super udobni,izglejdat mn iako i stavat za siakvi slu4ai Az nisia kecove ot 6ti kl sega sum 10ti i ne mislia da spiram... tupoto e 4e naposleduk mojesh da vidish sekvi tupaci s kecki ili nekvi tupi 4algarki deto sa videli 4e niakoi nosi takova isa reshili da si zemat prosto shoto e moderno.Moite vsi4ki kecki naprimer sa s istoria Nai-dobrata marka za men oba4e vinagi e bila i shte si ostane ETNIES

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Цитирай Първоначално написано от marusha
    Ся съм с това

Искам да си взема това:

Ц-ц-ц верно ли бе...ама, ако точно тоя модел го няма?!?!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ся съм с това

Искам да си взема това:

Ц-ц-ц верно ли бе...ама, ако точно тоя модел го няма?!?!
    a ako gi ima..ili pone gi imashe

Дали няма да сгреша,ако кажа че кецове са тези обувки за баскетбол,които са до глезена...
    неврмайнд;Р

Адски много съм сменила,било то кецове или маратонки;Р
    най доволна съм от тези обаче,издържаха годинка и половина горе долу
    http://images.google.com/images?q=tb...be_shoes_8.jpg
    само дето са с червени връзки:Р

След това си бях взела едни сирки,които мисля че вече направиха една година,още си ги нося,и са страшни,не са ми мръднали И от тях съм много доволна
    Единствено отзаде на глезена малко се разпраха ама много мъничко:

http://images.google.com/images?q=tbn:8oPhVkXi94YJ:http://beachplus.com/files/Thumbnail/CIRCACX102GREYBLKGUM(1).jpg

след време,точно след рождения ми ден миналата година си взех и други сирки-бели и кожени,мисля че направих голяма грешка,защото адски трудно си ги поддържам,но за сметка на това пък когато са кални лесничко се измива;Р
    http://images.google.com/images?q=tb...3/cx203_03.jpg

тази година,на първи март дойде време на едни ди ви ески те са ми подарък за именния ми ден....И от тях съм доволна,много симпатични са,само дето от време на време ми правят мазоли-не са измежду най удобните които съм носила,но за сметка на това пък са здравички

http://images.google.com/images?q=tb...-grey-blue.gif ))

Почти като за край,наскоро си купих едни адио:Р адски са те заемат мястото на черните ми глоубки,които както споменах,вече за нищо не стават.Изклюително удобен модел са пък тези и са много приятни цветове,факта че са черни ми позволява да си слагам различни цветове връзки,а това ме прави щастлива
    http://images.google.com/images?q=tb...ack_purple.jpg

По принцип имам едни манийки,пак сиво с розово,е почти сяко второ момиче с кецове на мания е с такива,но чудно-просто модела ми харесва)

а за маратонки-converse rullz

P.S.Нося ги защото ми харесват,удобни са ми, и издържат адски много-здрави са.А,и най-важното,връзват се на дрехите ми

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    a ako gi ima..ili pone gi imashe
    Ами незнам аз ходих преди 2 седмици горе-долу и нямаше но, ако някой разбере, че има веднага да ми каже да отида да си закупя едни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си