.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84

Тема: Kezove...

Ае имам кецове ама са ми от преди сигурно 2 години.Нося ги тей от време на време щото сега лятото с чехлите че по-прохладно не че иначе ги нося много ама понякога като ми хрумни ги нахлузвам

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    Predi se oblichah po sportno i imah kecki DC,bqlo i sinio,kojeni.Mnogo bqha qki i vse oshte sa ama im li4i 4e sa na godinka i polovina.Ama veche ne gi polzvam mnogo chesto,smenih malko stila,inache kato vidq qki kecove i mi minava prez ukula da se vyrna kym stariq stil ;]

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...

Re: Kezove...

Цитирай Първоначално написано от StefanoS
    Abe hora nositee li kezove?kvo mislite za tqh?za6to si gi kupihte?
    Много нося, а и преди ми беше в стила. Сега просто ми харесват. Много ме радват даже. Нося "DVS" u "DC", а се кефя и на другите извесни и скъпи марки. Просто за мен Маниа не са кецове...
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Брех, Стеф, мн страници ти стана темата уа
    И аз нося кецки!Първите ми бяха на DVS, но сеха са на Emerika.Купих си скейт и сега използвам за него тея първите, щото ги изпокъсах яко!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от marusha
    Цитирай Първоначално написано от HouseMania
    Цитирай Първоначално написано от HouseMania
    Ся съм с това
    (летен модел на DVS)много са ми удобнички и здрави харесвам си ги

иначе имам един зимен Airwalk ебахти кеца не е мръднал..толкова носене е видял...пък и много топлят

Искам да си взема това:

ама никаде немога да си намеря , ако някой знае плс да ми каже ще го черпвам 1 Heiniken
    batka otidi v edna ot 2te insomnii,tam dvs dal gospod...
    Ц-ц-ц верно ли бе...ама, ако точно тоя модел го няма?!?!
    a ako gi ima..ili pone gi imashe
    преди 5 дена ходих и ги имаше - черни с тъмно-сиво лого на "DVS" отстрани. Абе класика, валур цялото. И аз исках такива, но сестра ми ми каза, че по-добре кожени...
    Чао, Алекс!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    преди 5 дена ходих и ги имаше - черни с тъмно-сиво лого на "DVS" отстрани. Абе класика, валур цялото. И аз исках такива, но сестра ми ми каза, че по-добре кожени...
    тфа ми е интересно-кои се водят най-качествени...кой ще издържат най-мноо време...Щот аз до са само велурени съм имала ама мноо лесно се прецаква...

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    тфа ми е интересно-кои се водят най-качествени...кой ще издържат най-мноо време...Щот аз до са само велурени съм имала ама мноо лесно се прецаква...
    мойте велурените не се прецакаха толкова лесно:Р

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Валура се изтрива и остава голо и грозно, а кожата се разцепва. Избирай! И двете са гадни!
    Чао, Алекс!

така или иначе вечни неща няма-всяка една обувка след време се съсипва))))

Everything around you is HIP-HOP!!!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    az do sia sum imala mnoo ama nai-mnoo izdurjat kojenite A velurenite DeaTHri-BacK* moa da ti kaja 4e ot voda /dujd/ im se ebava maikata

az do sia sum imala mnoo ama nai-mnoo izdurjat kojenite A velurenite DeaTHri-BacK* moa da ti kaja 4e ot voda /dujd/ im se ebava maikata
    Само дето аз моите велурени съм ги носила цяла зима и са си добре...?!

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Начи откакто за пръв път стъпих в кецове крака ми не е излезнал от там е сега сабувам ги от време на време Тфа са много яки обувки...кефат ме как изглеждат..удобни са много, мога да тичам спокойно с тях (за мене това е важно) Избощо вече не признвам нещо друго освен кецове за обувка Говоря за тея скейтърски ли как им викат.....тея класическите (гуменките) не ме кефат...даже ме дразнят! Цената и марката няма толко голямо значение...бях си купил едни на ранърс и ги носих цяла година нямат грешка, още ги имам само дето от зад донапрена е излязал...в общи линии за нищо не стват ма си ги паза щото са ми първите кецове. Сега съм с едни ярко зеленички Reef*** дето си ги взех от холандия на коледна промоция Там малко трудно да си намериш евтини мама им мръсна холандска Та се надявам да изкарат до другото лято хахаха и ще ви взема евентуално тоя път някфи черни май
    Ке ке, веднъж кат се напихме с Димо трябваше да излизам на вънка до кенефа и понеже бях с токчета и много сложно а и след 4-тата бира....та му обувах кецовете, стояха ми много сладко Иначе принципно нося само токчета и много рядко спортни обувки :P

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    kecovete rulZ
    obojavam gi prosto
    nosq gi non stop .. nqma zna4enie dali e prolet,lqto,esen ili zima
    prosto s tqh si mi e nai komfortno
    moga da si prava vsi4ko i ne mi pravat nikakvi problemi
    sega6nite mi sa na Gallaz,ama sam si haresala edni na C1RCA
    nai uvajavam DVS,C1RCA,Gallaz(ne tolkoz..) i Globe
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Kezove rulez!
    V momenta sum s Gallaz eto takiva,samo 4e beli sus sinio-
    Sega sum si haresala na DVS 4erni.
    Kefqt me na Circa,a ot aksesoarite na Element imam dosta.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Abe ak0 g0v0rite za takiva ili takiva Ne me kefqt hi4! Az si padam p0 marat0nki ama p0 6ir0ki4ki .. malk0 mqzyt na skeityrski ...M0ite sa beli4ki s kremav0(6ampansk0 dimek) na c0nverse i mn me kefqt .. zeh si gi predi 5 dena nqkyde i sa izcql0 0t k0ja 6t0t0 ina4e imam gybi4ki i mn gadnu :}

ЗА КАРАНЕ - GLOBE Chet Thomas - задължително - като се скъсат ПАК ТАКИВА ВЗИМАМ щото не искам да правя експерименти с глезените си...
    А иначе за одене...DVS и eS - красиви са, а и са удобни имам и един чифт ADIO - не съм доволен от тях обаче...
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

и емерика..и емерика
    емерика рулз

Фен
    Град
    On the moon...
    Супер яки са кецовете.Сега съм си харесала едни на Adio и дано скоро да си ги купя
    http://www.underworldsk8.com/skatesh...ack-pink.shtml
    Because you know just what to say
    And you know just what to do
    And I want to tell you so much
    I love you

Цитирай Първоначално написано от Elberet
    Супер яки са кецовете.Сега съм си харесала едни на Adio и дано скоро да си ги купя
    Jestoki sa! Ama na Adio ot kade?-Insomnia?Sabotage?

Ми нз кфо друо може да нося... Как си ги купих....еми един ден в Мухоморка ги видях и просто трябваше да бъдат мой...2седмици,та май и пове4е си ме4тах за тях,даже бях по4нала да си събирам пари,за да си ги купя,но наште се смилиха и ми дадоха пари... Е така си ги зех...сега ве4е не ми харесват толкова,ма като съм им сменила многократно връзките стават
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    ОЛ ДА!!Аз имам кецки за 140лв на DVS!Имам Галаски, и едни на gloube.Много се кефа на скейтърите!ДА НА КЕЦОВЕТЕ!

Guest
    Sk8 is gay!

Цитирай Първоначално написано от Elberet
    моите са подобни мноу са удобни,адски мноу!
    само че моите са с камери отстрани:Р

Цитирай Първоначално написано от adi_crazy
    ОЛ ДА!!Аз имам кецки за 140лв на DVS!Имам Галаски, и едни на gloube.Много се кефа на скейтърите!ДА НА КЕЦОВЕТЕ!
    а аз имам галошки за 1лв на ОДИБОС!

Everything around you is HIP-HOP!!!

BaD SaD
    Guest

s

Abe maratonkite convers ot tiq visokite smqtat li se za kecove
    Ina4e imah edni supe qki kecove mnoo ma zaribqvaha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си