- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kezove...
Ае имам кецове ама са ми от преди сигурно 2 години.Нося ги тей от време на време щото сега лятото с чехлите че по-прохладноне че иначе ги нося много ама понякога като ми хрумни ги нахлузвам
![]()
Predi se oblichah po sportno i imah kecki DC,bqlo i sinio,kojeni.Mnogo bqha qki i vse oshte sa ama im li4i 4e sa na godinka i polovina.Ama veche ne gi polzvam mnogo chesto,smenih malko stila,inache kato vidq qki kecove i mi minava prez ukula da se vyrna kym stariq stil ;]
Много нося, а и преди ми беше в стила. Сега просто ми харесват. Много ме радват даже. Нося "DVS" u "DC", а се кефя и на другите извесни и скъпи марки. Просто за мен Маниа не са кецове...Първоначално написано от StefanoS
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Брех, Стеф, мн страници ти стана темата уа![]()
![]()
И аз нося кецки!Първите ми бяха на DVS, но сеха са на Emerika.Купих си скейт и сега използвам за него тея първите, щото ги изпокъсах яко!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
преди 5 дена ходих и ги имаше - черни с тъмно-сиво лого на "DVS" отстрани. Абе класика, валур цялото. И аз исках такива, но сестра ми ми каза, че по-добре кожени...Първоначално написано от marusha
Чао, Алекс!
тфа ми е интересно-кои се водят най-качествени...кой ще издържат най-мноо време...Щот аз до са само велурени съм имала ама мноо лесно се прецаква...Първоначално написано от devil4e
мойте велурените не се прецакаха толкова лесно:РПървоначално написано от Jamalska
Валура се изтрива и остава голо и грозно, а кожата се разцепва. Избирай! И двете са гадни!Първоначално написано от Jamalska
![]()
Чао, Алекс!
така или иначе вечни неща няма-всяка една обувка след време се съсипва))))
Everything around you is HIP-HOP!!!
az do sia sum imala mnoo ama nai-mnoo izdurjat kojeniteПървоначално написано от Jamalska
A velurenite DeaTHri-BacK* moa da ti kaja 4e ot voda /dujd/ im se ebava maikata
![]()
Само дето аз моите велурени съм ги носила цяла зима и са си добре...?!Първоначално написано от marusha
Ке ке, веднъж кат се напихме с Димо трябваше да излизам на вънка до кенефа и понеже бях с токчета и много сложно а и след 4-тата бира....та му обувах кецовете, стояха ми много сладкоПървоначално написано от Momchence
Иначе принципно нося само токчета и много рядко спортни обувки :P
kecovete rulZ![]()
![]()
obojavam gi prosto![]()
nosq gi non stop .. nqma zna4enie dali e prolet,lqto,esen ili zima![]()
![]()
prosto s tqh si mi e nai komfortno![]()
moga da si prava vsi4ko i ne mi pravat nikakvi problemi![]()
sega6nite mi sa na Gallaz,ama sam si haresala edni na C1RCA![]()
nai uvajavam DVS,C1RCA,Gallaz(ne tolkoz..) i Globe![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Kezove rulez!
V momenta sum s Gallaz eto takiva,samo 4e beli sus sinio-
Sega sum si haresala na DVS 4erni.
Kefqt me na Circa,a ot aksesoarite na Element imam dosta.
Abe ak0 g0v0rite za takivaili takiva
Ne me kefqt hi4! Az si padam p0 marat0nki ama p0 6ir0ki4ki .. malk0 mqzyt na skeityrski ...M0ite sa beli4ki s kremav0(6ampansk0 dimek) na c0nverse i mn me kefqt .. zeh si gi predi 5 dena nqkyde i sa izcql0 0t k0ja 6t0t0 ina4e imam gybi4ki i mn gadnu :}
ЗА КАРАНЕ - GLOBE Chet Thomas - задължително - като се скъсат ПАК ТАКИВА ВЗИМАМ щото не искам да правя експерименти с глезените си...![]()
А иначе за одене...DVS и eS - красиви са, а и са удобниимам и един чифт ADIO - не съм доволен от тях обаче...
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
Супер яки са кецовете.Сега съм си харесала едни на Adio и дано скоро да си ги купя![]()
http://www.underworldsk8.com/skatesh...ack-pink.shtml
Because you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you
Jestoki sa! Ama na Adio ot kade?-Insomnia?Sabotage?Първоначално написано от Elberet
Ми нз кфо друо може да нося...Как си ги купих....еми един ден в Мухоморка ги видях и просто трябваше да бъдат мой...2седмици,та май и пове4е си ме4тах за тях,даже бях по4нала да си събирам пари,за да си ги купя,но наште се смилиха и ми дадоха пари...
Е така си ги зех...сега ве4е не ми харесват толкова,ма като съм им сменила многократно връзките стават
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
ОЛ ДА!!Аз имам кецки за 140лв на DVS!Имам Галаски, и едни на gloube.Много се кефа на скейтърите!ДА НА КЕЦОВЕТЕ!
Sk8 is gay!
моите са подобниПървоначално написано от Elberet
мноу са удобни,адски мноу!
само че моите са с камери отстрани:Р
а аз имам галошки за 1лв на ОДИБОС!Първоначално написано от adi_crazy
Everything around you is HIP-HOP!!!
Abe maratonkite convers ot tiq visokite smqtat li se za kecove
Ina4e imah edni supe qki kecove mnoo ma zaribqvaha