- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kezove...
Мноо....аааам....позьорска работа...и се научи как се пише Globe...А кой е казал,че само съществта дето се правят че бутат носят кецкиПървоначално написано от adi_crazy
Не, не нося, никога не съм носил и няма и да нося! Обувката е част от външният вид и е много важен елемент от облеклото. Кеца нито е маратонка, нито е обувка(според мен). Хората с кецове са за мен "изсипляци" /с риск да бъда наруган. Има период, в който ще се смеете на самите вас и кецовете ви!![]()
Бих те наредил супер сериозно, ама ме е страх, че ше ме набиеш, къвто си химик...
ооо я стига..позьори,underground кво значение секи си праи квото си иска секи си носи квито си иска дрехи ако ще и да е фен на азис и да има гребен и да носи кубинкиПървоначално написано от Jamalska
иначе roxy rulz(I LOVE KOXY)
![]()
нека секи си носи каквото му е кеф, няма проблеми. става въпрос, че някои претендират, че обувките им струват 405057 лева. ако трябва да сме честни това са много пари за един средностатистически българин. и поради тази причина е глупаво да съобщаваш на всеослушание колко пари са ти цървулите.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Мъжете се познават по делата, а жените по красотата!Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
Бъди мъж и на думата си дръж !
Страх е глупост, мой приятелю. Набий ме![]()
![]()
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
Не бе човек, сериозно. Ти си единствения от форума, с който не бих искал да имам пряк контакт. Просто няма да могат да ме извадят от комата, в която ше ме сложиш. Аз пак си оставам най-великия де, ама тва не значи че съм най-силния.
както написах "прекалено съм добър до момента, в който не ме настъпят", а ти го направи почти. Много високо мнение имаш за себе си, на колко си ? Какво си постигнал в живота? Изкарал ли си 2 лева? Стига с тез' пуберски изцепки !Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
Радвам се,че някой ме е разбрал правилноПървоначално написано от пор