.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84

Тема: Kezove...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от adi_crazy
    ОЛ ДА!!Аз имам кецки за 140лв на DVS!Имам Галаски, и едни на gloube.Много се кефа на скейтърите!ДА НА КЕЦОВЕТЕ!
    Мноо....аааам....позьорска работа...и се научи как се пише Globe...А кой е казал,че само съществта дето се правят че бутат носят кецки

Не, не нося, никога не съм носил и няма и да нося! Обувката е част от външният вид и е много важен елемент от облеклото. Кеца нито е маратонка, нито е обувка(според мен). Хората с кецове са за мен "изсипляци" /с риск да бъда наруган. Има период, в който ще се смеете на самите вас и кецовете ви!

Guest
    Бих те наредил супер сериозно, ама ме е страх, че ше ме набиеш, къвто си химик...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    ОЛ ДА!!Аз имам кецки за 140лв на DVS!Имам Галаски, и едни на gloube.Много се кефа на скейтърите!ДА НА КЕЦОВЕТЕ!
    Мноо....аааам....позьорска работа...и се научи как се пише Globe...А кой е казал,че само съществта дето се правят че бутат носят кецки
    ооо я стига..позьори,underground кво значение секи си праи квото си иска секи си носи квито си иска дрехи ако ще и да е фен на азис и да има гребен и да носи кубинки иначе roxy rulz(I LOVE KOXY)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ооо я стига..позьори,underground кво значение секи си праи квото си иска секи си носи квито си иска дрехи ако ще и да е фен на азис и да има гребен и да носи кубинки иначе roxy rulz(I LOVE KOXY)
    нека секи си носи каквото му е кеф, няма проблеми. става въпрос, че някои претендират, че обувките им струват 405057 лева. ако трябва да сме честни това са много пари за един средностатистически българин. и поради тази причина е глупаво да съобщаваш на всеослушание колко пари са ти цървулите.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
    Бих те наредил супер сериозно, ама ме е страх, че ше ме набиеш, къвто си химик...
    Мъжете се познават по делата, а жените по красотата!

Бъди мъж и на думата си дръж !

Страх е глупост, мой приятелю. Набий ме
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Guest
    Не бе човек, сериозно. Ти си единствения от форума, с който не бих искал да имам пряк контакт. Просто няма да могат да ме извадят от комата, в която ше ме сложиш. Аз пак си оставам най-великия де, ама тва не значи че съм най-силния.

Цитирай Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
    Не бе човек, сериозно. Ти си единствения от форума, с който не бих искал да имам пряк контакт. Просто няма да могат да ме извадят от комата, в която ше ме сложиш. Аз пак си оставам най-великия де, ама тва не значи че съм най-силния.
    както написах "прекалено съм добър до момента, в който не ме настъпят", а ти го направи почти. Много високо мнение имаш за себе си, на колко си ? Какво си постигнал в живота? Изкарал ли си 2 лева? Стига с тез' пуберски изцепки !
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    нека секи си носи каквото му е кеф, няма проблеми. става въпрос, че някои претендират, че обувките им струват 405057 лева. ако трябва да сме честни това са много пари за един средностатистически българин. и поради тази причина е глупаво да съобщаваш на всеослушание колко пари са ти цървулите.
    Радвам се,че някой ме е разбрал правилно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си