- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kezove...
Abe hora nositee li kezove?kvo mislite za tqh?za6to si gi kupihte?
Vampires casts no reflection because their images are affront God.
-----StefanoS----
според мен ако ще пишеш на латиница е по добре да е "keCove"ми на мен моите са ми супер удобни,цяло ляти си ги нося,Gallaz-че и много си ми харесват
![]()
кофтито е че хубавите кецове винаги са над 100 лева обаче се търпи...
бе аз съм си твърдо ЗА кецките![]()
Еми всичките ми кецове за Globe, но мисля да си разнообразя краката и да купя някой Найк, пак кеци...![]()
Почти никой не носи от тези големите и грозни маратонки вече
Да ви еба кецовете! Джапанки "ОСКАР" са най-добри!
оскар!
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
аз съм ЗА яките кубинки.
ма иначе нося кецки vans де...
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
аз пък ходя боса, полезно е![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
I po ulicite liПървоначално написано от bad4e
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Ami predi imah,utre pak 6te si kupuvam.Ami na Mania nai mi haresvat,az 6te si zimam edni sivi takiva s rozovo,mnogo sa sladki...![]()
имам няколко чифта-бели с розово на "dvs",на"osiris"едни сиви с розово ма те са по-скоро към маратонки,"oneill"-имам 3 чифта ма и те повечко мязат на маратонки ,са утре ще си купувам едни бели с некфо лилаво на"circa",на"globe" страшно мн искам кецки обаче не мога да си харесам никъде.![]()
Ми, миналата година само кецове носих , бяха на Converse (охх..забравих как се пише).Много си ме радваха,само дето ги забравих на село при сестрата на баба,пък тя е много далече.После си купих маратонки тип кецове ,скъсах ги ..ала бала и ето че е лято .Сега нося спортни сандали или чехли тип "прашки"
converse rulzzz
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
КНося кецове...в момента "Галаз"...Защото са ми удобни,свикнала съм и мога да правя всичко с тях..и ко?
Еми...
аз днес си взех едни кецове ..розовички с бродерия и с черничко на подметката и на носа...Предните ми бяха едни скапани сини(имаха мн цветове,де)...ама бяха боклуци и се разшиха...дано новите да издържат повечко![]()
твърдо ЗА кецкитемен dvs ме кефат мнооого
![]()
![]()
Dnes si gi zeh,mnogo im se radvam.Mnogo sa sladki i se 4udia koe e po hubavo s razli4ni vrazki li,da si sloja li edni rozovi i edni sivi vrazki.A kade prodavat ima6e edni nekvi mngoo efektni,acki cvetni vrazki-zeleni,rozovi...![]()
![]()
Ей и дайте некви снимки,сайтове или информация за кецовете,моля ви![]()
![]()
обичам кецове. и двата варианта. но "скейтърските" са ми по-удобни, пък и повече ми отиват от класическите кецове.
както споменах на 46959562 места адски много си държа на патъците. освен, че са ужасно здрави, пък и са много удобни по всяко време на годината. по-миналата седмица взех едни ... нищо специално![]()
ама друго си е:
или:
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Не мислите ли че кецовете им мина модата,имам предвит сега всеки втори келеш носи кецки,поне в Щатите одааавна им мина модата,не само там...а и тука са боклуци!!!Няма ни един чифт на Gravis в Boardshop който да е от новата колекция,миналото лято си взех едни на Gravisза 190лв,сега пак ги има...само че за 95лв...![]()
дори и да им е минала модата ... ако ти харесват какъв е проблема?
пък тва с кецовете ... леле, 100 лв не е ич малко. аз мога да се похваля, че миналата година като си взех едни, тея дни ги заварих същите и цената им беше паднала с 2лв.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Да нося кецове. Една от причините е че тия нови " маратонки " дето ги произвеждат СА ПЪЛЕН БОКЛУК и изглеждат СУПЕР педалски. И са толко афиф че няма на къде. Те приличат повече на чорап отколкото на обувка.
ами нищо особено ... не ме кефят предпочитам нещо на пума или адидас... въпреки че най си харесвам теяя дет носи вокала на корнтва са ми любимите
момиче,тук никой не приказва за модаПървоначално написано от just
ако толкова искаш да си модерна налувай едни fashion остри високи обувки и точка.не си ли забелязала че разните му там скейтъри и метъли примерно носят кецове не защото са модерни,а защото са удобни и т.н. и аз нося кецове поради същата причина и не мисля че на някой изобщо му пука модерни ли са или не.
Начи откакто за пръв път стъпих в кецове крака ми не е излезнал от таме сега сабувам ги от време на време
Тфа са много яки обувки...кефат ме как изглеждат..удобни са много, мога да тичам спокойно с тях (за мене това е важно) Избощо вече не признвам нещо друго освен кецове за обувка
Говоря за тея скейтърски ли как им викат.....тея класическите (гуменките) не ме кефат...даже ме дразнят! Цената и марката няма толко голямо значение...бях си купил едни на ранърс и ги носих цяла година нямат грешка, още ги имам само дето от зад донапрена е излязал...в общи линии за нищо не стват ма си ги паза щото са ми първите кецове. Сега съм с едни ярко зеленички Reef*** дето си ги взех от холандия на коледна промоция
Там малко трудно да си намериш евтини мама им мръсна холандска
Та се надявам да изкарат до другото лято хахаха и ще ви взема евентуално тоя път някфи черни май
***![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Iskam da si kupq nqkvi kecove , predlojete modeli ako moje i snimki i ot kade moga da si gi kupq![]()