.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Тема: Kezove...

Град
    Toaletnata 4iniq na "BG ARMIQ"

Kezove...

Abe hora nositee li kezove?kvo mislite za tqh?za6to si gi kupihte?
    Vampires casts no reflection because their images are affront God.

-----StefanoS----

според мен ако ще пишеш на латиница е по добре да е "keCove" ми на мен моите са ми супер удобни,цяло ляти си ги нося,Gallaz-че и много си ми харесват
    кофтито е че хубавите кецове винаги са над 100 лева обаче се търпи...
    бе аз съм си твърдо ЗА кецките

Еми всичките ми кецове за Globe, но мисля да си разнообразя краката и да купя някой Найк, пак кеци...
    Почти никой не носи от тези големите и грозни маратонки вече

Guest
    Да ви еба кецовете! Джапанки "ОСКАР" са най-добри!

Град
    Salt Lake City
    оскар!
    Smoking that butt
    It makes you mature
    A slave to sex
    And you tell me you're pure
    You slam that beer
    It makes you a man
    I'll try to keep my cool
    But you better understand

Голям фен
    Град
    големото село софия
    аз съм ЗА яките кубинки.
    ма иначе нося кецки vans де...
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

аз пък ходя боса, полезно е

Everything around you is HIP-HOP!!!

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    Цитирай Първоначално написано от bad4e
    аз пък ходя боса, полезно е
    I po ulicite li
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Guest
    Ami predi imah,utre pak 6te si kupuvam.Ami na Mania nai mi haresvat,az 6te si zimam edni sivi takiva s rozovo,mnogo sa sladki...

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    имам няколко чифта-бели с розово на "dvs",на"osiris"едни сиви с розово ма те са по-скоро към маратонки,"oneill"-имам 3 чифта ма и те повечко мязат на маратонки ,са утре ще си купувам едни бели с некфо лилаво на"circa",на"globe" страшно мн искам кецки обаче не мога да си харесам никъде.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ми, миналата година само кецове носих , бяха на Converse (охх..забравих как се пише).Много си ме радваха,само дето ги забравих на село при сестрата на баба,пък тя е много далече.После си купих маратонки тип кецове ,скъсах ги ..ала бала и ето че е лято .Сега нося спортни сандали или чехли тип "прашки"

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    големото село софия

converse rulzzz
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    КНося кецове...в момента "Галаз"...Защото са ми удобни,свикнала съм и мога да правя всичко с тях..и ко?

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Еми...
    аз днес си взех едни кецове ..розовички с бродерия и с черничко на подметката и на носа...Предните ми бяха едни скапани сини(имаха мн цветове,де)...ама бяха боклуци и се разшиха...дано новите да издържат повечко

Фен
    Град
    sofia
    твърдо ЗА кецките мен dvs ме кефат мнооого

Guest
    Dnes si gi zeh,mnogo im se radvam.Mnogo sa sladki i se 4udia koe e po hubavo s razli4ni vrazki li,da si sloja li edni rozovi i edni sivi vrazki.A kade prodavat ima6e edni nekvi mngoo efektni,acki cvetni vrazki-zeleni,rozovi...

Guest
    Ей и дайте некви снимки,сайтове или информация за кецовете,моля ви

обичам кецове. и двата варианта. но "скейтърските" са ми по-удобни, пък и повече ми отиват от класическите кецове.
    както споменах на 46959562 места адски много си държа на патъците. освен, че са ужасно здрави, пък и са много удобни по всяко време на годината. по-миналата седмица взех едни ... нищо специално

ама друго си е:

или:
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Не мислите ли че кецовете им мина модата,имам предвит сега всеки втори келеш носи кецки,поне в Щатите одааавна им мина модата,не само там...а и тука са боклуци!!!Няма ни един чифт на Gravis в Boardshop който да е от новата колекция,миналото лято си взех едни на Gravisза 190лв,сега пак ги има...само че за 95лв...

дори и да им е минала модата ... ако ти харесват какъв е проблема?
    пък тва с кецовете ... леле, 100 лв не е ич малко. аз мога да се похваля, че миналата година като си взех едни, тея дни ги заварих същите и цената им беше паднала с 2лв.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Фен
    Град
    Вкъщи
    Да нося кецове. Една от причините е че тия нови " маратонки " дето ги произвеждат СА ПЪЛЕН БОКЛУК и изглеждат СУПЕР педалски. И са толко афиф че няма на къде. Те приличат повече на чорап отколкото на обувка.

Супер фен

:)

ами нищо особено ... не ме кефят предпочитам нещо на пума или адидас... въпреки че най си харесвам теяя дет носи вокала на корн тва са ми любимите

Цитирай Първоначално написано от just
    Не мислите ли че кецовете им мина модата,имам предвит сега всеки втори келеш носи кецки,поне в Щатите одааавна им мина модата,не само там...а и тука са боклуци!!!Няма ни един чифт на Gravis в Boardshop който да е от новата колекция,миналото лято си взех едни на Gravisза 190лв,сега пак ги има...само че за 95лв...
    момиче,тук никой не приказва за мода ако толкова искаш да си модерна налувай едни fashion остри високи обувки и точка.не си ли забелязала че разните му там скейтъри и метъли примерно носят кецове не защото са модерни,а защото са удобни и т.н. и аз нося кецове поради същата причина и не мисля че на някой изобщо му пука модерни ли са или не.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Начи откакто за пръв път стъпих в кецове крака ми не е излезнал от там е сега сабувам ги от време на време Тфа са много яки обувки...кефат ме как изглеждат..удобни са много, мога да тичам спокойно с тях (за мене това е важно) Избощо вече не признвам нещо друго освен кецове за обувка Говоря за тея скейтърски ли как им викат.....тея класическите (гуменките) не ме кефат...даже ме дразнят! Цената и марката няма толко голямо значение...бях си купил едни на ранърс и ги носих цяла година нямат грешка, още ги имам само дето от зад донапрена е излязал...в общи линии за нищо не стват ма си ги паза щото са ми първите кецове. Сега съм с едни ярко зеленички Reef*** дето си ги взех от холандия на коледна промоция Там малко трудно да си намериш евтини мама им мръсна холандска Та се надявам да изкарат до другото лято хахаха и ще ви взема евентуално тоя път някфи черни май
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    Iskam da si kupq nqkvi kecove , predlojete modeli ako moje i snimki i ot kade moga da si gi kupq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си