.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    Един ден както си стоях вкъщи и гледах телевизия.. попаднах на едно предаване, което се казваше "Мрежата".. темата на тогавашното предаване беше тийн сайтове... и единствения сайт който можах да запиша беше този... и така на 31 август 2003 година се рег-нах... както повечето стари форумци и аз си нямах понятие от форум.
    Радвам се, че сайт-а и форум-а ги има толкова дълго време... и се надявам и да продължи да ги има доста доста дълго време
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Аз съм всезнаещ и затва знам за тоя сайт

She-Devil
    Guest
    razbrax go ot tedo_davis, regnax se i posle se zaribix....iskax da stana mega fen...a sega vlizam da se zabavlqvam,zashtto si namerix edna priqtelka tukaa!super!mil4eto__!{}milata mi tq!
    Kakvo ne mi xaresva?Moje bi che vlizat gosti i plqskat nqkfi typi temi!

Търсех си нещо в Интернет(май беше за сайт на Тийнейджър Love)и ми излезе този.Няколко дни само четох статиите и проблемите, но после влязох и в самия форум.Мии...хареса ми и се регнах!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Супер фен
    Mi PRedI 2-3 GodiNI ImashE pAK nqkVa tUPA tEMa... nE poMNq kVa tOchNO BeshE.. mAI nqkUV MIsLEsHE cHE e BREmEnen. tOgAvA sI KaZAh : TuKA iMa mNogO OLiguFreNI, tOVa e sAiTa za MEn !

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    edin priqtel mi dade link za nqkva mnogo sme6na tema...i ot tam..:>

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Чатех си в mIRC с една приятелка и я попитах дали знае някакви интересни форуми, защото аз мноу обичам ... тва някъде януари-февруари ии тя ми каза този сайт. Регнах се с един друг ник, но не влизах, защото не ми беше много интересно и като ми пуснаха нета вкъщи си спомних за сайта и се регнах с този ник
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Супер фен

:)

ами не помня точно от каде ... тука си убивам времето смея се на някои глупости на някои хора ... и гледам да съм полезен и редко редко научавам нещо ново :P

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    аз бях в една приятелка преди около година някъде и тя знаеше тоя сайт,ама отначало четяхме само статийки(спомням си едната за ерогенните зони и зодиите) След това тя вече не го гледаше ама аз си продължим,а октомври или ноември месец се регнах и оттогава съм си редовна

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Тук ме доведе едно малко банерче в един сайт за пращане на SMS-и. Останах тук, защото по онова време(преди около 2 години и половина), това беше единстеният такъв сайт по рода си. А сега съм все още тук(поне ваканцията), защото нямам кой знае какво да правя, а и имам много познати тук.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Фен
    Град
    в отвъдното
    Ot edna priqtelka
    !!!PEACE!!!

Фен
    Град
    вкъщи
    Ми до колкото си спомням,беше преди около година.Чатих си аз с една приятелка и тя нещо ми се бавеше,аз я питах кво прави и тя ми каза,че разглеждала някакъв форум...Каза ми и как се казва сайта и така...

Цитирай Първоначално написано от She-Devil
    vlizat gosti i plqskat nqkfi typi temi!
    то пък се намери кой да го каже
    ем... от една приятелка- лейди крофт. каза ми за сайта и взех, че се зарибих... така де, по форума
    и тъй де... тфа беше първия форум ф който се регнах

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    София
    преди година и половина някъде си говорехме с една приятелка по телефона и тя нешо ми осясняваше да пусна няква тема и така лека по лека почнах да пиша
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ами нещо си се ровичках в start.bg,попаднах на някви сайтове за тинейджъри и така...В началото си влизах само като гост,ама после нещо се зарибих по тоя саит взех да ставам редовен посетител!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си