Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Преди повече от 2 години, търсех си нещо в google и ми излезе този сайт, натиснах и почнах да го разглеждам...отначалото четях само статийките и проблемите, въобще не предполагах за съществуването на форума (да не говорим, че незнаех какво е форум ), но веднъж натиснах на форум и малко по-малко започвах да зацепвам какво представлява. Веднага се регнах, естествено както си му е реда (хахаха) първо направих тема да питам как да се регна, защото си бях още ламерче. Тогава беше много по-различно от сега и са еденици хората, които все още влизат и го помнят това нещо. Имаше по-малко хора, но пък нямаше лигловци, флуудъри и т.н. Това ми хареса! Но и сега пак си ми харесва.
Моята история е същата, само че знаех как да се регна и се бях регнала Но не писах във форума, бях се регнала ей така и чак по-късно като видях форума реших да пусна тема да питам как да стана манекенка и видях че съм се регнала И от тогава съм си тук, много хора са минали през това форумче и незнайно защо отминават и поемат по пътя си но аз бая се застоях тук и нямам намерение да правя като тях :P