- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kak, ot kyde, ot koi...
Един ден както си стоях вкъщи и гледах телевизия.. попаднах на едно предаване, което се казваше "Мрежата".. темата на тогавашното предаване беше тийн сайтове... и единствения сайт който можах да запиша беше този... и така на 31 август 2003 година се рег-нах... както повечето стари форумци и аз си нямах понятие от форум.
Радвам се, че сайт-а и форум-а ги има толкова дълго време... и се надявам и да продължи да ги има доста доста дълго време![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Аз съм всезнаещ и затва знам за тоя сайт![]()
razbrax go ot tedo_davis, regnax se i posle se zaribix....iskax da stana mega fen...a sega vlizam da se zabavlqvam,zashtto si namerix edna priqtelka tukaa!super!mil4eto__!{}milata mi tq!
Kakvo ne mi xaresva?Moje bi che vlizat gosti i plqskat nqkfi typi temi!
Търсех си нещо в Интернет(май беше за сайт на Тийнейджър Love)и ми излезе този.Няколко дни само четох статиите и проблемите, но после влязох и в самия форум.Мии...хареса ми и се регнах!![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Mi PRedI 2-3 GodiNI ImashE pAK nqkVa tUPA tEMa... nE poMNq kVa tOchNO BeshE.. mAI nqkUV MIsLEsHE cHE e BREmEnen. tOgAvA sI KaZAh : TuKA iMa mNogO OLiguFreNI, tOVa e sAiTa za MEn !![]()
edin priqtel mi dade link za nqkva mnogo sme6na tema...i ot tam..:>
Чатех си в mIRC с една приятелка и я попитах дали знае някакви интересни форуми, защото аз мноу обичам ... тва някъде януари-февруари ии тя ми каза този сайт. Регнах се с един друг ник, но не влизах, защото не ми беше много интересно и като ми пуснаха нета вкъщи си спомних за сайта и се регнах с този ник![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
ами не помня точно от каде ... тука си убивам времето смея се на някои глупости на някои хора ... и гледам да съм полезен и редко редко научавам нещо ново :P![]()
![]()
аз бях в една приятелка преди около година някъде и тя знаеше тоя сайт,ама отначало четяхме само статийки(спомням си едната за ерогенните зони и зодиите) След това тя вече не го гледаше ама аз си продължим,а октомври или ноември месец се регнах и оттогава съм си редовна
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Тук ме доведе едно малко банерче в един сайт за пращане на SMS-и. Останах тук, защото по онова време(преди около 2 години и половина), това беше единстеният такъв сайт по рода си. А сега съм все още тук(поне ваканцията), защото нямам кой знае какво да правя, а и имам много познати тук.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Ot edna priqtelka
!!!PEACE!!!
Ми до колкото си спомням,беше преди около година.Чатих си аз с една приятелка и тя нещо ми се бавеше,аз я питах кво прави и тя ми каза,че разглеждала някакъв форум...Каза ми и как се казва сайта и така...![]()
![]()
то пък се намери кой да го кажеПървоначално написано от She-Devil
![]()
ем... от една приятелка- лейди крофт. каза ми за сайта и взех, че се зарибих... така де, по форума
и тъй де... тфа беше първия форум ф който се регнах![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
преди година и половина някъде си говорехме с една приятелка по телефона и тя нешо ми осясняваше да пусна няква тема и така лека по лека почнах да пиша![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ами нещо си се ровичках в start.bg,попаднах на някви сайтове за тинейджъри и така...В началото си влизах само като гост,ама после нещо се зарибих по тоя саит взех да ставам редовен посетител!![]()