- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- kato vi doide-samo za F
Ммм...понякога измирам от болка но много рядко пия нещо![]()
В редките случаи- спазмалгон или бузкулизин![]()
Nurofen-pomaga mnogo
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Аулина наистина е добро, то обезболяващо от което просто представаш да чувстваш кфато и да е болка - корем,глава, гърло ... но все пак държа да кажа, че НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПИЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО ПАКЕТЧЕ! Поне на възраст до 20 години ако си .. защото повече може да доведе до доста брутални неща .. дори съм чувала че ако се изпият 5-6 пакетчета(че и по-малко) може да доведе до смърт.Така че ако ще пробваш много внимавай с това лекарство!Струва 1 лв прахчето.Първоначално написано от Анонимко
Иначе аз си успокоявам корема с но-шпа, и наистина всичко ми минава. А понякога пия 1 аналгин и 1 но-шпа, когато преценя, че болките са по-големи .. и до сега винаги е имало ефект, може да опиташ![]()
Mila,opitai sas Solpadein.
Dobro e ,i e raztvorimo kato upsarin![]()
moje da piesh VITAMIN C tova pomaga mnogo no samo da namali![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
men rqdko me boli,no kato me boli ni6to ne piq 6toto polojenieto stava gadno...![]()
![]()
![]()
ae opitai se da ne izpolzva6 ni6ty 6tot posle se privikvai.ima lo6i psledstviq za teb!
men reqdko me boli(daje po4ti nikoga) ama kato vidq zora piq edin buskulizin i si4ko mi minava
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
ами...пробвай с Аулин
Put me in your mix
piq no-spa,ako mnogo me boli korema...predi pieh buskolizin,ama ne pomaga osobeno![]()
no-spa i mnogo vitamin C i se 4uvstvam OK![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
i na mene mi minava vinagi kogato piq spasmalgonПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
mn e gadno da imahs boleznena menstruaciq!i az imam ot denq v koito mi doide za 1-vi pyt!pripadala sym ot bolka poneje sym i s nisko kryvno...abe vyosbhte e mn gadno!Pomaga mi edinstveno Aulin100 koito lichniq mi doktor mi go predpisa!To e nai silnoto i nai efikasnoto bolkouspokoqvashto!obache sym chuvala che ot mn izpolzvane spira da deistva!na mene oshte nee sprqlo....obache ako spre nz kakvo shte pravq!!!umiram ot bolki!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Взимам 2 аналгина(понякога и 3 се налага да взема) в рамките на половин-един час и нищо ми няма до края.
Ами има всякви хапчета са корем,вземай от тях.мен мн рядко ме боли корема по тази причина но като ме заболи земам хапче.
мен като ме боли корема пия Аулин пробвай с него много е ефикасен.Също можеш да се опиташ да направиш няколко леки упражнения или да си вземеш горещ душ...![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
И мен по принцип много ме боли корем..и единственото, което ми действа е Аулин! Опитай с него. До колкото знам може да се пие едно прахче или хапченце на ден![]()
Az pak piq nurofen i do 15 min zabravqm 4e vaob6te me e bolqlo !Mn mi pomaga
mi mila,slu6ai sega,az pripadam ot bolki,cqlata preblednqvam,te4e mi kato 4e6ma,zatova 6te ti dam nqkolko suveta.sportuvai sedmica predi da ti doide,taka muskulite se otpuskat i ne te boli tolkova mnogo po vreme na cikul.pii aulin,mnogo 6te ti pomogne,ako ne edno paket4e,izpii 2.kupuvai si vitamin C za da ne ti te4e tolkova silno.az piq po 6 na den.po 2 sutrin,obed i ve4er.taka mi te4e mnogo po malko i ne mi se nalaga da smenqm prevruzka ili tampon prez 1 4as i polovina.znam 4e 6te ti pomognat tezi suveti,taka 4e uspeh!!!
tova zna4i 4e ima6 nastinka na q4nicite poprincip ne e normalno!!!az bqx seki mesec v pirgov,i se okaza nastinka!!!!Ne xodi mnogo mnogo s gol krus
Ами мен не ме боли чак толкова много и не взимам нищо.