.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Ммм...понякога измирам от болка но много рядко пия нещо
    В редките случаи- спазмалгон или бузкулизин

Голям фен
    Град
    S o F i A
    Nurofen-pomaga mnogo
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Po princip Aulin pomaga pri super silna menstrualna bolka.Mislq 4e tova e nai silnoto obezbolqva6to,no 6tom kazva6 4e mnogo te boli, moje bi trqbva da go probva6.Az ot okolo 2 meseca sportuvam redovno i ve4e ne me boli kato mi idva. Moje bi tova trqbva da probva6..
    Аулина наистина е добро, то обезболяващо от което просто представаш да чувстваш кфато и да е болка - корем,глава, гърло ... но все пак държа да кажа, че НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПИЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО ПАКЕТЧЕ! Поне на възраст до 20 години ако си .. защото повече може да доведе до доста брутални неща .. дори съм чувала че ако се изпият 5-6 пакетчета(че и по-малко) може да доведе до смърт.Така че ако ще пробваш много внимавай с това лекарство!Струва 1 лв прахчето.

Иначе аз си успокоявам корема с но-шпа, и наистина всичко ми минава. А понякога пия 1 аналгин и 1 но-шпа, когато преценя, че болките са по-големи .. и до сега винаги е имало ефект, може да опиташ

mazka
    Guest
    Mila,opitai sas Solpadein.
    Dobro e ,i e raztvorimo kato upsarin

moje da piesh VITAMIN C tova pomaga mnogo no samo da namali
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

men rqdko me boli,no kato me boli ni6to ne piq 6toto polojenieto stava gadno...

ae opitai se da ne izpolzva6 ni6ty 6tot posle se privikvai.ima lo6i psledstviq za teb!

men reqdko me boli(daje po4ti nikoga) ama kato vidq zora piq edin buskulizin i si4ko mi minava
    So never mind the darkness, we still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...

ами...пробвай с Аулин
    Put me in your mix

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    piq no-spa,ako mnogo me boli korema...predi pieh buskolizin,ama ne pomaga osobeno
    no-spa i mnogo vitamin C i se 4uvstvam OK
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    SPASMALGON - на мен винаги ми минава от него
    i na mene mi minava vinagi kogato piq spasmalgon

leventina
    Guest
    mn e gadno da imahs boleznena menstruaciq!i az imam ot denq v koito mi doide za 1-vi pyt!pripadala sym ot bolka poneje sym i s nisko kryvno...abe vyosbhte e mn gadno!Pomaga mi edinstveno Aulin100 koito lichniq mi doktor mi go predpisa!To e nai silnoto i nai efikasnoto bolkouspokoqvashto!obache sym chuvala che ot mn izpolzvane spira da deistva!na mene oshte nee sprqlo....obache ako spre nz kakvo shte pravq!!!umiram ot bolki!

Супер фен Аватара на maybelline
    Взимам 2 аналгина(понякога и 3 се налага да взема) в рамките на половин-един час и нищо ми няма до края.

Супер фен
    Ами има всякви хапчета са корем,вземай от тях.мен мн рядко ме боли корема по тази причина но като ме заболи земам хапче.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    пии efferalgan

Голям фен
    мен като ме боли корема пия Аулин пробвай с него много е ефикасен.Също можеш да се опиташ да направиш няколко леки упражнения или да си вземеш горещ душ...
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

И мен по принцип много ме боли корем..и единственото, което ми действа е Аулин! Опитай с него. До колкото знам може да се пие едно прахче или хапченце на ден

Повече от фен
    Az pak piq nurofen i do 15 min zabravqm 4e vaob6te me e bolqlo !Mn mi pomaga

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    mi mila,slu6ai sega,az pripadam ot bolki,cqlata preblednqvam,te4e mi kato 4e6ma,zatova 6te ti dam nqkolko suveta.sportuvai sedmica predi da ti doide,taka muskulite se otpuskat i ne te boli tolkova mnogo po vreme na cikul.pii aulin,mnogo 6te ti pomogne,ako ne edno paket4e,izpii 2.kupuvai si vitamin C za da ne ti te4e tolkova silno.az piq po 6 na den.po 2 sutrin,obed i ve4er.taka mi te4e mnogo po malko i ne mi se nalaga da smenqm prevruzka ili tampon prez 1 4as i polovina.znam 4e 6te ti pomognat tezi suveti,taka 4e uspeh!!!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Защо не пробваш с витамин С-помага,а и няма страни4ни ефекти,само положителни страни за здравето!

ralli
    Guest

:)

tova zna4i 4e ima6 nastinka na q4nicite poprincip ne e normalno!!!az bqx seki mesec v pirgov,i se okaza nastinka!!!!Ne xodi mnogo mnogo s gol krus

Мега фен Аватара на koalka
    Ами мен не ме боли чак толкова много и не взимам нищо.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А, аз пие само Нимезил.По принцип всякакви аналгитици засилват кръвотечението,защото разширяват кръвоносните съдове.За това никакви аналгини,беналгини и други гини.Стомаха не ме боли,колкото кръста,но съм забелязала,че седнала в удобно кресло ми е най-добре.Е,всичко е индивидуално де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си