.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria

Подписи Pictures

Няма ли да е по-добре да има ограничение на размерa на картинките в подписите?
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Не се безпокой... То тук тва да им е проблема... Няма да коментирам. Просто тук даже няма от тея най-нахалните, дето ако могат и плакатчетата вкъщи ще си сканират само и само да им бъде голям подписа...
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    ami ne znam no na men poveche mi haresva s mnogo kartinki

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от sini4kata
    ami ne znam no na men poveche mi haresva s mnogo kartinki
    Обаче на някой със слаб интернет или с интернет на трафик, няма да му хареса. Многото картинки са много стотинки Да не говорим, че не върви. И без това 'мястото' за форума е малко, заради десните менюта.

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Абе то ограничение на подписа в пиксели не може да се сложи, а само в символи, което не е нищо... Мноу е гадно някой като си сложи цяла галерия в подписа и то за хора на трафик като мен.
    Но просто ми е толкова смешно и може би странно като някой опне аватар 200 х 250 и подпис 100х100... прието е, че трябва аватара да е по-малък от подписа
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    На мен също не ми харесва това, че някои хора превръщат подписите в картинна галерия . Айде, една по-големичка картинка ще се преживее, ама моля ви се, по 3-4 това вече си е даже ако щете грозно! И защо по дяволите си слагате снимки на Бритни, Парис или Аврил??? Ако толкоз им се кефите, има безброй аватари с тях! А останалите, за да ги видят на по-големи снимчици, ако са мераклии могат да го направят в безброй други сайтове! Подписът все пак е нещо доста лично (поне според мен) и ако ще слагате нещо там, не го правете само щото някоя известна личност е симпатична и ще стои добре след мненията ви!!!

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    Абе то ограничение на подписа в пиксели не може да се сложи, а само в символи, което не е нищо...
    Във форума на fenbg има...
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    Абе то ограничение на подписа в пиксели не може да се сложи, а само в символи, което не е нищо...
    Във форума на fenbg има...
    Във ФенБг има ограничение и за аватари и за подписи и като ги надвишиш автоматично ти се премахват!
    Предлага някой от админи ако има желание да пише на администраторите на фен просто за колегиална помощ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си