.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Hybrid View

Град
    Dobrich
    Pogovri s nego,obqsni my 4e na teb ne ti e priqtno taka da se kriete edva li ne.Toi ako darji na teb 6te te razbere i 6te yvaji tvoeto mnenie.Imam takava priqtelka koqto ima6e sa6tiq problem i naistina im be6e mn trydno,no problemat idva6e ot neina strana.Xaide yspex.

Alma
    Guest
    Milo momiche,
    nqmam namerenie da te suvetvam kakvo tochno da pravish, prosto shte ti kaja kak stoqha neshtata pri men,koeto nadiavam se shte te obnadejdi.Biah na 14 i se zapoznah s momche na 23.I az se pritesnqvah ot razlikata v godinite ni,vse pak e normalno.A i o6te poveche che mu se noseshe i slava na 'playboy';'nimfoman' i siakakvi podobni.Tova beshe i istina.Sega sum na 18, a toi na 26.Razlikata ni e 8,blizo 9 godini.Zaedno sme pochti 4 godini, kato izklu4im razdelite po nezaviseshti ot nas prichini, ili dori zaviseshti, no vupreki tova lubovta mejdu nas sushtestvuva i se obichame.Mnogo chesto pri edna takava vruzka muja naistina tursi samo sex.No ne vinagi.Nadiavam se i pri teb da ne e taka.Probvai.Dai mu shans i samo taka shte razberesh kakvo iska i izpitva kum teb.
    Uspeh i ne zabraviai che dori vsiaka razdiala e edno novo nachalo!

miii...dano i pri men vsi4ko se naredi (((
    prednata ve4er me vidq s edno mom4e...(moi mn dobyr priqtel) i dnes me popita kakfo stavalo s noviq...i mu obqsnix 4e tozi "nov" mi e kato brat..i nqma ni6to...
    dove4era trqabva da go vidq ...
    ama..za6to mi se struva 4e s men nqma da stane taka kakto s teb...(6tastlivi 4 godini)
    no pyk..kakfo..struva si da opitam,nali?
    Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!

Цитирай Първоначално написано от Alma
    Ti si dlujna da opitash,zashtoto nai-glupavoto neshto bi bilo da zarejesh neshtata taka.Posle vinagi shte se tormozish kakvo e mojelo da stane i dali tova ne e bila istinskata ti liubov.A i ot opit glava ne boli.Ta ti tepurva shte se sbluskvash sus vsiakakvi trudnosti.Nai-vajnoto e da pravish tova, koeto samo TI jelaesh.Budi s nego samo ako go iskash.Viarno e,che sexa mnogo pomaga v takiva situacii i dori bi zazdravil vruzkata mejdu dvama vi.S koeto obache vuobshte ne iskam da mislish, che te karam da pravish tova.Napravi go samo ako ti samata tichuvstvash, che imash nujda ot tova, da budesh s nego, s choveka, koito obichash.Prosto slushai surceto si.To e nai-vajno.

imam 4uvstvoto 4e ako go napravim vsi4ko 6te svyr6i..nz za6to taka si mislq..
    i sega sled kato sam otkazvala nqkolko pyti..ne sme 4ak taka blizki ..iii nZ kakfo da napravq za da stanem pak taka blizki
    Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!

Цитирай Първоначално написано от tedi{P}{P}{P}
    imam 4uvstvoto 4e ako go napravim vsi4ko 6te svyr6i..
    абе сори дето ти го казвам ама си мисля, че тва "всичко" за него е "нищо" и едва ли има някви сериозни намерения. пък се замисли - 10 год. са ти 2/3 от живота. помисли колко неща са ти се случили за последната 1 год. така ще разбереш колко повече е видял и ще осъзнаеш, че едва ли чувства квото и ти.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Темата е 3 листа с постове, няам намерение да ги чета.
    "Той е на 26,аз на 16. Какво да правя?" - Веднааг спри да излизаш с този човек!
    Или ти си пълно зле или той!
    Кой мъж на 26 години, пред когото стои кариерата би се занимавал с 16 годишна ученичка ?
    О, моля ти се!
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

lele razligata e golqma ,no tva ne pre4i na lubovta!ako se obi4ate kyv e problema??za lubovta vuzrast nqma!!!!!!
    The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
    My LifE iS PerFecT
    ,BuT i STilL lifE in HelL,
    yes ,i lOve The DeviL

Град
    Варна
    "predi mesec i polovina se zapoznax s mom4e koeto me nakara da zabravq napulno minalata si lubov...prekarvam si super s toq 4ovek..xodim navsqkade...ima oba4e edin mn golqm problem...toi e na 26 a az na 16 ..
    i pred xora ne pokazvame ni6to poe4e ot priqtelstvo..a kogato sme sami...e prekrasno...
    nz kak da go nakaram da ne se pritesnqva ot xorata ...i da spre da mu puka ot tova 4e razlikata v godinite ni e golqma
    help me .. pls"
    За мен човек,който се притеснява да покаже чувствата си към любимия човек пред хората НЕ обича,съответния човек.
    И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...

znae6 li kogato bqh na 15 hodeh s edno momi4e koeto be6e na 22, razlikata e 7 godini, a vav va6iq slu4ai e 10 godini, tfa dokazva 4e obi4ta i lubovta nqqt granici nali , vij sega i pri nas ima6e tazi dilema koqto malko ili mnogo ni u4ujdi i razdeli ;( (za koeto mn sujelqvam i sega), taka 4e kaji na gajeto ti da ne se kosi, i ti ne se kosi ne6tata 6se opraqt ako toi prieme da si praite obiknovenite raboti koito praqt dvama vlubeni i 6stane kato po prikazkite "I ZAJIVELI 6TASTLIFO......."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jony|R
    heheheh emi 10 godinui ne sa malko ! miii da ti kaja toi 26 godi6en pi4 kakvo moje da iska. ? znaem vsi4ki ! taka4e vsi4ko e do vreme !
    priqtelq mi e na 24, az sym na 16, hodim ot blizo godina i ne sym spala s nego, nikoga ne me e nasilval ili ne6u podobno
    ne byrzaite da slojite vs pod ob6t znamenatel

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    кат земете да го показвате
    ако не го обвинят за педофил
    ше е добре..
    забрави го бе..няма смисъл
    и ваще ща убият

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tedka-Medka
    кат земете да го показвате
    ако не го обвинят за педофил
    ше е добре..
    забрави го бе..няма смисъл
    и ваще ща убият

za na6te nqam nikyf problem za6toto znaqt...problemat mi sa okolnite...

na vas vi trqbva edin razgovor v koito da mu obesnish

na vas vi trqbva edin razgovor v koito da mu obesnish che ne se sramuvash che xodish s po vuzrasten zashto toi moje da si misli che ti e neodobno kato si s nego pred drugite.NO shto ti e dobre s nego ne go puskai a produljavai smelo na pred kaji mu kolko darjish na nego da vidi che ti e dobre s nego i po tozi nachin shte go nakarash da se otpusne pred drugite.A nali znaesh che za lubovta razlikata v godinite ne e vajno vajnoto e da se obichate i da budete shtastlivi.Uspex

Re: na vas vi trqbva edin razgovor v koito da mu obesnish

Цитирай Първоначално написано от ani88
    na vas vi trqbva edin razgovor v koito da mu obesnish che ne se sramuvash che xodish s po vuzrasten zashto toi moje da si misli che ti e neodobno kato si s nego pred drugite.NO shto ti e dobre s nego ne go puskai a produljavai smelo na pred kaji mu kolko darjish na nego da vidi che ti e dobre s nego i po tozi nachin shte go nakarash da se otpusne pred drugite.A nali znaesh che za lubovta razlikata v godinite ne e vajno vajnoto e da se obichate i da budete shtastlivi.Uspex

10x mnogo...dano vsi4ko se oprai i...da sprem da se "kriem"...
    edna pr v4era mi kaza(a tq vinagi poznava kakfo 6te stane,vijdam ot minali moi vrazki za koito mi e kazvala i sa stavali) 4e s tozi 4ovek 6te budem mnogo vreme no vinagi 6te sme taka ...pred drugite 6te budem prosto priqteli-poznati ...

ami prosto mu kaji kakvo misli6

[size=10][b]

Град
    ..........
    Sigurna li si,4e si nqma priqtelka?
    Ima ne6ta,tvarde neveroqtni,za da povqrva6 v tqh.No nqma ne6ta tolkova neveroqtni,4e da ne mogat da se slu4at!

shelly333
    Guest

vg

egati i raziskvaniata. kato gledam na kade varvi sveta. tva mom4e e na 26 god, sled katos e e hvanal s 16-godi6na zna4i o6te ne e dorasal i prosto ne moje da predloji tova koeto ima nujda edbn ajena na 21-25 god - sigurnost, pari, otgovornost seriozna vrazka. za men majete koito se hva6tat s mn po-malki sa nqkaksi izostanali v razvitieto si i nz tapo e prosto!!!! a i za nego ti si prednata zabejka.... Ako sika6e ne6to seriozno 6te6e da si hvane nqkoq na 21-22 god i nagore. toi nqma kak da te prieme na seriozno !!!Vse edno ti da prieme6 naseriozno edno dete na 6!!!!

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов

Re: vg

Цитирай Първоначално написано от shelly333
    egati i raziskvaniata. kato gledam na kade varvi sveta. tva mom4e e na 26 god, sled katos e e hvanal s 16-godi6na zna4i o6te ne e dorasal i prosto ne moje da predloji tova koeto ima nujda edbn ajena na 21-25 god - sigurnost, pari, otgovornost seriozna vrazka. za men majete koito se hva6tat s mn po-malki sa nqkaksi izostanali v razvitieto si i nz tapo e prosto!!!! a i za nego ti si prednata zabejka.... Ako sika6e ne6to seriozno 6te6e da si hvane nqkoq na 21-22 god i nagore. toi nqma kak da te prieme na seriozno !!!Vse edno ti da prieme6 naseriozno edno dete na 6!!!!
    А да ти е идвало на ум, че някои "по-малки" са много по-дорасли от някои "по-големи"?
    Няма нищо лошо в разликата във възрастта, проблемът са твоите години ми се струва. Колкото и много да се обичате, само след 2 години целият ти живот ще се промени като завършиш училище. Ако успеете да преодолеете това, то значи всичките ти усилия са били на място.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Мега фен Аватара на koalka
    Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си