imam poznata koiato e w sashtia tip wrazka. e, tiahnata razlika e samo godina, no inache wsichko ostanalo w kato pri teb. toi nikade ne ia wodi. sreshtat se samo za edinia sex. tia ne go obicha i toi ne ia obicha. prosto si zadowoliawat nujdite. i te si klasificirat wrazkata kato "neangajirashta". daje poniakoga kazwat che towa tiahnoto dori ne moje i wrazka da se nareche.

na men mi e mnogo stranno, zashtoto tiahnoto prodaljawa weche godina i nikoi ot tiah ne si tarsi seriozno gadje i se wijdat samo poradi tazi edinstwena prichina i ne osaznawat che taka si gubiat wremeto. tia e na 28 a toi na 29. a kolko sa mi smeshni kato sa sred drugo hora - daje ne si goworiat i ne se poglejdat. i te kato was go kriat ot ostanalite. a zashto li, sled kato e neangajirashta wrazka. kakwo wi puka dali niakoi shte znae ili ne?!?!

zamisli se kakwo ochakwash ot nego, ne samo sega no i za w badeshte. ako samo ubiwash wreme i znaesh che niama da go bade, zashto go prawish? a ako mislish che mojesh da imash neshto seriozno s nego, obiasni mu go i razberi toi dali te wazpriema seriozno, kakwo e otnoshenieto mu kam teb i dali ne e s teb samo za da ne e sam.