.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: karlej

Фен
    Град
    Страната на Сънищата

karlej

znaete li kak se maha karlej???
    dosega bqh navan i kato se pribrah, vidqh, che imam 1 zahvant za men... kakvo trqbva da napravq?
    molq nqkoi, koito ima opit s karlejite, da me posavetva.
    blagodarq vi
    Яба-да-ба-дууууу ;РрРрР

Кърлеж се маха задължително от лекар, не в домашни условия, защото можеш да му скъсаш опшчицата и половината кърлеж да си остане там, което ще затрудни изваждането му.

Иначе някои хора си ги мажат с олио и с пинсетка внимателно ги захващат и с въртеливи движение ги вадят.
    А когато кучето ми имаше кърлеж го напръскахме с дезодорант, той умря и пак с въртеливи движения го извадихме.

Но в никакъв случай не ти препоръчвам сама да си го вадиш или пък някой твой приятел или роднина да ти го вади, задължително е лекар да го направи. И на всичкото от горе няма да е зле да си направиш и някои изследвания (лекарите ще ти кажат най-добре), защото в не малко от случаите кърлежите са заразени и предават зарази. (не че искам да те плаша, но положението може да се окаже и много сериозно!)

Фен
    Град
    Страната на Сънищата
    az veche go izvadih s pinsetka, vartqh obratno na chasovnikovata strelka. utre shte otida i na lekar za vseki sluchai.
    blagodarq
    Яба-да-ба-дууууу ;РрРрР

абе наи добре да иде6 при ли4ния ти лекар..те да ти го махнат..

Цитирай Първоначално написано от Anyone
    az veche go izvadih s pinsetka, vartqh obratno na chasovnikovata strelka. utre shte otida i na lekar za vseki sluchai.
    blagodarq
    С този отговор считам темата за приключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си