.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    SPS
    Guest

Izsledvaniq na beliq drob...HELP!

Здравеите,приятели! Пускам тази тема като гост,щото си имам причина,но ви познавам добре...и искам тук да пишат тези,които са НАИСТИНА ЗАПОЗНАТИ и мога да им имам доверие...

Та проблемът е следният: Наште искат да ми се направят някви пълни изследвания,включително и бели дробове и т.н...И ме притеснява това,че могат да разберат,че пуша...(при изследването на белите дробове)

На някой правили ли са му такива ПЪЛНИ изследвания и знаете ли дали може да се познае!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 6 от правилника!
    Благодаря!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Ще се познае със сигурност!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Da za sujalenie moje!pravi se snimka na droba i v/u snimkata se vijdat petna!NO moga da ti dam edin suvet da se izmukne6 ako si karal/a bronho pnevmoniq ili bolesti ot toq rod!pri prekarana takava bolest posledstviqta sa podobni!uspeh
    p.s.na men predi vreme mi se naloji da gi snimam(pu6a4ka sum)i li4niq lekar me izmukna po toq na4in!

LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!

Не пуши една седмица преди изследването,прави се че кихаш и кашляш и след една седмица отиди,спокс...

Мъ на една френдка и правиха...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от a3
    Цитирай Първоначално написано от just
    Не пуши една седмица преди изследването,прави се че кихаш и кашляш и след една седмица отиди,спокс...
    I tfa nqma da pomogne
    6te se poznae
    Dobre de ama...zabravih da spomena 4e ne sum redovna pu6a4ka....t.e. pu6a v intervali,ot vreme na vreme,ama to...
    V takuv slu4ai?!

МИ сега,виж...най-лесно е да кажеш на ваще...

На колко си и от колко време пушиш?

SPS
    Guest
    abeee....ne e nai lesno! Te mi imat stra6no doverie,a i az sum mani4ka-14 g.
    V nikakuv,ama v nikakum slu4ai nqma da si priznaq!
    Vie kak mislite-moje li ako sledite sa malki,tei kato az naistina malko sum pu6ila,ne moje li da sa tezi sledi i petna ot tozi cigaren dim koito di6ame vsi4ki po zavedeniqta?!

E ti za6to ne kaza taka ot samoto na4alo ne se pritesnqvai!nqma da razberat 4e sa ot gigari!kakto ve4e kazah tezi petna mogat da budat pri4ineni i ot nastinka!i sigurno 6te te popitat dali pu6i6 i ako ima kaje6 ne 6te sprat vuprosa do tuk!
    A i moje vuob6te da nqma6 takiva petna!az pu6a ot 2 god i kogato mi napraviha snimkata imah samo dve malki petanca v dunoto na drobovete!spi spokoino

LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!

Хм..14г. пожелавам ти да НЕ те хванат ако наистина си започнала да пушиш от скоро..може и да няма проблем...А за това че дробовете ти може да се увредят от цигарения дим в заведенията - напълно възможно. Даже мисля, че може да се измъкнеш с тази причина! Но поне тези притеснения сега да са ти за урок да не пушиш от толкова малка!
    Don't ever leave the one you love for the one you like, because the one you like will leave you for the one they love!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от An4e
    Хм..14г. пожелавам ти да НЕ те хванат ако наистина си започнала да пушиш от скоро..може и да няма проблем...А за това че дробовете ти може да се увредят от цигарения дим в заведенията - напълно възможно. Даже мисля, че може да се измъкнеш с тази причина! Но поне тези притеснения сега да са ти за урок да не пушиш от толкова малка!
    А аз ти пожелавам да те хванат, тъй като щом сама не осъзнаваш колко е вредно на тези години да пушиш поне ваш'те ще се опитат да те откажат.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    А аз ти пожелавам да те хванат, тъй като щом сама не осъзнаваш колко е вредно на тези години да пушиш поне ваш'те ще се опитат да те откажат.
    Napylno sym syglasna!!!Qvno ne zaslujavash 4ak takova doverie...A za izsledvaniqta - ako she ti pravqt pylni izsledvaniq nqma na4in da ne razberat.To vqrno 4e i pasivnite pushachi sa uvredeni no 4ak tolkova...Nito pyk tva s kashlicata ili skoroshno zabolqvaniq.Te lekarite 6 godini u4at za tiq neshta.Ne sa tolkova prosti.Ama ako li4niq ti e pekan she mu obqsnish situaciqta i... dano pone toi te spasi ot tva v koeto si se zabyrkala...
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Podprepqm s dve ruce Moje da zvu4i adski zlobno,no naistina e po dobre va6te da razberat,4e pu6i6,za da moje da vzemat nqkakvi merki i da te otkajat ot tezi glupavi cigari Jalko,4e ti imat absolutno doverie,a ti ne go opravdava6 napulno Kakvo da ti kaja pri snimki na belite drobove nqma kak,ako ima6 petna ot pu6eneto lekarq da ne razbere Ima 6ans da se izmukne6 samo,ako navie6 lekarq da kaje na va6te,4e tezi petna sa naprimer ot bronhit,bronho pnevmonia i t.n ae kusmet i umnata
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    ch.city
    Хванаха тееее
    по-добре им кажи точно това
    ,че пушиш много малко и не си пристрастена
    разминаваш се само с шамара

®®®
    това с дима от заведенията е точната лъжа за тебе!
    много на тънко ще се измъкнеш...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    все едно да ти направят пълни кръвни изследвания и да не разберат че си наркоман

Фен
    Град
    Предградие 13
    извинявам се за нахалството...
    ВИЕ СТЕ НАЙ-НЕЗАПОЗНАТИТЕ ТЪПИ ПАРЧЕТА ДОЧУЛИ НЕЩО И ГО РАЗПРАВЯТ,КОИТО СЪМ СРЕЩАЛ ИЗ ФОРУМИТЕ.

Така след като се насмяхме на простотията:
    Ами едвали пушиш от достатъчно години за да се види подобно нещо.Познаването на дробовете става,че това,че там където има кислород е бяло а където няма е черно.Когато катрана полепне по дробовете солидно образува едни черни петна.За това естествено е нужно изключително дълго време като сериозен пушач.Не се образуват налепи толквоа лесно.А и дробовете ако са по-малди(дефакто ако ти си по-малък) се справят с това и кажи речи няма нищо.Ако пушиш от 2-3 години даже няма да познаят,че има нещо.Е ако си пушил арда качак повярвай ми няма да се виждат белите дробове Най-лесно можеш да провериш дали имаш нещо по дробоветечрез зъбите.Спокойно ако не си някой от закоравелите пушачи няма да те хванат...

А ви е хванете и се пообразовайте малко и престанете бла бла бла чрез ренгенова снимка може да се хване пушач който е или много се риозен (2-3-4 кутии на ден тежки цигари) или човек който пуши интензивно от изключително много време.Съмнявам се че той е някой от тези два вида...айде вкарайте малко мисъл а не разправяйте неща подучули ги от някаде

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 2 и 6 от правилника!
    Благодаря!
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си