- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Изразяването на мнение
След като на мен не ми е харесала някой тема, нямам ли право да го споделя с потребителя и да му го кажа в темата ? Т.е. нямам ли право на лично мнение ?
Потенциално 11161 може да се изредят и да дават лично мнение... и к'во става тогаваПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
9.Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
10.Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя,
пуснал темата ("neznam", "taka e", "ne moga da ti pomogna", "ne se
seshtam" и др.)
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Sled tova,koeto napisa Coki mislq,4e vse pak 4ovek ima pravo na li4no mnenie,stiga mnenieto mu da ne e prekaleno izpulneno s cvetu6ti izraziПървоначално написано от Coki
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Само 11161 ли си изказват личното мнение ? Значи другите излиза, че лъжат...Аз си мислех, че тук всеки казва каквото мисли. Проблема е там, че някой ги ограничава.Първоначално написано от Sportexz
а това, въобще не отговаря на въпроса ми относно свободата на словото. Аз след като кажа на автора, че темата му не я намирам за смислена, това не е ли пак по темата ?Първоначално написано от Coki
Аз след като кажа на автора, че темата му не я намирам за смислена, това не е ли пак по темата ?Естествено, че не е по темата. Това се нарича offtopic, ако не си наясно..Термина означава буквално 'извън темата'.
Както видиш тема, ако можеш да дадеш мнение по проблема, заложен в първия пост - действаш. Ако не можеш, мълчиш си и това е.
Мисля, че не е трудно за разбиране, нали?
Лек ден ти желая.
Аз незнам на какъв език трябва да пиша вече?
Lunatrick, не можеш да разтълкуваш едно изречение, па камоли да го осмислиш.
Ето ти Отново, последно обяснение, след което вече няма да получиш такова по тази тема:
II.Задължения на потребителите
9.Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
10.Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя,
пуснал темата ("neznam", "taka e", "ne moga da ti pomogna", "ne se
seshtam" и др.)
- Повече от разбираемо е, че изразявайки личното си мнение, че темате е тъпа, ти с НИЩО не помагаш на автора пуснал темата, но явно е много трудно да се сетиш?
В такъв случай просто не пишеш в тема, която ти се струва за тъпа!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
machoka, явно не си наясно с offtopic-а, така че....тихо.
Coki, когато стане дума за разтълкуване и осмисляне. Ти си излишен. Когато темата се повтаря 12349 пъти с какво повече да помогна, освен да кажа на автора, че има вече такава и е тъпаА в темите игри, каква помощ може да се окаже, въобще не мога да се досетя...
Здравей,machoka, явно не си наясно с offtopic-а, така че....тихо.
Би ли ми го дефинирал тогава, защото въпросния пример, за който говориш си е чист офтопик. Има си модератори, на които им е работата да правят тези забележки.
Плюс това ти не си никой, та да определяш тема като 'тъпа'.Как пък ще пусна тема и някой си ще влезе и вместо да ми помогне ще се изцепи 'темата ти е тъпа';...
![]()
А ти кой се, че да казваш на някой, че е никойПървоначално написано от machoka
Това, че не си във властта не значи, че не можеш да имаш мнение по тема
![]()
Този, който прави забележка на онзи, който казва че някой е никойПървоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
![]()
![]()
offtopic е когато поста(мнението) ми няма нищо общо с темата. Примерно Темата е "Любимия ви цвят" и аз да напиша "обичам шоколад". А когато кажа, че дадена тема ми се струва за тъпа, аз все пак за нея говоря. Това, че не му се харесва си е негов проблем. Аз имам право да си изкажа мнението, било то различно от неговото. За псувните и обидите съм съгласен, но ай не се превземайте толкова...
Някой казал на друг, че темата му е тъпа, следователно го е убидил и сега не може да спи 3 дена подред, защото е разстроен.
Е как кой съм ? Човек с различно мнение съм. Като не ми харесва дай сега да си мълча, а ?
Съгласна съм с LunaTrick, че когато кажеш на някого, че темата му е тъпа, ти все пак говориш за самата тема и това не е offtopic, но самото споменаване, че една тема е тъпа не е необходимо и мисля, че спада към графата "непомагащи мнения". Следователнода кажеш на някого, че темата му е тъпа е напълно ненужно и не отговаря на правилника. А и какво ще се промени, когато някой го каже?
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Човек трябва да се съобразява какво пише и не винаги това, че си изразява мнението може да помогне на друг!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Прави сте, трябва да има свобода на словото, но в случея едно такова мнение, изразяващо негативно мнение по тема е излишно, не мислите лиВсе пак с това мнение не помагате с нищо на автора, ако той има проблем и очаква помощ/съвет. И все пак не мислите ли, че ако темата е със зададен проблем ще е много неуважително да се изцепите, че не ви харесва, така отказвате да дадете съветчето си
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Аз не мога за разбера защо се оставят мнения от типа
"и аз така мисля" би трябвало модераторите да трият и тях наред с тези "темата е тъпа", но те си седят и в почти всяка малоумна тема има по 2-3 такива.
На пракитка е едно и също. При условие, че някой е изразил мнение като твоето, но не искаш да го повториш с други думи, ще напишеш "съгласен съм с... " и по този начин пак изразяваш мнението си като подкрепяш някой преди теб.Първоначално написано от Sportexz
А и щом една "малоумна" тема я има 2-3 пъти, то явно доста хора не смятат, че е такава.
Е някой модератор ще обясни ли що не ги триете тези мнения("и аз така мисля")!?Първоначално написано от Ollas
Аз пък си мисля, че не би било зле да земат модераторките да се ограмотят малко![]()
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Абе говорех за мненията от типа "и аз мисля така" те в бъдеще да бъдат изтривани ама... карай...Първоначално написано от Ollas
GeRyTo, "и аз така мисля".GeRyTo, а мнението, което написа се води offtopic.
Sportexz, помислих, че говориш конкретно за моето мнение... sorry.
aa .. kogato iskam publichno da zaqvq na nqkoi avtor na tema che mnenieto mi za nego e che toi/tq e "izhodno veshtestvo ot prerabotkata na hrana v choveshki organizym" ..
taka li da go napisha ..ili moga da izpolzvam epiteti ?:)
Пий Бира За Да Станеш Човек
![]()
Споровете се провеждат чрез ЛС!Защо никой не го прави това!?
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
защото проблема засяга всички.Първоначално написано от morsmordre
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.