- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Изразяването на мнение
защото хората обичат да правят скандали :)Първоначално написано от morsmordre
така си разнообразяваме иначе скучното ежедневие ;)
Пий Бира За Да Станеш Човек
Ами ако изразиш полужително мнение и похвалиш автора..това какво е?
еми тъпичка система малко..![]()
но тука не можем да изразяваме лично мнение. примирете се.
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
.. и аз тъкмо забелязвам, че в подобни теми си пишете все едни и същи хораПървоначално написано от Utopia
![]()
Точно, има много мнения от типа "Браво полезно е", "и аз така", "Благодаря за инфо-то" и прочие ама тях не ги трият. Явно за модераторите това са изключително мнения по темата...Първоначално написано от AvLee_hah
Много искам някой модератор да каже защо не се трият подобни мнения?
PS: Ако се правите на стриктни относно правилата, то тогава ги прилагайте еднакво за всяко мнение независимо дали е положително или не.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
А ти какви мнения очакваш други да се пишат в тамите с полезна информация???Първоначално написано от Sportexz
Виж и маркираните като Важни и те са пълни с такива мнения
Просто или пишеш, че инфото ти/не ти допада, или вмъкваш нещо, или похвалваш автора за събраната информация! Аз не виждам какви други мнения може да се пишат там, само съдържащи въпроси или какво? Ти кажи!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Точно така!Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Ама ако напишеш в друга тема,че тя не ти харесва и я смяташ за тъпа?То не е ли същото.Говоря за теми,в които няма информация за която ти говориш.
Според мне не е правилно в тия важните теми или други да се пише колко е полезно и ти харесва.Въпреки,че и аз пиша и са радвам,когато в моя тема се пишат такива неща.Но няма смисъл!Стига няколко човека да кажат това,а не да има 4 старнищи с похвали![]()
Ти това си го пуснал за да е полезно и то без тия коментари пка ще си е полезно![]()
На мен са ми трите постове "Темата ти е тъпа" или нещо подобно? Защо щом пиша, че инфото не ми допада(тоест тъпо е!) се трият? Някакво противоречие май се получи...Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Това вече няма да е редно, защото автора ще очаква съветче, а ако няма зададен проблем а е тема с някакъв въпрос като "любим цвят" - тогава мнението няма да е по темата! И ще е модерирано по 9 & 10-та точка в първия случей, и по 9-та във вторияПървоначално написано от AvLee_hah
![]()
Първоначално написано от Sportexz
Аз лично такива мнения не съм ти трила![]()
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Не говоря с конкретика - аз и не мога да знам кой ми е трил,а и няма толкова голямо значение...Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
а и мненията тип "подкрепям те" има почти във всяка тема... все някой ще се намери да напише такова нещо или да цитира някой преди него, но явно с това особено много помага на този, който е пуснал темата... тези мнения никога не биват изтрите чудно ми е защо?(отново да питам защото точен отговор нямаше)
Хаха, ами така еПървоначално написано от machoka
Но аз съм провел няколко спора
Добре де, мн съм спорил, но всичко, което не е по темата, го пренасям на ЛС.Мн са потребителите, с които съм постъпвал така и е мн по-добре.Хем се радвам, че иам ЛС, хем не флуудя.Двойна функция
![]()
BABY_SEXY_GIRL вече обясни, че подобни мнения са модерирани, защото противоречат на правилника, а аз не мога да разбера защо е толкова трудно да го проумеете.Правилникът е направен, за да се спазва (съответно и да се нарушава).Това трябва и да се прави.Хайде да поразсъждаваме - ако го нямаше, какво щеше да стане с форума!?Нямаше ли да стане една бъркотия?По този начин се обезсмисля и ролята на модераторите, които поддържат реда в разделите.От декември до февруари се оплаквахме, че форумът е отишъл на кино, а сега се оплаквате, че модовете са прекалено строги.Ама то това им е работата, бе хораМнения, които нямат нищо общо с темата и са от рода "да, така е; не знам; тъпа тема; браво на теб" трябва да бъдат модерирани, защото не помагат с нищо на подателя на темата.Друго обяснение няма
![]()
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Съжалявам обаче мнения от сорта на "съгласен съм с теб" не трябва да бъдат модерирани,защото ТЕ изразяват лично мнение...и съответно това мнение помага на някой.
Аз лично съм против такива мнение,щото според мен тоова си е чист флууд,но си е мнение
Айде стига толкова по тая тема![]()
А замисляли ли сте се, че понякога авторът е пуснал темата, само за да получи някаква подкрепа от останалите форумци? И съвсем логично, мненията от типа "подкрепям те напълно" и "аз също бих постъпил така" ще са си точно необходими и по темата. Равносилно ще е, ако примерно някой нов потребител, който е от 2-3 дена във форума и не е разгледал по-старите теми да пусне вече съществуваща тема. Така ако някой потребител, който вече е виждал старата тема и счита, че кометнарите, дадени по нея са удачни, спокойно вместо само да пише "темата е пускана 10812349812347 пъти" или "много тъпа тема" може да даде линк към старата. Ако пък счита, че дадена тема си е тъпа и даже като си е чисто нова, спокойно може да прати ЛС на някой модератор, защото такива теми даже нарушават правилника:
Не смятам, че на такава намеса в работата им ще се разсърдят11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер.![]()
Ако пък се превърне някоя тема(както важните теми обикновено) просто в тема с коментари "много полезна информация", модераторите могат и да трият мненията, но едва ли това изтриване ще разсърди по някакъв начин автора. Но това си решават те.
И най-накрая - ако искате да кажете нещо на автора на тема, която по някакъв начин ви засяга - направете го с ЛС. Давам пример - аз пуснах тема, в която предлагах готвачът от ТОХ Б-с да бъде изгонен. В последствие с него си поговорихме с ЛС и мисля, че разбрах подбудите му да използва такава реч в постовете си, както и той моите да пусна тема срещу него. В последствие обаче, темата се обърна на чат, въпреки че вече проблем нямаше, и аз помолих някой да я заключи. Соки веднага го направи. Не мисля, че вече има някакъв конфликт между мен и готвача, нито пък че има нужда от темата ми.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Ей, ей, ти толкова се развихри, че май не се усещаш какво си написал :P Тези, които съм ги подчертала не трябва винаги да се модерират, ще ти обясня защо:Първоначално написано от morsmordre
Пример: Ако някой изрази мнение, а друг го цитира и напише само "![]()
" или "да, така е" ще си е мнение по темата! Той просто се съглася с автора на мнението
![]()
Пример: Ако пък някой напише че има проблем с приятеля си щото не знам си какво и накрая заключи че момчетата са еди какви си и не знае какво да прави - а някой изрази мнение "да, така е" - тогава ще се модерира по 10-та точка (не помага с нищо на автора)
Пример: Някой пуска тема с инфо за аборта и друг пише мнение "браво на теб" мнението няма да наруши никоя точка и няма да се модерира![]()
Пример: Темата е че аворката й е спала на 12 години с голям мъж и пита примерно дали е нормално...а някой изрази мнение "браво на теб" - ще бъде модерирано по 9-та и 10-та точка![]()
Надявам се че вече стана ясно кое е нарушение и кое неАко има още неразбрали - насреща съм
![]()
Ако напиша "Не ме интересува" дали ще бъде изтрито?!Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Приятел, нарочно ли се правиш на хахав или наистина не можеш да разбереш какъв е смисъла на форумната взаимопомощ и стандартно поведение?Първоначално написано от Sportexz
![]()
Никой не го интересува мнението ти, ако не е обвързано с темата. Това дали за теб е 'тъпа', дали те интересува или не, дали харесваш аватара на автора, дали обичаш пържени картофи - това НЕ Е ПО ТЕМАТА!!!![]()
Ако можеш да помогнеш - пишеш. Ако не, мълчиш. Знай, че понякога мълчанието казва много повече, от колкото говоренето.
Лека вечер!
Кажи ми в какво се изразява помоща чрез "Браво на теб"?! Отговори ми точно и ясно!(Говорим за гореспоменатия пример!)Първоначално написано от machoka
Специално за горния пример и аз не съм съгласен. За това в една моя тема помолих изрично да няма подобни коментари. Благодарностите се изразяват на ЛС, не виждам с какво допринасят за теми, особено пък за Важни теми![]()
Иначе розовият пост на BSG не го разбрах много, защото не съм чел все още правилата, но:
Когато някой пише по някакъв проблем и кажеш "браво, съгласен съм", това си е по темата, защото автора е изискал мнение по това, което пише. Когато си съгласен, няма нищо по-логично от това, да го напишеш. Не знам дали има правило за СПАМ, което да гласи, че забранява едносрични постове или само с емотиконки.
Ако автора на темата пита "Темата ми според Вас тъпа ли е", тогава можеш да кажеш "да, тъпа е". При всички други положения поста ти се смята за офтопик, а те явно не се толерират тук, както и трябва!
Не разбирам защо си чешем езиците с неща, които мисля че ги знаеш добре.
Абе явно нема смисъл... четете правилата както дяволът евангелието.
Модерирано по 9-та точка, няма да е по тематаПървоначално написано от Sportexz
Смятам, че всеки от нас има достатъчно сиво вещество за да прецени кое мнение би било модерирано или не, и с кое ще помогне на автора, както и с кое би го обидил
![]()