А замисляли ли сте се, че понякога авторът е пуснал темата, само за да получи някаква подкрепа от останалите форумци? И съвсем логично, мненията от типа "подкрепям те напълно" и "аз също бих постъпил така" ще са си точно необходими и по темата. Равносилно ще е, ако примерно някой нов потребител, който е от 2-3 дена във форума и не е разгледал по-старите теми да пусне вече съществуваща тема. Така ако някой потребител, който вече е виждал старата тема и счита, че кометнарите, дадени по нея са удачни, спокойно вместо само да пише "темата е пускана 10812349812347 пъти" или "много тъпа тема" може да даде линк към старата. Ако пък счита, че дадена тема си е тъпа и даже като си е чисто нова, спокойно може да прати ЛС на някой модератор, защото такива теми даже нарушават правилника:
11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер.
Не смятам, че на такава намеса в работата им ще се разсърдят
Ако пък се превърне някоя тема(както важните теми обикновено) просто в тема с коментари "много полезна информация", модераторите могат и да трият мненията, но едва ли това изтриване ще разсърди по някакъв начин автора. Но това си решават те.
И най-накрая - ако искате да кажете нещо на автора на тема, която по някакъв начин ви засяга - направете го с ЛС. Давам пример - аз пуснах тема, в която предлагах готвачът от ТОХ Б-с да бъде изгонен. В последствие с него си поговорихме с ЛС и мисля, че разбрах подбудите му да използва такава реч в постовете си, както и той моите да пусна тема срещу него. В последствие обаче, темата се обърна на чат, въпреки че вече проблем нямаше, и аз помолих някой да я заключи. Соки веднага го направи. Не мисля, че вече има някакъв конфликт между мен и готвача, нито пък че има нужда от темата ми.