- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с мама
Здравейте на всички. Искам да споделя с вас моя приблем, за да се опитате да ми помогнете. Та значи историята е следната ... преди 3 деня някъде правих купонче в къщи, едно момиче изгори мокета с цигара... Нашите се прибраха и го видяха... набиха ме, наказаха ме да не излизам, взеха ми ключовете и телефона. На тате вече му мина, дори вчера ме пусна да изляза малко пред входа. Но мама като разбра, се скараха с тате... на мен ми стана гадно, че се карат заради мен....След 3 дена е Турнто на Пайнер и низнам дали ще ме пуснам, а на мен много ми се ходи... На всичко отгоре и след 5 дена имам Рожден ден и незнам дали ще го отпразнувам по нянанъв начин... Неска излязах с мама до битака ... наближава моя рожден ден, а тя гледаше само дрехи за брат ми !!!! От 3 дена не съм излизала с приятели, он 3 дена стоя само заключена в къщи! Поне имам нет, но ми писва цял ден на едно място
От депресия когато няма никой в къщи рева ... вече незнам какво да правя
Ям съвсем малко, разболях се.... ако някой ме търси казват, че ме няма ....
Много ми е зле, не мога да живея такъв живот, аз съм свикнала да излизам, да правя луди неща и простотии. Минали са само 3 дена, а аз имам чувството, че е минала цяла вечност...
Кажете ми какво да правяя
![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!