.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Imam problem molq za pomosht

Zdraveite imam strashen problem.Vsqka ve4er imam raztroistwo svarzano s silni bolki v korema az sam mom4e na 17 godini.Ako nqkoi ospee da mi pomogne shte se radvam tova e ve4e 5 dni i se 4uvstwam adski zle.

Марш на лекар!
    Тук с нищо не можем да ти помогнем, освен да гадаем за какво иде реч.
    Heroin, she said, was the best I had...

da,ama neznam kak da ida i da go iztresa twa na doktora shte po4akam malko nadqvam se nqkoi da mi pomogne shtoto...........

Тогава отиваш до аптеката, купуваш Сулфагуанидин (мисля, че така се казваше), пиеш един, изчакваш няколко часа и отиваш на лекар.
    А джи пи то ти е за това - да му "изтресеш" какво ти има. Говорим за здравето ти, така че не се мотай из разните форуми, а действай.

Цитирай Първоначално написано от violence
    Тогава отиваш до аптеката, купуваш Сулфагуанидин (мисля, че така се казваше), пиеш един, изчакваш няколко часа и отиваш на лекар.
    А джи пи то ти е за това - да му "изтресеш" какво ти има. Говорим за здравето ти, така че не се мотай из разните форуми, а действай.
    Dobre shte go kupq i se nadqvam da se oprawq.O4akwam pomoshtta na drugi koito mogat da pomognat.violence blagodarq ti.

Възможно да е нещо вирусно, знам ли. Някакви други симптоми? И... Да, повтарям: Иди на лекар!

Guest
    Kakvo si yal? Da ne e neshto ot hranata?
    Neznam, spored men po-dobre da otidesh na lekar.

Ami ve4e 4 5 dena qm razli4ni neshta bqh bolen na antibiotici oba4e gi svarshih sega me boli malko garlo no ina4e sam dobre osven tova.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Може да е нещо на нервна почва, да не е от храна дори това е по-сигурен вариант. Трябва да идеш на лекар няма от какво да се притесняваш, нито ще те преглеждат, нито ще разпитвато толкова много. Айде успех и не се чуди! Със здравето шега не бива
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Сега върлува един летен грип, който е със страшно разстройство. Но самолечението не е за препоръчване. Отивай на лекар и му/й кажи кво ти има. Понеже ако е грип, може да се наложи и антибиотик да пиеш, така че задължително да отидеш.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Ако умреш начи е сериозно

П.П. Ся искаш да ме затриеш нали модераторке ?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    А ти как мислиш? Точки 10 и 11 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Щом си бил на антибиотик е изключително вероятно да си направил чревна дисбактериоза. Т.е. изтребил си полезната чревна флора. Симптомите са такива. Купи си ЛАКТОФЛОР Био Плус (пробиотик) и смучи по една таблетка 5 пути на ден.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Щом си бил на антибиотик е изключително вероятно да си направил чревна дисбактериоза. Т.е. изтребил си полезната чревна флора. Симптомите са такива. Купи си ЛАКТОФЛОР Био Плус (пробиотик) и смучи по една таблетка 5 пути на ден.
    Ще кажеш ли повече за Лактофлор - вероятно увеличава броя на чревните бактерии и води до по-добро храносмилане така ли?
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Супер фен
    Град
    Sofia
    определено основното съдържание е така наречената млечно кисела бактерия Lactobacillus Bulgarikus i Termococcus Streptophillus. Продукта е тип Пробиотик и имунистимулант. Действа добре както за храносмилане така и за намаляване на нивата на холестерола.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    определено основното съдържание е така наречената млечно кисела бактерия Lactobacillus Bulgarikus i Termococcus Streptophillus. Продукта е тип Пробиотик и имунистимулант. Действа добре както за храносмилане така и за намаляване на нивата на холестерола.
    ОК... мерси...
    а кое е по-добре Лактофлор-а или Мезин форте, аз мисля да се спра на Лактофлор... искам да подобря храносмилането.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Двете неща са съвсем различни и се ползват при коренно различни проблеми. Лактофлора укрепва имунната система, а мезимфорте са ензими, спомагащи и заместващи човешките.

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Двете неща са съвсем различни и се ползват при коренно различни проблеми. Лактофлора укрепва имунната система, а мезимфорте са ензими, спомагащи и заместващи човешките.
    Ами тогава да те питам направо кое е по-добро за да подобря храносмилането си!?
    И да те питам Пепсин къде мога да си намеря?!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Мезим форте определено е за по-добро храносмилане, но ако не ти се налага действително да го ползваш - недей просто заради страстта да взимаш хапчета.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Пепсин сам по себе сиу мисля, че е малко вероятно да намериш, но може да го търсиш по магазини специализирани в диетични продукти или някой аптеки.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Пепсин съм виждала в магазините за билкови и диетични продукти - там, където се продават и хранителните добавки на билкова основа и разните чайчета. До колкото ми е известно, пепсинът, който се продава в кутийките е извлечен от ябълки, но не съм сигурна. Най-добре да хапваш повечко плодове, съдържащи пепсин(най-много има в корите на ябълките).

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Май те е тръшнал летен грип Просто яж дренки, коптоти от дренки също, сок от моркови, пази диета само с препечени филийки и сирене. Има и едни ампули Gentamicin които се пият на 12 часа - има ефект
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Пепсин съм виждала в магазините за билкови и диетични продукти - там, където се продават и хранителните добавки на билкова основа и разните чайчета. До колкото ми е известно, пепсинът, който се продава в кутийките е извлечен от ябълки, но не съм сигурна. Най-добре да хапваш повечко плодове, съдържащи пепсин(най-много има в корите на ябълките).
    Бъркаш го с пектин... пепсин е друго.

OTIVAI NA LEKAR ne moga da razbera kakvo 4aka6 o6te, 4e ne si oti6al.veroqtno e leten grip. no moje i da ima6 problemi sas stomaha ili 4ervata. lekarqt 6te ti kaje. tai 4e o6te sega otivai na lekar
    Edinstven prysten gi vladee,Edinstven toi shte gi otkrie, Edinstven vsi shte gi sbere i v tamnina shte gi obvie

Диета! Ако не се оправиш на лекар.
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Стига си изравяла теми от 2005та бе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си