.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind

Кулата - София ленд

Извинявам се, ако вече има такава тема - просто не съм я видяла.
    Аз в събота бях в София и естествено отидох в София ленд. Качих се на всичките уж екстремни атракциони, ама нищо не беше забавно. Само кулата си заслужаваше. Качих се 2 пъти. Исках три, но направих глупостта да се кача на онова, няква река дето беше и се намокрих здравата(бях с дъждобран, ама...). И майка ми като ме видя мокра като кокошка, по най-бързият начин бе замъкна до едно такси и айде в къщи да се преобличам. Който се е качвал на кулата, нека да каже дали му е харесало.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Guest
    и аз съм бил в София, и ест отидох на софия ленд, ама само кулата, що годе ми допадна, инъче другото не ми се струва кой знае колко екстремно...ако искате адреналин, елате скачайте с бънджи от аспаруховия мост, там вече може да се похвалите че ви е харесало

Ami i az sum se ka4vala na Kulata,no kato za purvi pat be6e mnogo gadno,osobenno viseneto gore i kak trugva izvednuj nadolu.Oba4e si zaslujava da se ka4i6,bilo to i pone vednuj.

Фен
    Град
    sofia
    mene me e shube xaxaxa

Sofialand=sux,такава мизерия...отидете в Disney...

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Kulata e perfectna mn i se kefa kato ida v sofia land pone 6-7 pyti se ka4vam i seki pyt e mn qko

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Kato cqlo Sofia Land - suXXX
    Ama kvo da ti kaja za kulata .. purvite 2-3 puti mnogo mi haresa i me be6e strah,ama sega ... ve4e sam sviknala i nito me e 6ube,nito mi e interesno
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

не става тва животно Софияленд. абсолютно жалка гледка. и кулата не става. само пейзажа отгоре биваше. и това е. ако ви тряа нещо истински добро - решението е в моя роден Казанлък. ПАРАШУТИЗЪМ. тва му е майката. аз още нямам 16 и не ме пускат, но другото лято ще се пусна. адреналина е на 6 от макс 4 а и гледката е неповторима
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Голям фен
    Naistina kulata e nai-golqmata atrakciq v sofia land.. az hodih min lqto tam i si prekarah mn qko ka4ih se 3 pyti na kulata pyrviq pyt be6e stra6ni4ko ama posle..kefff )) nai-qko e kogato se puska nadolu..auuuuuu iskam paaaaaaaaaaak ))
    Keep smilin'

Супер фен
    Град
    sofia
    kulata ne me kefi hi4,
    ina4e na rekata nali tva e trupkata da se namokri6 ele puk v tiq jegi, nikoga ne bih si slojila dujdobran, mnogo mi e sme6no daje dujdobran, nali 6te izsuhne6

аз 2 пъти съм ходила в софия ленд,все екскурзийки и все октомври месец в най голямия студ
    първият път се качих на кулата 3 пъти,жестоко усещане :P а оная река дето викате-убийствено е в най големият студ да се качиш там без дъждобран и да седнеш най отпред в лодчицата :P
    втория път като ходих се качих на кулата само веднъж щото горе беше убийствен студ,само от 1 возене след слизането от кулата ръцете ми бяха посинели и на всичкото отгоре и валеше и затвориха атракционите и ни пратиха в киното

Guest
    Ami ne sam se ka4vala,no nai-mnogo mi haresva na vlak4eto na Indi A ine4e na vienskoto kolelo sediah 15 min.gore s edna priatelka i s nekvi glupaci

Повече от фен
    Град
    HELL
    ka4vala sym se na kulata ama to beshe predi 2 godini.... ka4ih se 3 pyti ... adski mnoo mi haresa ...

Аз се качих няколко пътти на кулата и ми хареса,а пък иначе и онова влакче става,но не е нишо особено.

Супер фен
    Град
    sofia
    a puk vednuj kato se bqh ka4ila na taq kula, tq zapecna, i sedqh 15 min na sredata qko tupo be6e, a puk i bqhme piinali, 6toto ima6e besplatna finlandiq i mi be6e o6te po zle

Супер фен
    Град
    София
    Качвала съм се само веднаш,още си се чуда как се навих...като за първи път имаше тръпка и адреналин,но мисла,че повече не бих се качила Доколкото за реката ми харесва много повече,а и когато се спуснахме по нея беше многооо топло и след това бяхме доста разхладени и...намокрени

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Голям фен
    Град
    На мене влакчето на Инди ама хич не ми хареса Тва нещо дето си го слагаш отпред през краката и дето уж да не се блъснеш нещо да се удариш така ми се натресе в пиърса на пъпа като спря изведнъж, ама хич не беше забавно А аз като ходих(в събота) беше доста хладно и като се поокъпах в оная река, съвсем ми се развали настроението. Но ако пак имам път към София, което едва ли ще е тая година, пак ще намина покрай кулата. Ще пробвам всичките седалки. Щото втория път седалката ми нещо това дето те чакопчава отгоре халтавеше и аз през всичките тия вдигания и резки спускания само с ръцете за дръжките се държах. После задникът ми ме наболяваше, щото беше понатъртен от подскачането в седалката.
    ПП: На лодката на реката седях най-отпреде естествено.

Фен
    Град
    ch.city
    Аз бих се качил ,но не съм от София
    Иначе много яка ми се струва
    някой знае ли колко е висока

Супер фен

:)

ко се занимавате с детски неща ?!? да ви дам сайта за парашутни скокове по добре ? 100 лева е обочението и ти дават и 1 безплатен скок май беше от 800 метра и после за 30 лева ... да не ви казвам че скачаш от 4800 метра !

по добре усещане здраво му кажи...баща ми е парашутист ... другото лято ще се метаме цялото семейство без майка ми де ... (бъзлива душа)

които го интересува ... да ми пише :P

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    ко се занимавате с детски неща ?!? да ви дам сайта за парашутни скокове по добре ? 100 лева е обочението и ти дават и 1 безплатен скок май беше от 800 метра и после за 30 лева ... да не ви казвам че скачаш от 4800 метра !

по добре усещане здраво му кажи...баща ми е парашутист ... другото лято ще се метаме цялото семейство без майка ми де ... (бъзлива душа)

ето - втори човек за парашутизма. ако се интересувате - една от най-добрите школи е наща(казанлъшката) и даже световно е имало тука. но е било преди доста време. и още нещо интересно, макар пак от преди много време. ами казанлъшкият футболен отбор е играл известно време в А група. и всеки мач е започвал с десант, десетина парашутисти са скачали и са се приземяали на терена. и най-добрият е падал точно в центъра и е носил топката. шоуто е било супер. то това говори за школата тука. само повече пари да имаше...
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

айде сега да ви питам кой ви е най- тъпия атракцион там???
    точно до кулата имаше едно дето се въртеше навсякъде... не го помня как се казваше
    въртеше се супер бавно и на него ми беше станало лошо
    а за парашутизма...вий си скачайте ама в тва село Габрово елате ми намерете вий парашути

Супер фен

:)

Цитирай Първоначално написано от мечтател
    Цитирай Първоначално написано от korn___

ето - втори човек за парашутизма. ако се интересувате - една от най-добрите школи е наща(казанлъшката) и даже световно е имало тука. но е било преди доста време. и още нещо интересно, макар пак от преди много време. ами казанлъшкият футболен отбор е играл известно време в А група. и всеки мач е започвал с десант, десетина парашутисти са скачали и са се приземяали на терена. и най-добрият е падал точно в центъра и е носил топката. шоуто е било супер. то това говори за школата тука. само повече пари да имаше...
    аз съм от софия ... далечко ми е заканлък...за тва ще се запиша в софииската школа пък някои ден може да се видиме ... в небето

Качвала съм се веднъж.
    И щях да се кача и втори,ако бях доволна от оценката ми по математика на изпитите

Ох, любимата ми тема Аз ходих миналата година там с приятеля ми...аз живея за адреналина просто и нямаше как да не ми стъпи крачето там Качихме се на лодката, на една въртелешка такава с като люлки на нея...и след това аз отидох в WC-то да се оправя малко щото бях неразположена и морка на всичкото отгоре После излизам и гледам че завалява...приятеля ми ми каза да си ходим, а аз отвърнах че няма да си тръгна докато не се кача на Кулата И взехме набързо билети в последния момент, а взе че заваля адски много вече и аз наща мокра до кости ще се качвам на Кулата с приятеля ми, ама те онези казаха че не може И трябваше да върнем билетите Много ме е яд ама...то баси климата в сф, цял ден се пържиш на слънце и изведнъж завали порой баси времето там! И сега съм се зарекла да се кача на Кулата, просто го искам а искам ли го ще стане Само някой щастлив ден да отпътувам за сф и съм там
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    И аз като бях времето беше такова - валя по обяд, а след обяд - пекна слънце. Затова и първото нещо, на което се казих беше кулата. Аз главно заради нея отидох.
    А относно най-тъпия атракцион(от тези за възрастни де) мисля, че е онова с едни такива като пиратски кораби, не се сещам как се казва - прекалено детско, а го дават за цялото семейство

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си