- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Aidi pak sre6ta v STZ!!!
Значи ще се събереме, а![]()
![]()
Айде утре ви чакам всичките, впрочем какво ще правим, някой намислил ли е плана
:P
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
ако бяхте го направели сас един ден закаснение и аз стях да доида.но уви явно и тос пат сте пропусна((
E za6to nemoje6 da doide6 e?Nie ot odavna se ugovarqhme tuka za sre6ta,ne vidq li?Първоначално написано от ^PAVE^
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
тц нов сам и осте не сам обходил целия форум.а немога да доида:
1. от бс сам
2. на работа сам утре
3. вав събота ми е почивния ден
кофти работа но сте гледам в следваштите сабирания да дойда бес значение каде ще са.
много ми се иска вав сф. да се саберем.
предполагам че ще отидем на кафе и ще разпъваме локумиПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
само да не ме заведете пак на кръчма
![]()
Keep smilin'
Haha te si obi4at da hodqt na kru4ma:PppPpPppПървоначално написано от DeSsi
свършват.
Първоначално написано от machoka
Вярно, щях да забравя - ще си взема апарата![]()
Иначе и аз не искам на кръчма![]()
Ние с Вики сме на гъбата в 5, навих го да помоли да го пуснат от работа и ще дойде
![]()
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Reni utre iskam da doidesh s onova razbivashtoto,ako ne doidesh s nego nqma da si napravim snimki nqma za kakvo da zimash fotoaparata![]()
SuperПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
)))Shte se vidim utre mili4kiiii{}{}{}
свършват.
Мдам там съм в 5 на гъбата....Алекс (Българчето) с триста зора го навивам да дойде и поне май ми обеща,че ще дойде да ми донесе неговия фотоапарат,ако може....той се плашеше,че ще сме само женска компания (сега разбирам,че няма да е така) така че ще го убедим да остане....
П.П. Тоя път няма да сме на кръчма споко![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Eeee toi puk!!!Първоначално написано от pinK_Baby
свършват.
Ako mislite da hodim na kruchma po dobre da ne idvam nqma fadida ne sum alkoholiki mrazq kruchmi nai-veche
да кажите какво е станало и да покажите снимки.ако вали пак ли сте се сабирате.шот тука при мене вали мноо гадно.
6te izvadi6 kysmet mai 6t0t0 vali i vremet0 e mn l060 i ne sy mi izsyhnali dynkite i t.n.Първоначално написано от ^PAVE^
Aide da g0 0tl0jim za utre pls!
ха стана интересно.ами аз сам сагласен стига утре да е готено времето и да не вали ама трябва да ми кажите тас вечер кво прим че да мога да видя кога има реисове за стз. и да доида.
Ami neznam ... Trqbva da se p0qvqt drugite za da re6im![]()
иии стига де ...айде срещата да остане за днес...нищо,че времето е гадно...а за дънкитеглади ги един час с ютия и да видим дали ще си останат мокри
щото сега ако отложим,аз съм сигурна почти че пак няма да се разберем...ама да кажат и другите все пак
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Utre bez men![]()
Аз няма да дойда
Keep smilin'
6te p0rbvam tfa s iutiqtaПървоначално написано от pinK_Baby
![]()
![]()
Айде бе! Ся за някакви дънки ли?Аз утре няма да дойда, решили сме на 2-ри, всички се навиха...а сега пак искате да отлагаме, а откога е темата помните ли
Или днес с мен или утре без мен...А и бъдете сигурни, че всичко ще се провали ако отложите!!!
Vsi4ki 6a doidem dnes
Keep smilin'
Ааа така вече ми харесвате![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Hubu aidi :P