.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89

Hybrid View

Значи ще се събереме, а Айде утре ви чакам всичките, впрочем какво ще правим, някой намислил ли е плана :P
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

ако бяхте го направели сас един ден закаснение и аз стях да доида.но уви явно и тос пат сте пропусна ((

Цитирай Първоначално написано от ^PAVE^
    ако бяхте го направели сас един ден закаснение и аз стях да доида.но уви явно и тос пат сте пропусна ((
    E za6to nemoje6 da doide6 e?Nie ot odavna se ugovarqhme tuka za sre6ta,ne vidq li?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

тц нов сам и осте не сам обходил целия форум.а немога да доида:
    1. от бс сам
    2. на работа сам утре
    3. вав събота ми е почивния ден

кофти работа но сте гледам в следваштите сабирания да дойда бес значение каде ще са.
    много ми се иска вав сф. да се саберем.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Значи ще се събереме, а Айде утре ви чакам всичките, впрочем какво ще правим, някой намислил ли е плана :P
    предполагам че ще отидем на кафе и ще разпъваме локуми само да не ме заведете пак на кръчма
    Keep smilin'

Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    предполагам че ще отидем на кафе и ще разпъваме локуми само да не ме заведете пак на кръчма
    Haha te si obi4at da hodqt na kru4ma:PppPpPpp

свършват.

Мега фен Аватара на machoka
    Да си направите снимки, ей...

Цитирай Първоначално написано от machoka

Вярно, щях да забравя - ще си взема апарата
    Иначе и аз не искам на кръчма Ние с Вики сме на гъбата в 5, навих го да помоли да го пуснат от работа и ще дойде

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest

Re:)

Reni utre iskam da doidesh s onova razbivashtoto,ako ne doidesh s nego nqma da si napravim snimki nqma za kakvo da zimash fotoaparata

Цитирай Първоначално написано от machoka

Вярно, щях да забравя - ще си взема апарата
    Иначе и аз не искам на кръчма Ние с Вики сме на гъбата в 5, навих го да помоли да го пуснат от работа и ще дойде
    Super)))Shte se vidim utre mili4kiiii{}{}{}

свършват.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Мдам там съм в 5 на гъбата....Алекс (Българчето) с триста зора го навивам да дойде и поне май ми обеща,че ще дойде да ми донесе неговия фотоапарат,ако може....той се плашеше,че ще сме само женска компания (сега разбирам,че няма да е така) така че ще го убедим да остане....
    П.П. Тоя път няма да сме на кръчма споко

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Мдам там съм в 5 на гъбата....Алекс (Българчето) с триста зора го навивам да дойде и поне май ми обеща,че ще дойде да ми донесе неговия фотоапарат,ако може....той се плашеше,че ще сме само женска компания (сега разбирам,че няма да е така) така че ще го убедим да остане....
    П.П. Тоя път няма да сме на кръчма споко
    Eeee toi puk!!!

свършват.

Guest
    Ako mislite da hodim na kruchma po dobre da ne idvam nqma fadida ne sum alkoholik i mrazq kruchmi nai-veche

да кажите какво е станало и да покажите снимки.ако вали пак ли сте се сабирате.шот тука при мене вали мноо гадно.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от ^PAVE^
    6te izvadi6 kysmet mai 6t0t0 vali i vremet0 e mn l060 i ne sy mi izsyhnali dynkite i t.n.
    Aide da g0 0tl0jim za utre pls!

ха стана интересно.ами аз сам сагласен стига утре да е готено времето и да не вали ама трябва да ми кажите тас вечер кво прим че да мога да видя кога има реисове за стз. и да доида.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Ami neznam ... Trqbva da se p0qvqt drugite za da re6im

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    иии стига де ...айде срещата да остане за днес...нищо,че времето е гадно...а за дънките глади ги един час с ютия и да видим дали ще си останат мокри щото сега ако отложим,аз съм сигурна почти че пак няма да се разберем...ама да кажат и другите все пак

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Guest
    Utre bez men

Голям фен
    Аз няма да дойда
    Keep smilin'

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    иии стига де ...айде срещата да остане за днес...нищо,че времето е гадно...а за дънките глади ги един час с ютия и да видим дали ще си останат мокри щото сега ако отложим,аз съм сигурна почти че пак няма да се разберем...ама да кажат и другите все пак
    6te p0rbvam tfa s iutiqta

Айде бе! Ся за някакви дънки ли? Аз утре няма да дойда, решили сме на 2-ри, всички се навиха...а сега пак искате да отлагаме, а откога е темата помните ли Или днес с мен или утре без мен...А и бъдете сигурни, че всичко ще се провали ако отложите!!!

Голям фен
    Vsi4ki 6a doidem dnes
    Keep smilin'

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Ааа така вече ми харесвате

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Hubu aidi :P