- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Aidi pak sre6ta v STZ!!!
Пак повтарям да не закъснявате !
Keep smilin'
Nqma,nqma:PPP To4ni 6te sme:PПървоначално написано от DeSsi
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
PR prekarvane..![]()
10xПървоначално написано от ScooTeR
![]()
Ето ме :P Аз тъкмо се върнах и веднага се тупнах на компаВидях си снимките вече, само че сега се чудя кой да хвана да ги качи след като Алекс ни напусна (
)...Беше яко, имаме много снимки, на тях си личи с думи не може да се опише
![]()
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Hei Reni 6te mi prati6 li snimki,ako ne ti e problem?
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Рени става ли да ги направиш на диск и като Алекс ти даде неговите ти да дадеш тези и той ще ми ги предаде на менМного ги искам искам!
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Алекс като ми даде диска с неговите снимки ще му запиша и снимките от моя апаратИ вече той после ще ти го даде да си ги дръпнеш
Или освен аз да ви запиша диск на вас 2-те, знам ли? Но както се разбрахме с Алекс е най-добре, но ако искате може индивидуално да ви запиша снимките на диск...ама те не са кой знае колко много де
![]()
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
BABY_SEXY_GIRL ako iskash ka4i snimkite v http://img193.imageshack.us/ i posle gi pusnete tuka , za da moje da gi vidim i nie , ako ne ti se zanimava prati mi gi ,az shte gi ka4a 4e i bez tav nqam ko da praq![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Em...Рени, аз ще ти ги пратя..т.е. ще ти ги дам тогава ги запиши.
Твоите колмо МБ-ТА са?
Мойте са 115 снимки и са 66МБ.
Можа да ти ги донеса на USB or CD-RW
Ще видим...пък за качването...ади ще се разберем да ти дам мойте и всички да са на един диск..после ще си подхвърляме диска...т.е. само Лора и Деси няма да ги имат щото аз ще ги взема от теб и с Меги ще се оправяме..пък диска за онез двечките...дет неска любовни..бе както и да е![]()
Съгласна!20,3 MB само са моите
Само трябва да се разберем къде и кога да си бийме среща, за да ми дадеш диска
![]()
haha kf0 za nas ???Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Iskam i az snimkiteeeeeeeeeeeeee
Рени, ади утре 18:30 на гъбата...
Или ти кажи къде...щото ся само ние имаме снимки, а докато ги даде на другите...те вече ще са забравил;и, че въобще сме излизали.
Или...ида до Железник....давам ти диска...изчаквам 5-10 мин и ми го връщаш.
Ama nie imali li sme sre6ta ??