- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- malki gardi
zdraveite
Imam edin problem :ne haresvam gardite si!!!
bih iskala da badat malko po golemi i neznam kakvo da napravq , za da stane tova
kakvo bihte me posavetvali da pravq (no bez ideqta za silikon) ili nqkakvi hapcheta da si kypq koito shte mi pomgnat
blagorq predvaritelno
пий бозаноси сутиени с подплънки
![]()
И аз не си ги харесвам мойте... прекалено са големи и ми пречат, да не говориме, че момчетата само там зяпат и е дразнещо...Добре си си с малки, ама правилно е казано, че човек винаги иска това, което няма![]()
Прави упражнения за гърдите и носи сутиени с подплънки, иначе само силикон му е майката :P
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Primiri se s tova,koeto ima6!Imam nqkoilko priqtelki s malki gurdi-i da ne misli6,4e im puka mnogo.Mom4etata 6te te haresvat ne zaradi gurdite ti,a zaradi samata teb!
Що не кажеш на колко си?![]()
Ако си минала 20 не се надявай
да порастнат...Пък ако още си
малка,можеш наистина да пробваш
с боза или боб,леща![]()
![]()
и такиа раути,дето бабите ги
казват.Обаче и мойто мнение е,
че с по-малки е по-добре,ама се
пак ти си решаваш ;]
еми и аз няям цици ма не се оплакфам..
намери си друга положителна черта..
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Щом не искаш силикон... дерзай!Първоначално написано от Анонимко
Death gotta be easy, 'cause life is hard
hahaa i az sum v su6toto polojenie - i na mene mi pre4at no....Първоначално написано от mira_
![]()
taa po temata - mili4ka ne se kompleksirai - gurdite ne sa vsi4ko - tozi koito nqma da te haresa zaradi gurdite - 6te e nqkoi idiotmoje da nosi6 podplunki - no ne i da slaga6 mnooogo podplunki - da ti izglejdat ogromni - 6toto posle kogato spi6 s mom4eto 6te bude leko kofti! i vupreki tova gurdite ne sa vsi4ko....i tozi koito ne te haresa zaradi gurdite - neznae kakvo gubi :P
![]()
Здравей
Аз съм в положението на mira_ и sineoka_kukla и честно ти казвам,че си късметлийка.Знаеш ли колко трудно се поддържа по-голям бюст,а да не говорим,че не само момчетата,а и момичетата като те зяпнат..аз поне се чувствам малко кофти-не е приятно определено.Такаче радвай се на това,което имаш-природата си знае работата,сигурна съм,че така изглеждаш много по-добре околкото ако беше с някакъв голям бюст.
Иначе като бяхме по-малки и продавачката в един магазин за белъо ни беше казала(на мен и приятелката ми),че ако ядеш салата от зеле и моркови и ще ти пораснат гардите-можеш да пробваш,нищо не ти коства.Успех![]()
Ako si postroil zamaci vav vazduha tova ne ozna4ava,4e si rabotil naprazno,te sa to4no tam kadeto trqbva da badat-prosto izgradi osnovite pod tqh...
abe ne se kosi 4e ne sa ti golemi ve4e ne e moderno da si s nekvi baloni
Абе малко момичета има естествени цици, които може да се нарекат балони. И ако имат такива най-често са при лично тегло от 70 и нагоре.Първоначално написано от Анонимко
хахаха, госта, риванола няма да ти помогне - продава се в аптеките, не знам точно колко струва, но ще ти помогне само за това да си дезинфекцираш някоя рана.. ако риванол помагаше за големи цици, щяха ли сички мадами да лягат под ножа ?
по мнението ти разбирам че си още мноооого малка, за да хленчичш че нямаш големи бомби.
за да ти пораснат пробвай с общо напълняване и спортове за развиване на гръдния мускул - тенис, плуване и т.н.
обаче не очаквай на 2рата седмица да си като памела андерсън. едва след година усилено трениране ще видиш резултат (минимален) друг нАчин НЯМА![]()
и верно не пробвай с риванол - само за рани е![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 9 от правилника!
Благодаря!
Поправки :Първоначално написано от chupacabra:)
Първо гръден муслкул няма - има гръдни мускули.
Второ тениса не е най-удачния пример за развиването на гръдните мускули.
Не е тук мястото да се карате!![]()
А по темата: имам една приятелка - много слаба, но с огромни гърди, аз мисля, че всичко си зависи от хормоните, но тя твърди, че са и станали такива, защото всеки път като се къпе си ги "мачка" по 10-15мин. Нищо не ти пречи да пробваш.![]()
Също така тя и една другя моя приятелка гледали по "Огледала" друг начин да си уголемиш бюста - изтискваш един портокал, слагаш 1-2 лъжички брашно (но не обикновенно, това е лошото, че не се сещам какво точно беше, дали някой може да се сети? Прилича малко на грис?), разбърква се и си го мажеш на гърдите, покриваш с къпра и седиш 30мин., след което отмиваш всичко. Правиш го всеки ден в продължение на 2 седмици.
Казват, че тези неща действат, но аз не съм пробвала и не мога да ти кажа със сигурност, но щом толкова държиш да си уголемиш гърдите пробвай - по-малки няма да станат.![]()
Колкото до тениса, плуването и т.н. те не уголемяват бюста.Може би само го повдигат и стягат?
Същото правят и геловете и хапчетата, които нон-стоп рекламират по Веселина ТВ (и други), че уголемявали бюста...пълна глупост.![]()
да де, стягат го, но ако се натрупат повече мускули там оптически го уголемяват (но пък е грозно)Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
а тая рецепта.. не съм сигурна че нещо външно може да помогне.. сигурно е само за стягане на кожата на гърдите..
също да добавя хормони помагат - и противозачатъчните (ВИНАГИ СЕ КОНСУЛТИРАЙ С ГИНЕКОЛОГ!)
Първоначално написано от chupacabra:)
Е как да не се карам като та'я малоумната и препоръчва хормони...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
За момичето което пита:
Първо ако си под 15 години просто изчакай.
Спокойно можеш да използваш всички позволени добавки, които спомагат растежа на гърдите, но аз се съмнявам, че помагат. Също все пак наблегни на правилното и пълноценно хранене и си вземи мултивитамини може да не ти пораснат гърдите от това, но ще видиш доста други положителни последствия.
Също така плуването не е лошо с него може да увеличиш обема на гръдния кош.
Точка 2 от правилника!
Благодаря!
НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СПРЕШ?!?!?!!Първоначално написано от Sportexz
освен нахален си и СУПЕР ТЪП,
а на бас че от противозачатъчни растат
Точка 2 от правилника!
Благодаря!
Да съм споменал нещо за противозачатачни!Първоначално написано от chupacabra:)
Чети правилно и после поствай.
в ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИТЕ се съдържат ХОРМОНИ да те светна![]()
Виж какво си написала, защото ми писна да споря с теб като не помниш дори к'во си писла:Първоначално написано от chupacabra:)
Пределно ясно ми е, че и в противозачатъчните има хормони, но прочети какво си написала малката и тогава ми спори.Първоначално написано от chupacabra:)
Това не означава, че противозачатъчните са хормони и обратното!
означава че хормоните помагат - следователно могат да се вземат противозачатъчни, тъй като те съдържат хормони.
съжалявам че не го бях написала като за малоумни дано Всевишния ми прости тази непростима грешка
to 4e ima hormoni v protivoza4ata4nite ima ama ne sa sy6tite...na vsi4koto otgore momi4eta v puberteta ne trqbva da piqt nito hormoni nito protivoza4ata4ni za6toto im obyrkva totalno hormonalniq balans i 6te si nvlekat mn po seriozni problemi ot malki gyrdi...pyk za momi4eto deto e pusnalo temata mila malkite gyrdi ne sa tragediq daje nikak moite sa malki i nqmam problem s tova na vsi4koto otgore ako se zagleda6 malko v manekenkite(4ujdestrannite ne na6te) 6te vidi6 4e tqhnite gyrdi sa malki sredno im e okolo 85 grydnata obikolka 4e na nqkoi i tolkova nqma ama pak sa edni ot nai jelanite jeni nalitaka 4e spoko
DoN't WoRRy, Be HaPPy
съвет от момче:
не ти трябват големи гърди, а момче (момиче, кой каквото го влече) което да те харесват такава каквато си. аз примерно харесвам дребнички момичета с малки до средни гърди и яко цапнати в главата, въпреки, че това е в тотален противовес с мене (без частта за главата).
по едно време тъпкаха кокошките с женски хормони за да снасят повече яйца и продаваха яицата и ако ядеш такива яица с женски хормони ше станеш по-жена (не говора конкретно за теб а този който яде такиа яица)![]()
Що не вземеш да накараш някое момче да ти ги дърпа,пък кой знае може и да порастнат
Точка 11 от правилника!
Благодаря!