.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    suziika
    Guest

Moderated by ^npocTo^a3^f^: Бременните имат ли бяло течение?

bremennite jeni imat li bqlo teenie?????

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    DA! Tyi kato nqma cikyl vlagalishteto trqbva da se navlajnqva po nqkakyv nachin kakto pri nebremennite jeni kogato ne sa v cikyl.Nachinyt na organizma da ovlajnqva vlagalishteto e bqloto te4enie
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Дядо ВИ
    Guest

Бяло течение?

Бременните жени може и да имат бяло течение, но това е признак почти винаги на някакво ЗАБОЛЯВАНЕ - в повечето случаи дребни инфекции, но доста често и гъбички. Влагалището си се овлажнява със стандартна секреция, да не би месечния цикъл да не спира? Баси тъпотиите дето са ви в главите. Ей деца, ако имате БЯЛО течение тичкайте при чичо или леля доктор и се лекувайте - не е нормално. Не е нормално и влагалищата ви да миришат по-силно от прясна жива риба, ако почне да смърди та се не трае - гъбки, ако сърби - гъбки...
    ПФУ, не питайте тук, а ползвайте гугъл или питайте майките си, лекарите си и прочие хора с опит!!!

Голям фен
    Град
    големото село софия
    дядо, дядооооо
    кфо ли разбираш ти.. говорим за ЕСТЕСТВЕНОТО течение ти кфо мислиш ? ако няма възпаления пу*ката е суха като сухарче ли?!
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Повече от фен
    Почти всяка бременна жена, особено в началото на бременността, се оплаква от бяло течение, което се дължи на на-обикновенни гъбички. Няма никаква връзка с липсващата менструация

Дядо ВИ
    Guest

Бяло течение? За теб, младежке

Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    дядо, дядооооо
    кфо ли разбираш ти.. говорим за ЕСТЕСТВЕНОТО течение ти кфо мислиш ? ако няма възпаления пу*ката е суха като сухарче ли?!
    Мила, много добре знам за нормалната секреция - казва се фалопиев секрет и служи да обмазва стените на влагалището, но колкото и да е обилен той няма нищо, абсолютно нищо общо с така нареченото "БЯЛО ТЕЧЕНИЕ", което се нарича точно и правилно "БЯЛО".
    Самото "бяло течение" е реакцията на женския организъм (в някои случаи придружено с неприятна миризма на умряла риба) на различни видове дразнители:
    - антибиотици
    - бактерии - включая и някои много безобидни, ако мога да се изразя така
    - сапуни с високо и неподходящо Ph, а и много интимни гелове - всеки организъм различно понася химията; нередовна хигиена
    - гъбични инфекции или заболявания от "срамен" характер-мъжете сме идеалният приносител...
    - предменструален синдром - ден-два преди мензиса
    - след коитус - поради ред причини една от които е непоносимост към чуждото ДНК - не само от сперма, а и от секретите и/или нечистоплътността
    Има още редица причини, но се надявам да си достатъчно умна за да схванеш картинката. Та както писах и на друго място - ако е по-дълго от 4-5 дни - хващайте пътя към гинеколога. Ако смърди - хич не се и помайвайте!
    А фалопиевият секрет, колкото и да е обилен оставя леки белезникави петна по бикините, докато бялото течение оставя гадни бели петна, все едно някой се е изхрачил там... (Въпрос: Що е то храчката?

Дядо ВИ
    Guest

Бяло течение?

Цитирай Първоначално написано от adult
    Почти всяка бременна жена, особено в началото на бременността, се оплаква от бяло течение, което се дължи на на-обикновенни гъбички. Няма никаква връзка с липсващата менструация
    Няма такова понятие "обикновени гъбички".
    Всички гъбки, които поникват по хората никак не са обикновени! Има такива, които се лекуват лесно има и такива, които не се лекуват никак даже...

имат разбира се...

Повече от фен

Re: Бяло течение? За теб, младежке

Цитирай Първоначално написано от Дядо ВИ
    Мила, много добре знам за нормалната секреция...
    Можеш ли да посочиш източника на информация, който си ползвал?
    Доста куца точността и достоверността на съдържанието на постинга ти, особено с несъществуващия в гинекологията и медицината термин фалопиев секрет,както и след коитус - поради ред причини една от които е непоносимост към чуждото ДНК - не само от сперма, а и от секретите и/или нечистоплътността, което честно казано ме изуми. Очаквам да посочиш източника на информация. Благодаря предварително

Guest

Re: Бяло течение? За теб, младежке

Цитирай Първоначално написано от "adult
    Можеш ли да посочиш [b
    източника на информация[/b], който си ползвал?
    Доста куца точността и достоверността на съдържанието на постинга ти, особено с несъществуващия в гинекологията и медицината термин фалопиев секрет,както и след коитус - поради ред причини една от които е непоносимост към чуждото ДНК - не само от сперма, а и от секретите и/или нечистоплътността, което честно казано ме изуми. Очаквам да посочиш източника на информация. Благодаря предварително
    Съмняваш се в достоверността на постинга ми? Да може да има фактологически грешки, не споря, но ти давам 100% гаранция, че няма "обикновени гъбички"... И понеже държиш на точността и цитатите - няма как да си спомня имената на книгите(учебниците), но не ми и трябва да доказвам неща, които са вярни, но "източнико" неопределени Вече съм твърде стар за да доказвам каквото и да е било в Интернет. Само ти пожелавам да не се накичиш с някои обикновени гъбички, щото онея необикновените са още по-зли!

Повече от фен
    Съгласна съм с теб единствено по отношение на твърдението, че обикновенни гъбички няма, тоест и да има- трябва да се лекуват, а не да се пренебрегват. Но по отношение на постинга ти, наистина е пълен с неточности, а по сериозна тема като тази, особено когато говориш за фалопиеви ТРЪБИ, посткоитален секрет и други важни неща, засягащи фертилността на жената, редно е да се изразяваме точно и да сме 100% сигурни в това,което пишем. Не съм искала от теб да доказваш нищо, просто помолих за източника Не забравяй, че тук четат и пишат не само тийнове,а и такива като мен, които с това се занимават Поздрави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си