ами всичко това е ок. но към стоте болести аз трядва да добавя една. обръщаме голямо внимание на лошото и малко на хубавото. може би съм призван за знаменосец на оптимистите, може би съм видял по-добър един лош свят. да, ама не. аз този свят съм го видял в ужасните му краски, които могат да накарат човек да спре да обича. и съм се научил на 1 - да виждам красотата. във всичко. и ме боли сърцето, че сте такива песимисти. добре, от тези болести страдат всички. добре, въздуха е мръсен. добре, щастието трядва да бъде заслужено и никой не го дава даром. но отворете очи, хора! вижте красотата на една дума, на един поглед, на едно докосване. защо трябва да съм знаменосец? защо трябва да има нужда от знаменосци? защо трябва да гледаме лошото? защо трябва да мислим че света върви на лошо? има 3 вида хора - овцете, дето вървят след стадото, черните овце, които вървят настрани. и това в което се превръщат черните овце - овчарските кучета, които показват пътя. и защо днес тези овчарски кучета спят? защо не покзват пътя на хората? защо те имат нужда от знаменосци? защо, защо защо ...