.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    tupotiq
    Guest

Iskam malko pomosht

Shte davam na kratko
    hora na 19 godini sum.upotrebqval sum treva no rqdko pusha.Problema e 4e mi predadoha 4e cqlata mahala durtite me misleli za narkoman.Ne prili4am izobshto na takuv shtot NESUM, tova me iznervq mnogo i se 4udq kakvo da napravq.mislq si 4e nqkoi ot tiq istinski narkomani tuk v mahalata go e izplqskal pred durtite a primerno tva ako stigne do ushite na nashte ozna4ava smurt i she trqbva da razbera istinata i da opravq neshtata.4udq se dali da podhojdam po mirniq na4in ili po burniq i da pre4ukam nqkoi za da razbera istinata.
    ako moje savet4e

Според мен те еб...т много яко.Кой е тоя дет ше отиде при дъртите да им обяснява къв си нарко?Така че спокс.А ако ше биеш някой почвай с тоя дет ти го е казал тва

Ako napadne6 s ubidi nqkoi ot tqh ili ako se stigne do fizi4eska razpra 6te se ubedqt 4e si takuv!nasila hubost nestava!probvai da pogovori6 s nqkoi ot tqh makar 4e i togava ne e sigurno 4e 6te ti povqrvat,za6toto ima 1 takava pogovorka-''guzen negonen bqga''(moje samo ako nqkoi ot tqh ti go e kazal v o4ite)
    A na va6te im go podmetni kato na 6ega,za6toto e po dobre purvo da go 4uqt ot teb!a ako ne6to se zapalqt im kaji da ti napravqt test i se napravi na jestoko obiden,4e ne ti vqrvat!naistna e mnogo slojno a i ot kvartalnite klukario nqma otarvane!USPEH

LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!

AmFeTcho
    Guest
    pi4 da te svetna kaji na va6te vie na koi vqrvate na narkoman4etata ili na mene we i gotoVo

Цитирай Първоначално написано от AmFeTcho
    pi4 da te svetna kaji na va6te vie na koi vqrvate na narkoman4etata ili na mene we i gotoVo
    Хахаа това ме накефи !Наистина можеш да кажеш нещо от рода... или пък "Вие на кварталните клюкари(или нещо друго) ли ще вярвате!" както казаха преди мен...
    Don't ever leave the one you love for the one you like, because the one you like will leave you for the one they love!

Град
    Somewhere in the desert
    пич разбирам те закво говориш щото и мене ме обявиха за наркоманка аз бях пробвала амфет и училищната клукарка е разбрала и разправяла че аз вече се друсам сериозно а аз всъщност само пробвах ама както и да е де - и аз това се питам:дали сега на 15ти септември като я видя и да и напукам шамарите (щото вече почва мн лъжи да говори по мой адрес) или да се направя на приятно разсеяна.....кофтито е че сега верно всички си мислят че се друсам
    НЯМА СПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ !

Фен
    Град
    ch.city
    По-добре пребий някой ,това не е шега работа
    хахах големи приятели имаш ,брат
    като 19 годишен трябва да предприемеш добра постъпка така ,че се замисли

Цитирай Първоначално написано от liebeskummer
    Според мен те еб...т много яко.Кой е тоя дет ше отиде при дъртите да им обяснява къв си нарко?Така че спокс.А ако ше биеш някой почвай с тоя дет ти го е казал тва
    да бе ,това не мога да го разбера

@amFeTcho
    Неее.... тоя номер минава само за тия под 15
    С един тест може да им докаже (на тяхните) ,че не е такъв ,но само на думи....едва ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си