.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Собствена банда...

Има ли други луди,които да искат да си имат собствена група...? Аз по принцип слушам всякаква музика и още не съм се ориентирала кво точно най-много ми харесва,но напоследък все си мисля,че би било много забавно да имам няква банда за "гаражна музичка"....е и аз да съм вокалистка...Хехе..
    Я,кажете сега-вие искали ли сте някога да правите нещо такова? А сега искате ли?А правили ли сте?

ми и на мен ми се ще ... много ясно. аз съм страшно талантлива певица , ама не познавам хора, които са в състояние да ми се навият. какви глупости говоря?? та аз не познавам нито един човек, който да свири на някакъв инструмент и да има влечение към музиката, която слушам.
    мамка му ... начи, много се нервирам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Фен
    Град
    Sofia
    estestveno 4e ima az naprimer slu6am punk svirq na kitara i sega 6te po4vam elektri4eska nadqvam se ....

Цитирай Първоначално написано от sweezy_girl
    estestveno 4e ima az naprimer slu6am punk svirq na kitara i sega 6te po4vam elektri4eska nadqvam se ....
    Еей,айде като надобрееш с електрическа-обади се

Цитирай Първоначално написано от пор
    ми и на мен ми се ще ... много ясно. аз съм страшно талантлива певица , ама не познавам хора, които са в състояние да ми се навият. какви глупости говоря?? та аз не познавам нито един човек, който да свири на някакъв инструмент и да има влечение към музиката, която слушам.
    Същия проблем,миличка имам и аз...

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sangra
    Цитирай Първоначално написано от sweezy_girl
    Еей,айде като надобрееш с електрическа-обади се
    6te se obadq dai nomer samo :P

хехее...заповядай:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=255265#255265

Фен
    Град
    Sofia
    хехее...заповядай:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=255265#255265
    AUU NE ZNAEX 4E TVA TI E NOMERA

stiga flood!

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Аз вече си имам метъл и не мога да ти хелпна
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Guest
    В гимназията си направихме кючек група с още 3 момчета и един ДЖ който ни монтира песента. Тримата всъщност измислихме един яко зле текст който се пееше нещо от сорта на "хайде всичкки пичкии в мерцедесааа, бате боби здраво върти бизнесааа(тва съм аз ама се редува с имената на другите двама лешпери), само на ръчна влиза в завоя , селски тарикат си с пички в мерцедесссааааъааъаъаъаъа ъааааъ
    Музиката я зехме от един супер безизветен абум ромски песни и отрязахме само музиката и ритмите и го пуснахме да се повтаря като добавихме сречове, свирки, и единия тарикат добави виртуозно изпълнение на тенекия от сирене. Резултатът беше трагичен но точно това целяхме противно на всички очаквания записахме и клип със домашна видеокамера, зехме на един приятел таксиджия мерцедеса (стара 190-ка със рейсинг лепенки и ръжда по калниците, перденца зарчета на орледалото и пр и пр) и го въртехме на един парркинг, а ние си залепихме златни зъби, по 5-6 от тия евтините пласмасови досущт като златни ланци, абе братя мангасарян ги измислихме много преди тях .

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Много се бях запалила по тази идея след като гледах "Шантав Петък" И си взех китара, бях почнала и уроци, но по едно време усетих, че това не е за мен... не искам да свиря, искам само да слушам китари
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Град
    Neverland
    Mnogo iskam da se nau4a da svirq na kitara,septemvri me zapisvat na uroci.A da imam grupa,dori napulno bezizvestna mi e me4ta
    Forever And One I will Miss You!However I kiss you!See you in Neverland-the place where my dreams'll come true.I love you!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Същия проблем,миличка имам и аз...
    i az se prisuedinaivam... mnogo iskam da peia ama niama kak

Фен
    Град
    в отвъдното
    ami za banda...moje, ma ne sega ina4e moga da svirq na kitara i na barabani, ma poe4e sa kefq na barabanite
    !!!PEACE!!!

Град
    В леглото на майка ти
    Аз вече си имам noisecore група. Казва се Anal Traktor и първият ни албум е вдъхновен от вас - "Teenproblem.net is for cunts!"
    And remember, xslapshotx hates you!!!

Have a nice day

Град
    София
    Слушам техно и мн му се кефа. Винаги съм сикал да стана DJ и то добър. В момента се занимавам с това, но все още никъв ме няма .
    Chainer's dark gift to a darker soul.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си