- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SEX 6OP :D
ORAA KEFITE LI SE SEX 6OPAZ,LI4NO DA,TAM IMA MNOOOGO QKI RABOTI
![]()
The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
My LifE iS PerFecT
,BuT i STilL lifE in HelL,
yes ,i lOve The DeviL
е какво ли да се кефим..магазин като магазин![]()
Хаха, е тука вече се изказа не на място (ако наистина си на 14, а не само ника ти да е такъв).![]()
Не, не съм ходила, защото не пускат под 18!!! В Благоевград бяхме на една екскурзия и с едни от моя клас открихме един Секс Шоп и вътре влязохме аз, една приятелка и един приятел и първият въпрос на продавачките беше: "Имате ли 18, нещо не ми изглежда така" и ние: "Ами почти..." и те като се разкрещяха: "Айде вънкааааа!!!". Та незнам при теб как е станала работата.![]()
![]()
![]()
Иначе преди да ни изгонят успях да хвърля едно око на стоката и имаше доста интересни неща, щеше ми се да си взема едни белезничета, но така и не можах.![]()
Ми и мен не са ме пускали в секс шоп. Нямам 18. Пък и не мисля, че ще видя нещо, което да ме впечатли толкожа много! Но направя ли годинките ще отида да разгледам хихи![]()
Мен пък ме пуснаха и продавачката даже беше много мила и ни обясни за сякви вибратори,джунджурии и разни такива..а нямам 18....аз исках да купя на приятеля ми белезници за рождения ден и затова отидох в секс шопа...беше много забавноима интересни неща,имаше някъв подскачащ пенис,движещ се сперматозоид(като играчка) ама нещицата там са доста скъпи.... белезниците с пухчета бяха към 30 и нещо си май....
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Edna priqtelka e vlizala (tq e samo na 14) i mi kaza, 4e ima interesni ne6ta. Nai se vpe4atlila ot nqkva igra4ka -spasitel, na koito kato mu stisne6 .... ti namiga... No strannoto e, 4e maika i e zavela tam...![]()
ooo ima dosta interesni ne6ta...
veselko e..
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Я вижте тук![]()
http://sexshop.bg/index.php?cPath=22_35
Oh,pyrviqt pyt kato vlqzoh v sex shop shtqh da si umra ot sram,bqhme s moq priqtel i trqbvashe da kupuvame podaryk na edin nash priqtel za NG i samo kato chuh tam magazinerkata obqsnqvashe na nqkakva dvoika za vibratorite i kak te zadovolqvali jenite...abe imah chuvstvoto,che taq jena z atva e uchila.Anyway,posle zapochna da mi izglejda kato vseki edin obiknoven magazin - za nujdite na horata.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
Ami ne, ne se kefq na Sex Shop shoto neshtata koito se prodavat prosto ne mi trqbvat![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
ми то и аз с майка ми съм влизалПървоначално написано от Анонимко
Абе ако имаш голям желание се ще си намериш някъде, къдет ще пуснат,ма нещо то4но тея магазини не ме вле4ат
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Определено някой път трябва да ида да поразгледам к'во има! Току виж нещо съм си харесала!![]()
От мнооого време се каня да си купувам белезници така че, скоро сигурно ще отида до някой секс шоп!
Глупости, с един приятел бехе некви малки когато копувахме белезници с пухкаво за подарък на една приятелка. Иначе имаше яко курове по рафтовете, даже мисля че един от тях беше по голям от моя дори
.
Xixi nay-mnol me radvat mazilcata v edno shop che nablizinko....mnoo pozleni ralti moi si skiash tam
![]()
brat m darji edno takova magazin4e i za tva vlizam i izlizam koghato si poiskam![]()
The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
My LifE iS PerFecT
,BuT i STilL lifE in HelL,
yes ,i lOve The DeviL
Ne sam hodila...no nadniknah v edin na Ilianci![]()
Не би трябвало лица под 16 години да бъдат допускани до секс шоповете.
Между 16 и 18 не съм сигурна.
Аз пък не знам sex shop, в който да не пускат под 18[уточнявам, че съм от София, ако има някакво значение]
..I won't take nothin' less then a deeper love..
Waitin' for a Miracle!
СХЕМАТА Е ДА РАБОТИш ТАМ
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Темата е стара. Има по-актуални от тази.