.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: инатът!!!

Hybrid View

craZy-gurl
    Guest

инатът!!!

Вие инати ли сте?А как мислите инатът положителна или отрицателна черта от характера на човека е?

DA JIVEE POP FOLKA!!!
    Guest
    ot nai-golemite i ponqkoga mi prechi naistina mnogo.Ama kakvo da pravi6.....priroda.Vse pak da ne zabravqme che sum STRELEC.... :P

Фен
    Град
    Вкъщи
    Az lichno sym golqm inat i smqtam, che ponqkoga tova mnogo mi pomaga, kogato iskam da postigna neshto.Inata moje da byde i otricatelna cherta, zavisi ot situaciqta..
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

Цитирай Първоначално написано от SeXy^GiRl
    Az lichno sym golqm inat i smqtam, che ponqkoga tova mnogo mi pomaga, kogato iskam da postigna neshto.Inata moje da byde i otricatelna cherta, zavisi ot situaciqta..
    е тфа е

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям инат съм и в това са се убедили всички, които ме познават по-добре. Мисля, че инатът ми е наследствен от майка ми.
    Положителна черта е, според мен, но в нормални граници, защото като всяко друго нещо и инатът в повече е излишен, защото не позволява на човекът дори поне веднъж да отстъпи, когато греши.

Guest
    Яко

Фен
    Град
    Pleven
    Mi kak da ti kaja az sam zodia Telets i sam 1/4 makedonets prosto seki koito me poznava znae4e po goliam inat ot mene nemoje da sa6testvuva
    Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!

Определоно съм инат(инатка...хихихи)

Супер фен
    Град
    София
    Присъединявам се в групата на инатите А си мисля,че понякога много помага,но понякога придизвиква безмислена неотстъпчивост

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    mi az sym MNOGO golqm inat mislq 4e v nqkoi slu4ai e polezen oba4e da ne se prekalqva

Guest
    ami az po princip sam goliam inat Nikoi ne moje da me navi na ne6to,na koeot ne sam saglasna...

Голям фен
    zavisi kakva e situaciqta.. ako znam 4e sam prava ne otstypvam po4ti pred ni6to, dokato ina4e, ami zavisi kakto kazah kakyv e spora, no ako znam 4e ne sam prava otstypvam i tfa e

Супер фен

:)

ами кат бях по малак ... много исках комп ... и така тва го пофтарах на майка ми 2 години ! и тя накрая ми зе понеже щеше да влезе в лудница аз съм супер голям инат ... не се предавам никога направо

Инат съм точно колкото е необходимо - нито много, нито малко.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Ами,всъщност то имаше ли някой тук,който да не каза,че е инат??И аз съм от този тип,ама горе-долу в умерени количества. Но съм СТРЕЛЕЦ!!!
    Look before you leap!

Голям фен
    az kazah 4e ne sam inat, smisal 4e ne sam tvyrdoglava, da prodyljavam da tvyrdq ne6to dori kato znam 4e ne sam prava

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    рак - бая

МНОГО! Толкова много, че разбивам мечтите на другите, мнението им...ужасна съм
    Иначе няма лоша черта от характера, има крайно доминираща или напротив черта - средата е "златната среда"
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Фен
    Град
    Варна
    Ами аз съм ГОЛЯМ инат
    в някои ситуации е яко ама в други напълно важи определението че инатът е "безмислено упорство"
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    рак - бая
    Взе ми думите от устата

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    oho,kakav inat sam ne e istina ama vse pak sam si zodia Oven,a i sam si takava po harakter emi inata moje da e kakto polojitelna 4erta,taka i otricatelna zavisi ot situaciata i do kakva stepen si inati6
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    в отвъдното
    Ne sym inat, no poznavam dosta takiva, koita sa mnoo uporiti i taka dosta lesno postigat celite si, no poznavam i drugi, koito sa naprao otvratitelni i ne mogat da se ponasqt
    !!!PEACE!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Soul^Fly^F
    Ne sym inat, no poznavam dosta takiva, koita sa mnoo uporiti i taka dosta lesno postigat celite si, no poznavam i drugi, koito sa naprao otvratitelni i ne mogat da se ponasqt
    Аз съм непоправим инат,но съм и мързелива и не постигам доста лесно целите си,но не съм и от тези които не могат да се понасят

of az sum mnogo,mnogo ama mnogo golqm inat,a tva ponqkoga e lo6o,drug put dobro.edva li nqkoi 6te popravi tova v men

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami ne sum golqm inat,no seki 4ovek e malko ili mnogo inat,vse pak vseki si iska ne6to...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си