.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Тема: ЛСД

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна

ЛСД

Така..Не знам какво стана с темата на Алекс, но виждам, че е изтрита - не знам защо - може да е намерил инфо, но ето какво открих аз (съжалявам, ако вече е била намерена тази информация)

ЛСД се поръчва у нас по Интернет

ЛСД е най-популярният халюциноген в България, а и по света. След като се приготви разтвор ЛСД с определена концентрация, в него се потапя лист хартия,

След като листът изсъхне, по проста математическа формула се изчислява какво точно количество от халюци-ногена е поел 1 квадратен сантиметър от хартията. После листът, върху който обикновено са отпечатани някакви цветни картинки, се разграфява и нарязва. Парченцето, голямо колкото пощенска марка, се слага под езика и се смуче.

Специалисти от НСБОП твърдят, че българи си поръчват ЛСД от чужбина чрез Интернет, като плащат за него с телефонни импулси

Разработен е през 40-те години на XX. През 60-те години е популярен сред хипигрупите. ЛСД се поглъща като малки квадратчета хартия, пропити с течност, като таблетки или капсули. Ефектът настъпва около 30 ми нути след приемане и може да продължи около 12 часа..

Предизвиква зрителни халюцинации с много интензивни цветове,, изкривени образи и "движение" на неподвижни обекти.

Продължителната употреба води до преживявания, описвани като "спомени" за халюцинациите. ЛСД не създава физическа зависимост. Употребата му рядко води до смърт. По-вероятно е да се случи инцидент, докато употребилият е под въздействието на халюцинациите.
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    ПОлезно..
    и интересно
    и вредно

navremeto bqh mnogo navita da probvam, oba4e ve4e vzeh da se otkazvam
    Let`s fly away up high, from here to paradise, the sky is glad to see both of us together

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Цитирай Първоначално написано от Loreena
    Е ти това гледай да направиш - да пробваш
    Знаеш ли за колко случай на смърт след употреба на ЛСД знам и то не измислени истории, а това се е случило с познати на мой приятели

Град
    На майна-си-райна
    HE HA ЛСД

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    HE HA ЛСД
    Вместо ЛСД ползвайте креатин+глутамин+BCAA.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    То физическа зависимост може да няма ... ама психическата е също толкова опасна..

Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    То физическа зависимост може да няма ... ама психическата е също толкова опасна..
    Ами да.Говорим си снощи с едни приятели за ЛСД и те ми казват "Баси гадното - представи си са, че под катерушката виждаш вода и решаваш да скочиш с главата надолу - директно умираш".Ние бяхме на едни катерушки да си говорим.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
    Цитирай Първоначално написано от Loreena
    Е ти това гледай да направиш - да пробваш
    Знаеш ли за колко случай на смърт след употреба на ЛСД знам и то не измислени истории, а това се е случило с познати на мой приятели
    V bg niama lcd

Супер фен

:)

Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    HE HA ЛСД
    Вместо ЛСД ползвайте креатин+глутамин+BCAA.
    хахахахаха таурина каде го забрави ? а за макс ефект .... нека земат 4 мг клен.. ефекта ще е ...

natural
    Guest
    [/quote]
    V bg niama lcd [/quote]

Lyje6 se mom4e.V Bg moje6 da si nameri6 mn dobro LSD. Prosto trqbva da poznava6 hora...Tva 4e prez Bg ne prenasqt LSD, ne im pre4i na horata da si sintezirat sami...Az li4no imam poznati, koito si sintezirat v svoite "laboratoriiki". Ot LSD ne se umira, ot haliucinaciite, koito sam si syzdava6 - da, no ot samoto ve6testvo - ne. I razvalqneto na psihikata sled 4-5 pyt ti e garantirana!Mnogo blizyk priqtel be6e vzel na4i pyrvo 1 karton4e, sled tva karton4eto na priqtelkata mu(za6toto tq ne iska6e) i posle be6e izql dovolno koli4estvo gubi...Efekta be6e 6 meseca v djunglata...reduvahme se s o6te nqkolko priqteli da hodim v tqh da go pazim...a za kakvi haliucinacii stava vypros, napravo ne iskam da si spomnqm...za tova LSD nai- dobre nikoga da ne se poema, ili ako tolkova mn iska6, trqbva da si siguren v sebe si, 4e go iska6 ne zaradi "da vidq kakvo e" i da si sys stabilna psihika, za6toto ina4e bad trip-a ti e v kyrpa vyrzan, a ot tam natatyk i psihikata ti otiva na kino..

Guest
    of bahti .. edni ot kompaniqta mi zeha i mega halucinacii che cigani gi gonqt i nekvi takiva.az sashto mn iskam da zema obache nestaa shtoto sam bila mn malka i ne iskali da me razvalqt.daite mi nekva ideq kak da si namerq

Фен
    Град
    anywhere but here
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    of bahti .. edni ot kompaniqta mi zeha i mega halucinacii che cigani gi gonqt i nekvi takiva.az sashto mn iskam da zema obache nestaa shtoto sam bila mn malka i ne iskali da me razvalqt.daite mi nekva ideq kak da si namerq
    ti dobre li si? ne se zahvashtai, nali prochete za kakvo stava duma, zashto ti e da vzimash toq shit halucinaciite sa mnogo gadni, napravo ujasqvashti daje, ti prez tva li iskash da preminesh?
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Град
    Milky Way galaxy, planet Earth
    За разлика от пове4ето други халюциногени, които съм опитвал, ЛСД НЕ МИ ХАРЕСА.
    Защо ли, ами първо- хваща доста по- слабо от гъбите или от ДМТ, но за сметка на това при4инява т. нр "ехо ефекти" дори месеци след един единствен картон... както си седиш и 4акаш някъде , или пък като се събудиш от следобедна дрямка и усещането за трип се появява отново, все едно си на абсолютно непознато място... не 4е е неприятно, но определено е коварно..

мога да добавя още, 4е към ЛСД не се развива нито физи4еска , нито психи4еска зависимост, но е строго противопоказно за хора, които имат в рода си роднини, дето страдат от псих. заболявания.

п.с. употребата на т. нр. халюциногени е противопоказна в детско-юношеска възраст поради незавършилите процеси на оформяне на ли4ността.

В интерес на истината, в културите на племената, при които употребата на халюциногени е традиционна, тя по4ва да се практикува като елемент от ритуалите за придобиване на пълнолетие... това би следвало да спомогне да си направите някои изводи..

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от patilan420
    Защо ли, ами първо- хваща доста по- слабо от гъбите или от ДМТ, но за сметка на това при4инява т. нр "ехо ефекти" дори месеци след един единствен картон... както си седиш и 4акаш някъде , или пък като се събудиш от следобедна дрямка и усещането за трип се появява отново, все едно си на абсолютно непознато място... не 4е е неприятно, но определено е коварно..
    на мен па тфа за бедтрипчетата са ми го казвали за гъбките
    че става така...както и да е, интерес и желание
    да пробвам със сигурност имам...ма ше почакам
    да порасна малкоае поне на 16-17 да стана
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    Цитирай Първоначално написано от patilan420
    на мен па тфа за бектрипчетата са ми го казвали за гъбките
    че става така...както и да е, интерес и желание
    да пробвам със сигурност имам...ма ше почакам
    да порасна малкоае поне на 16-17 да стана
    pi4 toia karton deto ti si go ial sigurno e bil nekuv bg shit...edin friend donese zverskite kartoni ot ispania...e naima takuf film...
    a i murderdoll kazva se badtrip

Супер фен
    Град
    така де бедтрип имах предвид
    важното е че сме се разбрали не тфа
    че тря се върна ф 1 клас

dfsd
    Guest
    Oo da be ot LSD-ta nqma nikvi qki use6tania

Град
    На майна-си-райна
    Я, някой ми е възродил темата

Супер фен
    Град
    e posledno qko li e ili ne e qko ebati)

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dfsd
    Oo da be ot LSD-ta nqma nikvi qki use6tania
    daaaa be uspeh...shot si popadnal na shitec...hah

Фен
    Град
    sofia
    ne sam probvala,no ne bih otkazala,kakvoto i da mi kazvat

Hofman
    Guest
    E puk az sum probval i pusnah 2 temi interesno mi beshe kolko hora v BG sa probvali istinski karton.E pa batko NQMA 2-o takova neshto i wi kazvam ne probvaite ne e oferta )) ako iskate trip oreh4eta tam gubi DMT sekvi drugi no ne i LSD pone dokato ne minete 18.

Hofman
    Guest
    A nai interesno mi e poznavate li hora ,izjivqli BADTRIP ?
    Mojete li da opishete razlikite v nastroeniata im i v na4ina na jivot ?
    Koga sa wi haresvali powe4e predi ili sega i bixte li im pomognali ?
    Az li4no imam edin priatel koito beshe zel karton,ne znaeshe za kakvo stava vupros no po tova vreme drusashe si4ko :P i posle si hvana edna macka iii .... vqrno badtripa ne beshe golqm ama se pak i onaq patka vednaga sled nego mu naprai jivota smeshen.Bixte li postupili kato neq ????

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hofman
    ... ako iskate trip oreh4eta tam gubi DMT sekvi drugi no ne i LSD pone dokato ne minete 18.
    брато от Ли4ен опит ти го говоря, ДМТ е много по-яко и много по-лудо от ЛСД

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си