Така..Не знам какво стана с темата на Алекс, но виждам, че е изтрита - не знам защо - може да е намерил инфо, но ето какво открих аз (съжалявам, ако вече е била намерена тази информация)
ЛСД се поръчва у нас по Интернет
ЛСД е най-популярният халюциноген в България, а и по света. След като се приготви разтвор ЛСД с определена концентрация, в него се потапя лист хартия,
След като листът изсъхне, по проста математическа формула се изчислява какво точно количество от халюци-ногена е поел 1 квадратен сантиметър от хартията. После листът, върху който обикновено са отпечатани някакви цветни картинки, се разграфява и нарязва. Парченцето, голямо колкото пощенска марка, се слага под езика и се смуче.
Специалисти от НСБОП твърдят, че българи си поръчват ЛСД от чужбина чрез Интернет, като плащат за него с телефонни импулси
Разработен е през 40-те години на XX. През 60-те години е популярен сред хипигрупите. ЛСД се поглъща като малки квадратчета хартия, пропити с течност, като таблетки или капсули. Ефектът настъпва около 30 ми нути след приемане и може да продължи около 12 часа..
Предизвиква зрителни халюцинации с много интензивни цветове,, изкривени образи и "движение" на неподвижни обекти.
Продължителната употреба води до преживявания, описвани като "спомени" за халюцинациите. ЛСД не създава физическа зависимост. Употребата му рядко води до смърт. По-вероятно е да се случи инцидент, докато употребилият е под въздействието на халюцинациите.
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE