.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Клонинги

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

Клонинги

Гледах "Островът" и ми дойде тази идея да ви питам какво мислите по въпроса с клонингите. Общо взето въпроса стои така. За скромната сума от $5 милиона бихте ли си осигурили безсмъртие. Как ? Еми правят ви клонинг, който се явява нещо като ваша застраховка. Ако стане нещо с вас, примерно някой инцидент и ви трябва орган или друга част от тялото, режат клонинга ви и сте като нови. Та вие бихте ли си "купили" безсмъртие

Супер фен

:)

хахаах е по голяма глупост не бях чувал ?!? за кво ми е безсмъртие ? да се мъ4а тук ? В ТОЗИ АД ?!? а и голям праз че ще имам резевни части те ще ми послужат сигорно кат стана на 90-100 години !много е трудно да се бори човек с времето ... то е просто невъзможно а и престави си да те нараняват хота 100 години и да знаеш че сичко пак и пак ще се повтори ... сигорно няма да искаш да живееш повече

Guest
    А представи си един ден да дойдат некви и да ти кажат - Сори бате ама трябва ти земем черния дроб щото ти не си истински а само копи-пейст .

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    е точно безсмъртие не, ама едно 60-70 години отгоре...които са напълно достатъчни де.

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    А представи си един ден да дойдат некви и да ти кажат - Сори бате ама трябва ти земем черния дроб щото ти не си истински а само копи-пейст .

ами ще бъде забавно хахахаха

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    е точно безсмъртие не, ама едно 60-70 години отгоре...които са напълно достатъчни де.
    сигорен съм че само кат се погледнеш в огледалото ... и като знаеш че устните са ти са се нацепили и напукали и набръчкали ... така че не стават и за 1 хубава целувка ... сигорен съм че ще се откажеш от тея години ...

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    В този филм се доказа, че, клонинги или не, те остават живи същества.Умъртвяването и измъчването на живи същества са против моите принципи.Не бих платил и стотинка, само и само да остана жив по-дълго, дори и да съм най-богатият човек на света.Да клонираш някого е нещо ужасно - така нараняваш самото същество, когато разбере какво е всъщност - че не е човек, че няма права в "човешката" общност, че не може да съществува заедно с другия...Против клонирането на цял човек съм, да, но се замислете::
    Ако започнат да се клонират само органите, които ни трябват, за да оздравеем, а след това се отстрани заразата, така ще е мн по-добре, защото това е само един орган, а не мислещо същество!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Фен
    Град
    V kosmosa!

hmm

Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    В този филм се доказа, че, клонинги или не, те остават живи същества.Умъртвяването и измъчването на живи същества са против моите принципи.Не бих платил и стотинка, само и само да остана жив по-дълго, дори и да съм най-богатият човек на света.Да клонираш някого е нещо ужасно - така нараняваш самото същество, когато разбере какво е всъщност - че не е човек, че няма права в "човешката" общност, че не може да съществува заедно с другия...Против клонирането на цял човек съм, да, но се замислете::
    Ако започнат да се клонират само органите, които ни трябват, за да оздравеем, а след това се отстрани заразата, така ще е мн по-добре, защото това е само един орган, а не мислещо същество!
    sylgasna sym sys vsi4ko, osven tova za organite. Po moe mnenie i tova ne e koi znae kolko moralno, v kraina smetka nie sme hora, ako me blysne kola i tryan da umiram napraoo da si umiram ne mi trqbvat "rezervni 4asti". T'va e moeto mnenie!!

celta opravdava sredstvata!

I az gledah filma (btw mn mi haresa)! No az ne bih si kupila po-dulug jivot. Kolkoto mi e daden- tolkova. Az dori sega ne iskam da jiveq do 100 godini naprimer da stradam ot svqkakvi bolesti i da sym v tejest na blizkite si. Nali znaesh: Umri mlad, budi krasiv trup Tova v ramkite na shegata razbira se. Ne iskam kloning- az sum unikat sama po sebe si i she e kofti da ima oshte nqkoi kato men :P

Град
    варна
    E,искате ли да чуете нещо компетентно? За сега се "клонират", просто казано само органи. След някой открития, най-важното от които за стволовите клетки, стана възможно създаването на органи от микробиолозите. Обясних го максимално просто, така че запознатите с материята да не ми се сърдят. Аз самата съм писала реферат на тази тема, така че ако някой иска инфо може да ми пише, за да се светне по въпроса.

Супер фен

то за тва сега повечето по навътре лекари мислят как да се преборят с най убиващите болести а не с клонирането не е ли по лесно просто да не сме болни и да не се скапваме от към здраве от колкото постояно да се кърпиме с отделни части а?

аз наскоро чух че живота на секи човек зависи много от това дали се е хранила добре майката ! ако тя се храни по спецялна диета със спецялни храни ще се овеличи живота на самото бебе много !ако цял живот човек се храни както трябва и спортува редовно ще живеее много по дълго и много по добре !

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    neznam...az li4no ne bih si napravila kloning samo za da si garantiram dylgoletie gadno e...kolkoto mi e pisano-tolkova nadqvam se 4e dotogava medicinata 6te e dostaty4no naprednala 4e da napravi jivota ni po-dylyg i bez kloning4eta

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Голям фен
    Град
    София
    В пзрвия момент си казах-Еми разбира се само за безсмъртие мечтая.Но не е ли малко подло да създаваш същество само и само да те снабдява с органи нима то няма да води нормален живот.
    В смисзл начина ми се вижда гаден така както го описваш!Но сега ме запали по тоя филм!Ще го гледам
    Иначе попринцип мечтата ми е да съм безсмъртна
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Повече от фен
    Пффф много ясно че не!Ако е трябвало да ме блъска кола и да пукна не съм аз тази,която да промени това.Отгоре на всичкото да използвам човек като парцалена кукла и да си късам от нея и да си ги съшивам?Това е нечовешко и ако някой го направи значи е влюбен в живота си избягал от психиатричната клиника манияк...

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !

Re: hmm

Цитирай Първоначално написано от lady_p
    sylgasna sym sys vsi4ko, osven tova za organite. Po moe mnenie i tova ne e koi znae kolko moralno, v kraina smetka nie sme hora, ako me blysne kola i tryan da umiram napraoo da si umiram ne mi trqbvat "rezervni 4asti". T'va e moeto mnenie!!
    Аз пък не съм съгласна с тебе.И мисля, че това го казваш единствено за да се изкараш по морална от другите.Защото ако тебе те блъсне кола примерно(незнам на колко години си) ама на 20 , когато не си преживяла почти нищо(да чукна на дърво) и разбереш, че можеш да си спасиш живота единствено като ти присадят клониран орган... какво искаш да ми кажеш, че ще откажеш и ще умреш ли?Я се замисли следващия път преди да пишеш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си