Цитирай Първоначално написано от morsmordre
В този филм се доказа, че, клонинги или не, те остават живи същества.Умъртвяването и измъчването на живи същества са против моите принципи.Не бих платил и стотинка, само и само да остана жив по-дълго, дори и да съм най-богатият човек на света.Да клонираш някого е нещо ужасно - така нараняваш самото същество, когато разбере какво е всъщност - че не е човек, че няма права в "човешката" общност, че не може да съществува заедно с другия...Против клонирането на цял човек съм, да, но се замислете::
Ако започнат да се клонират само органите, които ни трябват, за да оздравеем, а след това се отстрани заразата, така ще е мн по-добре, защото това е само един орган, а не мислещо същество!

то за тва сега повечето по навътре лекари мислят как да се преборят с най убиващите болести а не с клонирането не е ли по лесно просто да не сме болни и да не се скапваме от към здраве от колкото постояно да се кърпиме с отделни части а?

аз наскоро чух че живота на секи човек зависи много от това дали се е хранила добре майката ! ако тя се храни по спецялна диета със спецялни храни ще се овеличи живота на самото бебе много !ако цял живот човек се храни както трябва и спортува редовно ще живеее много по дълго и много по добре !