- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- LIUBIM SMS
moje da ima sa6tata tema no se izvinqvamnapi6ete nqkolko va6i liubimi smsi,prateni,prateni na vas nqma zna4enie
Toчка 1 от правилника.
Благодаря.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Сълза подир сълза се рони,по дланта се стичат капки от любов,тъй нежни,беззащитни се сливат със суровата пустош.Още миг,ще се отрони и последното кристалче,далечен спомен ще си вече ти,но уви,не мож тъй лесно сърцето да забрави,душата да прости.Ти самотен пламък си във мене,прогаряш и последната надежда за спасение...
Авторско е...
damm temata se povtarqinache az imam mnogo liubimi....
![]()
ami toq az sym go pra6tala i go obojavam tozi sms trqbva da si bil roden prez dyjdoven den,za6toto nebeto e plakalo,4e gubi nai-krasiviq si angel![]()
![]()
![]()
ami toq az sym go pra6tala i go obojavam tozi sms trqbva da si bil roden prez dyjdoven den,za6toto nebeto e plakalo,4e gubi nai-krasiviq si angel![]()
![]()
![]()
Edin den ti shte doide6,
No shte bade ve4e kasno,
Az she gniq v nqkoi grob studen,
Shte celuva6 bukvi vmesto ustni,
Shte pregra6ta6 krasta vmesto men!
Pred portite na hrama bql,
chiito dvori zid ograjda,
stoeshe prosqk pochernql.
Ot glad i jajda stradashe toi.
Hlqb moleshe glasyt mu slab
i skryb go mycheshe jestoka,
che nqkoi kamyk vmesto hlqb
be hvyrlil v praznata mu shepa.
Taka te moleh nqvga az
za obich chista i golqma,
taka vyznagradi i ti
nadejdata mi chrez izmama.
I CAN'T GET NO SLEEP
eto moq axaxaxaxa
AZ SUM TUK, A TI KUDE SI?
AZ SUM TAM SAMA, A TI SAM LI SI?
AZ TE OBI4AM, A TI OBI4A6 LI ME?
AZ TE BAZIKAM A TI VURZA LI SE????
Ще дойде ден когато ти ще съжаляваш за две очи потънали е сълзи,за две ръце които нежно са те галили и за едно сърце което ти разби!!!
Извинявай,но не ти ли се зави свят да ми се въртиш постоянно в главата?!
Когато нямам нищо да ти казвам,когато се усмихвам през сълзи,когато те обичам но не ти го казвам,то знай че искам да си вечно с мене ти!!
Погледни звездите и се замисли...ще ме забеавиш знам,ще ме намразиш знам но моля те помни хубавите мигове и целувките дори!!
Сълзи се спускат по моето лице,а душата ми мълчи.Защо?защо те обича,а не може да го изрече,затова тя ти пише и без думи ти казва Обичай ме и ти!!
аиде за сега толкова...по късно пак
*Знаеш ли?Баща ти е бил крадец,защото когато си се родил е откраднал всички звезди и ги е събрал в очите ти!
*Снощи пратих един ангел да те следи,но той се върна и каза че не може да следи друг ангел!
*Не се целувай пред входната врата,защото любовта е сляпа,но съседите не са !
*Не съм добра по математика ,но аз+ти е е = 69?
*Ако винаги когато си помисля за теб пдаше по една звезда,то сега луната щеше да е сама!
*I have two eyes to see you
I have two hand to touch you
I have two lips to kiss you
but I have only one heart to love you!
*Когато аз загубя теб,то и ти ще загубиш мен,но ти ще загубиш повече,защото мен ме обичат всички,а теб никой няма да те обича така както те обичах аз!
*Ти сега спинкаш,но аз ще дойдав съня ти,щете погалянежно по лицето,ще ти целуна нослето и ще ти кажа пред лицето,че ти си ми в сърцето!
*Макар,че ти не си до мен,че времето ни дели,ти знай че винаги си в мен и в моите мечти!
*Любовта значи да имаш небето,а да искаш само една звезда,да имаш морето,а да искаш само една капка,да имаш целия свят,а да искаш само един човек!
*Ще изглеждаш чудесно ако свалиш 2 килограма!Според мен дрехите ти тежат точно толкова!
*Не се влюбвай в косите-те побеляват!
Не се влюбвай в очите-те лъжат!
Не се влюбвай в лицето-то привлича
Влюбвай се в сърцето-то вечно обича!
*Ако е вярно,че когато човек умира вижда най-хубавите неща от живота си,то трябва ли да умра за да те видя?!
Luobiq mi sms,koito sa mi pra6ta li LP_girl_14 go e napisala :Не се влюбвай в косите-те побеляват!
Не се влюбвай в очите-те лъжат!
Не се влюбвай в лицето-то привлича
Влюбвай се в сърцето-то вечно обича! a tozi koito sum pisala e prosti4ak : Obicham te...
Someone told me love will ALL save us.
But how can that be, look what love gave us.
Admin-Coki:
При още един аватар с размерите на последния, няма да имаш право да ползваш такъв!
ei momi4e pls maxnito toq avatar ORGOMEN E! AUUUU A SMS-A E MN GOTINПървоначално написано от WiLd RoSe
![]()
Аз се чудя какво става със страницата а тая цял wallpaper сложила за аватар
--
If you want to fuck the sky
you must learn your dick to fly![]()
Ei ai da namali6 t0q "Avatar"
shte bada angel v noshta
shte bada tvoqta zvezda
i shte me chakash kato lqtoto-dajda
shte chuvash samo moq glas
idalech shte bada az
i shte proshepnesh tiho samo ostani...
e moje da nee mnoo huu aam e otmen ne za drugo...
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
ako ima pat koito da vodi kam sarceto ti,az shte go namerq,
ako imaprepqtstviq po nego az shte gi preodoleq,
a vlqzali s obich shte go darq...
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
Pi6a tezi,koito sum polu4avala:![]()
1.Bolqt li te krakata?Pitam,za6toto postoqnno hodi6 v mislite mi.
2.Predi mnogo,mnogo godini Bog izpratol 10 angela na nebeto,edin ot tqh padnal...udari li se?
3.Ne zakusvah,za6toto misleh za teb!Ne obqdvah,za6toto misleh za teb.Ne spah,za6toto bqh gladen!!!![]()
Ti shte doidesh,no shte bude kusno
shte namerish samo grob studen,
shte celuvash kamuk vmesto ustni,
shte pregrushtash krusta vmesto men !!
Sega e moqt red da sam jestoka,
sega e moqt red da kazvam NE,
da ne vijdam i proklinam,da mrazq munichko pone!
Sega e moqt red da te udarq,
sega e tvoqt red da te boli,
sega neshtata sa razlichni
ne sa tui kakto sa bili!
Sega ne az,a ti me vikash,
no vsichko svurshi razberi !!
![]()
![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
az jiveq,za6toto jivee6 i ti.az sym 4ovek,za6toto 4ovekyt za mene si ti.moeto 6tastie s tvoto ime nari4am,za6toto ti sy6testvuva6 i az te obi4am![]()
![]()
![]()
Помолих Господ за цвете-той ми даде градина
Помолих Господ за вода-той ми даде океан
Помолих Го за ангел а той ми изпрати теб![]()
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
Интересно,това не беше ли от песента на Слави - Само Остани ?????????Е не знаех,че във форума влизат и текстописците на Слави!Първоначално написано от SHTE_Te_HVANA
![]()
![]()
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who cares!!!
Reach out and touch faith!
този ме уби:
кво става, ве лице?
прасе да беше, щеше се обади да грухне
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Mainata ti obich moq, ti ne si dobre
kato men jena shte sreshtnesh samo che neznam kade,
shte me tarsish obich moq, ama ne sega a kogato zad zavoq vidish mi garba,mainata ti obich moq vichko be do tuk, i ot utre obich moq shte me chuka nqkoi drug!
Nalagalo mi se e da go prashtam daje
i..
Trqbvashe mi sekunda za da te sreshtna, minuta da te zabeleja, chas za da namerq neshto v teb, den za da te haresam, mesec za da te obikna, a sega edin jivot nqma da mi stigne za da te zabravq!
хахахахахахахахахахахахах ахахаха така не се бях смях сигорно от години !!!!!!!! по дебилен смс не бях виждал !!!Първоначално написано от пор
иначе моя е ...
Zashto pravish taka s men? V momenta se izmachvam, zashtoto ne si do men
и
Kade si obich moq,syrceto mi trepti.Ela i celuni me,predi da izgori!
и
Tseluvam te i ti politash.Dokosvam te i ti zalitash.Obicham te i ti izlitash i pri mene dolitash.
и
Pisha ti kratko celuvam te sladko bez podpis bez data napravo v ustata!!!
Ми последния,който ме изкефи беше,цитирам :
"Айде ма,сачма,пуснахме корени да те чакаме"-от една приятелка![]()
Друг любим :
"Скъпи,тъпи.Днес се блъснах в шкафа и реших да ти драсна 2-3 лафа.Ти си ми на сърцето като разпльокан домат на шосето.Твоят портрет виси в моя клозет.Никога няма да те забравя,защото не мога да те запомня.Много целувки от скъсаните ми обувки.Обичам те!" - когато го прочетох в тел. на въпросната приятелка просто при първи прочит паднах от смях и веднага го преписах![]()
![]()
![]()
Kogato slunceto zaleze i svetne neboslova ti pogledni na gore i kolkoto zvezdi prebroish tova e tvoqta liubov kum men.A vsi4ki ostanali moqta kum teb :P
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...