.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: LIUBIM SMS

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Бате акам в момента! - тоя нема да го забрава.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Град
    in the darkness
    Когато четеш този sms ми дължиш една целувка ако го запазиш едно ебане и ако го изстриеш и двете

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Олеее ама те са много но ето три особенно любими
    "Вече седми ден наши коли извозват сополиви кърпички от кофата пред блока на вашата приятелка...СПЕШНО спрете да й се сърдите, защото сметището изнемогва...:>>"
    "Подготвила съм ти рецепта - раздяла по сицилиански в горчиво-кисел сос: 200гр недоверие, 3 чаени чаши сълзи, 2 глави лъжливи обещания и..изневяра на вкус"
    "Не питай защо те обикнах още от първия ден, а питай ако те загубя какво ще стане със мен.."
    ами това е :>>>
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Guest
    Celuvki!Prosti mi 4e sunuvam samo teb-dokosni me za da ne umra!

Guest

*tozi sms e za da me ima,kogato me nqma,za da ti govorq,kogato malcha,za da sme zaedno,kogato sme razdeleni,za da znaesh che te obicham,kogato ne ti go kazvam!!(az sam go prastala)
    *ti si parvoto momiche koeto probodi sas strela sareceto mi i go napravi nesposobno da obicha druga zashtoto obicha samo teb!(na mene sa mi go prastali)
    *badi shtasliva!neka tvoqta usmivka ne sliza ot liceto ti.neka tq da ogrqva nakoi drug!blagodarq ti che me nauchi da obicham,blagodarq ti che me promeni!(e toq sms nikoga nqma da go zabravq,zashtoto e ot bivsheto mi gadje!)

:P

blagodarq vi na vsi4ki straxotni smsi ste napisali

1.ViNagi se Celi V LuNata,Taka dori i dA Ne UceLi6 6te Si SreD ZVeZdiTe
    2.KoGaTo LuNaTa IzGrEe PreZ DeNq, KoGaTo ZveZdiTe S rUka UloVq ToGaVa I az 6te PoTuNa v ZaBRaVa i Na6aTa luBov 6te IzoStaVq...
    3.MiLi4Ko IskaM Da Ti KaJa Ne6tO mnoGo VaJno....MmM...Emi...TakoVa...Obi4KaM Te Stra6NO MnoGo milo....

Da imash nebeto,a da jelaesh samo edna zvezda.Da imash moreto,a da iskash prosto kapka voda.Da imash celiq svqt a da jelaesh samo edin chovek!
    Nz dali nqkoi go e pisal tozi spomen za6toto ima dosta no na men mi e lubim!

Dve dumi karat syrceto mi da bie byrzo.Dve dumi mi zavurtat glavata.Dve dumi:Obicham te!

Morqkut mechtae za sinioto more.Pilotut mechtae za sinioto nebe.A moqta mechta e da zavladeq teb i tvoeto sarce!!
    Kogato vidish cvete, v nego vizhdash men, kogato go dokosvash, dokosvash men.
    Az te vikah, no ti si trugna, az plakah, no ti ne se oburna, edin den te zabravih, a ti se vurna!!!

Фен
    Град
    Varna
    as mn sa kefq na averkite si da im izbuhvam s toz

Mislih mNogo za teb,za men za nas,i re6ih da sk1same .........4ar6afite ot sex
    [Admin-Coki:
    системно използване на няколко снимки с неподходящи размер.
    /забрана за ползване на такъв - 2ра
    / 3-то нарушение с неподходящ размер на аватар
    / забрана на ползване на такъв

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Tova e va6ia mobilen operator.GSM-at vi pre4i na mrejata.Molq ostavete go na zemqta i go udarete s ne6to tejko.Blagodarim vi!
    Imah surce,no sega to e tvoe.Imah misli,no ti gi prevze.Imah svoboda,no ti mi q otne.Jivqh v svqt na me4ti,no sega moqt svqt i moqta me4ta si ti
    Dmata s gadjeto sme v idealnata harmonia.. toi me obi4a.. i az se obi4am
    Mnogo se izvinqvam,no 4ovek ne moje da miri6e kato teb Ne i ako e jiv
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    13131313131313131313131313131....ебе ти се та 2 не виждаш!

I sinteziraiki pantonomikata na paradoksalnata antipologiq i baziraiki se na solidna fondamentalna praktika shte buda kratka - Obichkam te :P
    Lubovta e chuvstvoto koeto chuvstvame kogato pochuvstvame che chuvstvame neshto koeto do sega ne sme chuvstvali
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

Супер фен
    mi tova sa 2 SMS-a koito toi mi gi prati edin sled drug, no az sq gi napisah i svurzah kato edin
    "Ti si nai-cennoto,koeto imam,za teb jiveq i neiskam da me napuska6! Obi4kam te slun4ice moe,pravi6 skapaniq mi jivot - mnogo rozov{}{}{} Jelaq teee mnogo!"

Imam o6te edin kup takiva podobni sladurski i mili SMS-a

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Kazah li ti dnes:Obi4am te?6te ti go kazvam i pokazvam oshte bezbroi pyti.Obi4am te!

Nai-prekrasnoto neshto za men e da sym do teb.Obi4am te mili4ko!

Vednyj nesto se slu4i s men.Tova be nai-sladkoto ne6to na sveta.Be fantaziq,sbydnata me4ta.Tova be denqt v koito to sreshtnah.

Slynchice prekrasno iskam te ujasno pak do tebe da se gushna,nejni dumi da ti shushna
    I oshte ...
    Ako mojeh da izbiram kade da se rodq .. bih izbrala da sym edna tvoq sylza .. da se rodq v ochite ti .. da dokosvam kojata ti,da sym blizo do syrceto ti i da se razbiq v ustnite ti
    This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си