- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За Форума?
Защо сте във този форум? - защото изкам да помагам на който мога,да чета малкото останали интересни за мен теми,а и тук се обменят различни гледни точки и хората имат различно мислене...интересно е
Защо той ви привлече и се регистрирахте? - защото е тинайджърски форум.Тук съм получила изключително много полезна информаця...от сайта,от статиите в него,от самия форум.Харесаха ми и хората в него
От колко време сте тук(някои имат и други регистрации,за това питам)? - 1 година и половина
Ако искате да кажете и друго - давайте
Искам да кажа нещо по повод разделението на стари и нови потребители.Има го така е.Просто форума се промени.Както каза Герито има много малки потребители,и по-малко по-големи и опитни.Тези потребители,които не влизат вече бяха много полезни,а и хората във форума бяха по-малко и за това сега се получава така.Аз не говоря за новите,че не са готини,а просто дали са толкова полезни за форума и какви са има мненията тук...а не какви хора са...в такъв смисъл.
Също искам да кажа,че много се впрягате.Някой казал нещо и веднага да се отговори...и съответно да стане флууд...тъпо е.Всеки си има мнение...нека,който иска да коментира твоето мение - негова си работа...няма лошо в това.Като искаш да критикуваш някой - давай![]()
Другото което искам да кажа е да поздравя администраторите за страхотната работа по сайта,за статиите,за учителя и въобще за подобряването и разширяването на сайта![]()
Da,saglasna sam,4e e taka.Първоначално написано от GeRyTo
No nqkak si e gadno...vse pak tova e mqsto,kadeto trqbva da si pravim kupona ,da pomagame na horata,kogato imat problemi,a ne mqsto ,kadeto da kazvame"ti si smotan flooder,a i si tuk ot nqkolko" meseca.Da,az sa6to super mnogo se nervq na bezsmislenite postove v SERIOZNITE temi,kadeto naistina e adski tapo da se ligavi6,no ne biva avtomati4no da se otri4a nqkoi nov,samo za6toto e otskoro tuk.Da,mnogo malki ima,no ne vsi4ki sa takiva i e kofti,kogato vijdam postoqnno takiva konflikti
btw:GerYto,nqmah vpredvid teb,kogato kazah,4e nqkoi useri izolirat po-novite![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Радвам се, че все пак сте ме разбрали.
Ще видите обаче, някой от по новичките юзъри, че след някоя друга годинка във форума, след като и вие улегнете ще мислите по същия начин като мен и някой други хора. Не искам нищо лошо да кажаПросто, както вече казах, има лека разлика във възрастта, а от там в мисленето и интересите
![]()
Спирам да се обяснявам и да флъдя :P
In such ugly times, the only true protest is beauty!
aahahaha...kak stavat neq raboti ne znamПървоначално написано от GeRyTo
![]()
anyway
Vyv forumyt sym za6toto imah momenti na leka depresiq kogato zaminah za UK...i priznavam si 4e malko ili mnogo forumyt mi pomogna da gi preodoleq...tai de..dava6e mi vyzmojnost da kontaktuvam s bulgari..
registrirah se za6toto mi haresa 4ervenata liniika koqto ti pokazva kolko si naprednal s mneniqta..:P~
ne sum tyk ot mnogo vreme..ne znam dali ima daje godina..a bqh se otkazal vednaj i ne bqh pisal blizo 3 meseca..ama sq re6ih pak da filosofstvam..:>
Първоначално написано от AvLee_hah
!!!PEACE!!!
Защо сте във този форум? - Защото ми е по-интересен от другите форуми , които съм виждала![]()
Защо той ви привлече и се регистрирахте? - Защото ми БЯХА интересни темите и реших да си полафя с хората....
Защо сте тук от няколко години,и не сте се отказали от форума? - Пристрастих се![]()
![]()
От колко време сте тук? - Ония ден стана 1 годинаСамо тази регистрация имам
![]()
Ако искате да кажете и друго - давайте - Искам да кажа че за мен няма разделение на потребители преди 2005 и след 2005.Нямам представа дали това е нужно , но щом някои го чувстват така ...