- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За Форума?
Защо сте във този форум?-Амии...Ха!И аз нз...За убиване на времето най-вече,намират се и тук-там интересни теми...Плюс тва се радвам ако мога да помогна на някого с нещо.;Pp
Защо той ви привлече и се регистрирахте?-Ох,аз доста дълго време влизах понякога да чета,без да съм регистрирана и един ден просто реших да се регна.
Защо сте тук от няколко години,и не сте се отказали от форума?-Защо да се отказвам?!Това е просто форум-обсъждат се теми и различни хора споделят разни болежки и проблеми. ;] Ако не те кефи-спираш да го посещаваш и END!
От колко време сте тук(някои имат и други регистрации,за това питам)?Хмм...Може би знам и чета форума от август-септември 2004.
Ако искате да кажете и друго -Не разбирам защо някои хора се оплакват от сегашното състояние на форума,сегашните useri и т.н. Мисля,че прекалено много се вживяват.Хора,ако не ви харесва-просто не влизайте!![]()
Пропуснах да кажа,че и мен изобщо не ме кефят игрите и просто не се занимавам с тях.Не ми правят кой знае какво впечатление.;][/b]
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!